2024-2025 Erkek Voleybol Takımı (Galatasaray HDI Sigorta)

Patry hariç zevk veren oyuncu yok.Fena takım değil de asla yönetilemeyen bir takım var o yüzden çoğu maçı izleyemiyorum izlesem de zevk almıyorum.
Yeni bir hoca şart şart oğlu şart evvela.ve yeni yabancı oyuncu transferleride elzem.Patry haricindeki transfer edilecek yabancı oyuncuları yeni hocanın bilgisi dahilinde gerçekleştirmek lazım.yeni hoca doğal olarak italyan olmalı benim görüşüm bu yönde .bir an evvel bu konuda adım atılmalı .yoksa sekizinci durumdan ikinciliğe yükselen fenerin bu branşta da gerisinde kalırız.bereket Ziraat Bankası var ve fenerin hakkından gelip ligi onlara bırakmıyorlar. buda bize en azından fener şampiyon olmadı şeklinde bir teselli oluyor.

Bilindik adıyla Türkiye Kupası'nda çeyrek final maçında, bir erkek voleybol takımından asgari düzeyde beklenecek herhangi hiçbir şey ortaya konamamıştı. İstanbul'un çevresinde ya da trenle gidilebilecek bir şehire yarı final ve final tahsis edilseydi, o günkü görüntü ayrıca bir tepki yaratırdı. Zaytsev'in hatrıyla, Boskovic'liği kabullense de Patry için gitmek düşünülürdü. Rize kararının ardından, kupa özelinde o hayıflanma ortadan kalktı.

Stajyer Umut Çakır başında olduğu sürece bir gram öteye gidemeyen ciddi potansiyeli kadrosu olan Galatasarayımız böyle sıralama galibiyetleri almaya devam eder, hedefsiz takım olmaya devam...
Halkbank'ın aldığı mağlubiyetler avantaj . ama suyun karşıki tarafıda toparlandı onlar bunu daha iyi değerlendirir . eğer final serisinde ziraat- fener finali olur ise ki olur bu suyun karşıki tarafının ballı maçlarını hatırlarsak şampiyon olmaları sürpriz olmaz.biz stajyer umutla devam edelim bakalım işler nereye varacak.

Normal sezonda son haftaya girerken; bol ihtimalli enterasan bir son hafta bizi bekliyor. Hafta içi Arkas'ın erteleme maçı var ve ligin 12.si Akkuş karşısında. Mucize olmazsa kazanacaklar ve son maçlar öncesi galibiyet puan durumu şöyle olacak (1.liği kesinleşen Ziraati yazmadım)
2. Fb - 17G - 47P
3. Gs - 16G - 46P
4. Arkas - 15G - 47P
5. Halk - 15G - 45P

Maçlar;
Arkas-Fb
Gs-Altekma
Bursa-Halkbank

Mutlak galibiyet şart zira halkbank ve arkas kazanırsa 5. Bitiriyoruz
Puan vermeden kazandığımız denklemde arkas feneri yenerse 2. sırada bitiriyoruz
3-2 kazanırsak arkas feneri 3-0 veya 3-1 yenerse yine 2. Oluyoruz
Arkasın feneri yendiği denklemde biz yenilirsek halkbankın kaybetmesi lazım.
Velhasıl kazanırsak arkas fb maçına bağlı 2. Olabiliriz
Fakat umut çakır ile birlikte ziraat-fener-halkbank-arkas maçlarının neredeyse hiçbirini kazanamadığımız gerçeği de var. Yolun sonu 4.lük gibi duruyor maalesef

Arkas ve Galatasaray maçları alır Halk ilk 4 dışı kalır bence çok şaşırtıcı kesin ilk 4 göreceğim bir takım Halkbank.Fener 2 maçta da üstünlük kurdu bize ama kadro olarak daha kaliteliyiz final oynamamız lazım normalde ama başımız da Umut varken umudum aşırı yok.

Aslında elimiz de büyük şans var Fenerbahçe ile final'e çıkmak için yarışıcaz dediğim gibi kadromuz daha kaliteli ama Umut Çakır büyük maçların hiçbirini oynayamıyor bakalım umarım bu şans kullanılır.