ZİRAAT
GALATASARAY HDi SiGORTA
Bu akşam
19:30
Trt Spor Yıldız

Bu akşam

Yeni bir hoca şart şart oğlu şart evvela.ve yeni yabancı oyuncu transferleride elzem.Patry haricindeki transfer edilecek yabancı oyuncuları yeni hocanın bilgisi dahilinde gerçekleştirmek lazım.yeni hoca doğal olarak italyan olmalı benim görüşüm bu yönde .bir an evvel bu konuda adım atılmalı .yoksa sekizinci durumdan ikinciliğe yükselen fenerin bu branşta da gerisinde kalırız.bereket Ziraat Bankası var ve fenerin hakkından gelip ligi onlara bırakmıyorlar. buda bize en azından fener şampiyon olmadı şeklinde bir teselli oluyor.Patry hariç zevk veren oyuncu yok.Fena takım değil de asla yönetilemeyen bir takım var o yüzden çoğu maçı izleyemiyorum izlesem de zevk almıyorum.
Stajyer Umut Çakır başında olduğu sürece bir gram öteye gidemeyen ciddi potansiyeli kadrosu olan Galatasarayımız böyle sıralama galibiyetleri almaya devam eder, hedefsiz takım olmaya devam...Galatasaray HDİ Sigorta - Spor Toto
1.set : 25-23(1-0)
2.set : 25-23(2-0)
3.set : 25-18(3-0)
Maç sonucu : 3-0![]()
Halkbank'ın aldığı mağlubiyetler avantaj . ama suyun karşıki tarafıda toparlandı onlar bunu daha iyi değerlendirir . eğer final serisinde ziraat- fener finali olur ise ki olur bu suyun karşıki tarafının ballı maçlarını hatırlarsak şampiyon olmaları sürpriz olmaz.biz stajyer umutla devam edelim bakalım işler nereye varacak.Stajyer Umut Çakır başında olduğu sürece bir gram öteye gidemeyen ciddi potansiyeli kadrosu olan Galatasarayımız böyle sıralama galibiyetleri almaya devam eder, hedefsiz takım olmaya devam...