Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Bir ergin hoca klasiği.hele hele fener ondan neler çekti.Ergin Hoca Efesi heveslendirip yine yendi, yalniz Paris takımına bayılıyorum rol model alabiliriz kendilerini...
Bir şirket yerine kulüplerin kazandığı düzen olmadan yatırım yapmak çok mantıksız ve gereksiz olur. Turkiye'de kur malum her sene 15 yatırım yapmak intihar olur kulüp adına. Nba avrupa'da lig kuracakmis oraya bir şekilde girmek lazım dicem ama bizde ki vizyonsuzlar başta olduğu sürece hayal oraya da girmek.Fenerbahçeyle şu rekabeti Euroleague'de yaşayamamak beni kahrediyor.Bir futbolcuya 70 - 80 milyon € vermeye niyetlenen kulübüz,basketbol için şöyle 15 - 20 milyon € luk takım kursak çok iyi şeyler yaparız.Şöyle 15 bin kişilik salonumuz olsa,her EL maçında muhteşem atmosfer olsa,özellikle FB maçları tam bir şölen havasında olsa.Ancak hayal kurabiliyoruz malesef : (
Ataman'ın play offları 3-0 geçtiği hiç olmadı. Kolay görünen Maccabi serisi bile ciddi bunalımlarla geçilmişti.
Gelin görünki play offları ölüm kalım seviyesinde oynamak F4'te takımın karakterini daha da yukarıya çıkarıyor. Kısacası öldürmeyen play off güçlendiriyor.
Pana 1 maç çalıp seriyi Yunanistan'a taşıyacaktır
Bugün Efes'in kazanma ihtimalini daha yüksek görüyorum. Seri Yunanistan'a taşınır, F4 öncesi güzel bir prova olur Pana için. Şölen havasında, Horto Magikolarla Atina'dan Dubai'ye uğurlarlar Pana'yı.
Zaten play off serisine benzer tek eşleşme de bu eşleşme