2024-2025 Euroleague

Efes iletişim ekibi işinizi iyi yapmıyorsunuz.Eskiden böyle bir şey var mıydı ya ? Bu ne egodur bazı oyuncularda ya.Oyuncuların podcast yayın yapması,taraftarla sosyal medyada iç içe olması çok güzel bir şey fakat senin yıldız oyuncun taraftara laf yetiştirip hakaret edemez.Yıldız olmayan oyuncunda edemez.

Beyler sosyal medyada taraftarla tartışmaya girmeyin.Bunuda mı diyemiyorsunuz ?

Ben 5 dk sonra umursamaz,geçerim Efes benim takımım değil.Ama maçın sonuna denk geldim valla Efes kaybederken epey mutluydum.

Bu sürecin yine suni olduğu kanaatindeyim. Ocak gibi Saras ve vasat kadrosu yine error vermeye başlayacaktır.
Real Madrid gerçekten kötü ama bu takımın ocaktan sonra seriye bağlayıp ilk 4'e girebilme ihtimali de kuvvetli, önceki senelerde de gördüğümüz üzere.
Ergin Ataman da normal sezon galibiyetlerine çok takılmadan rölantide devam ediyor gibi. Ocak-şubat gibi son virajlar öncesi vites arttırıp takımının buldozere bağlayacağını tahmin ediyorum.

İLK 10 sıralamasında olan takımlar haricinde aşağıdan Madrid dışında kimsenin yukarı çıkabileceğine ihtimal vermiyorum. Maccabi çok zayıf, Milano o basketbol katilini göndermedikçe klasik senaryoya devam, Obradovic gerçekten olmuyor artık Partizan'la. Diğer takımlar zaten çok vasat, oldukları yerde kalırlar.
Etiket takımlar dışında Kızılyıldız, Zalgiris ve Paris ısırarak yukarılarda kalacaklardır diye tahmin ediyorum. Tabii ki burası Eurolig. Her şey olabilir, her sonuca gebe. Sadece kendi tahminlerim böyle.

Aylar önce yaptığım yorumdan. Tek tek gerçekleşmeye başlamış. Sadece Fener kısmı biraz erken cereyan etmiş ve Milano da arada bir şaşırtıyor.

Luca Banchi bence çok iyi bir kadrosu olan Virtus Bologna'ya ne kattı ki Anadolu Efes'e de bir şey katsın.
Linç yemeyeceksem eğer bence çok kötü bir tercih yaptı Anadolu Efes. Sene sonunda farklı bir koç arayışına girerler.