Kesinlikle katılmıyorum. Euroleague'de Efes bu kadar başarılıysa Ergin Hoca'nın emeği çok büyük. Serisinde başında Banchi'nin maç önü antrenmanını Oaka'da yapmamasıyla başladı bence Efes'in Ergin Hoca'ya yaptığı saygısızlık.2 Yıl önce ağlayarak ve "Anadolu Efes benim yuvam" diyerek gittiği yerden hak ettiği muameleyi görüyor. Umarım elenir Pana ve Ergin Ataman'da bu seri boyunca yaptıklarına hak ettiği cevabı alır. Ve umarım bir daha Türkiye'ye sadece rakip takım koçu olarak ayak basar ve onun megolamanlıklarına mümkün olan en az şekilde maruz kalırız.
Çok yakın zamanda Türkiye'nin %95'i tarafından iğrenilen bir figür haline gelecek. Ve bu yolu kendisi seçti.
Geçen maçtaki Hernangomez pozisyonu için Ergin Hoca'ya bu kadar yüklenmenin anlamsız olduğunu düşünüyorum. Kural bu şekilde olduğu sürece başarılı olup aldığı paranın karşılığını vermek için yapması gerekeni yapıyor. Burada suç Euroleague yönetiminin. Bu saygısızlığı seni bu noktaya getiren en önemli figürlerinizi birine yapmak Efes taraftarına yakışmadı.
Ayrıca Ergin Hoca hakkı da iğrenilen figür, megoloman gibi hakaretler edilmesini de kabul etmiyorum. Kendisini sevmiyor olabilirsin ama bu sana hakaret etme hakkı vermiyor.
Son düzenleme: