2024-2025 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Manchester City takımı ile bütçemiz aynı demedim.
Manchester City karşılaştırması yapan da ben değilim.
Biraz futbol öğren lütfen.
Manchester City 4 sene üst üste ligde şampiyon olurken Avrupa’da da Şampiyonlar Ligi kazanıyordu dedim.😂

Yani ben anlamıyorum. İnsanlar burada fikrini yazıyor , aklınca alaya alıyor millet. Haklı olup olmaması ayrı mesele ama birinin fikrine yorum yapma becerisi gibi ufak bir taşı bile yerine koymaktan aciz olmuş toplum.

1-Evet Barış ve Yunus'a yaslanıp koca sezonu hedef koyamazsın. Bu adamlar kötü olduklarından değil ama alternatifleri yok. Sallai var sadece. Ki Barış'ın da sağı solu çok riskli , belli olmuyor.

2-Torreira ve Sara ile olmaz demiş adam. Haksız mı, değil. Puan kaybettiğimiz birçok maçta orta saha direnci felaket düştüğü için teslim olduk. Allah muhafaza biri yorgun ya da sakat olsa zaten geçmiş olsun. Bu sezon gol yediğin maçlarda görevi olmadığı halde Sara dili dışarıda adam kovalamaya çalışıyor. Demirbay'ı alıyorsun, görüyorsun neticeyi.

3- Sanchez müthiş bir oyuncu. ANCAK topu alıp vuran herkes geçiyor bizim defansı. Örnek mi , al bu akşam, al Malmö maçı vs... tonla örneği var. Bizim defans geriye koşmada sınıfta kaldı bu sezon maalesef.

4- Sol bek lazım demiş adam. Jakobs 2 maç var 1 ay sakat. Yerine kim oynayacak ? Yok. E neyi yanlış söylemiş adam ?

Yani ben anlamıyorum. İnsanlar burada fikrini yazıyor , aklınca alaya alıyor millet. Haklı olup olmaması ayrı mesele ama birinin fikrine yorum yapma becerisi gibi ufak bir taşı bile yerine koymaktan aciz olmuş toplum.

1-Evet Barış ve Yunus'a yaslanıp koca sezonu hedef koyamazsın. Bu adamlar kötü olduklarından değil ama alternatifleri yok. Sallai var sadece. Ki Barış'ın da sağı solu çok riskli , belli olmuyor.

2-Torreira ve Sara ile olmaz demiş adam. Haksız mı, değil. Puan kaybettiğimiz birçok maçta orta saha direnci felaket düştüğü için teslim olduk. Allah muhafaza biri yorgun ya da sakat olsa zaten geçmiş olsun. Bu sezon gol yediğin maçlarda görevi olmadığı halde Sara dili dışarıda adam kovalamaya çalışıyor. Demirbay'ı alıyorsun, görüyorsun neticeyi.

3- Sanchez müthiş bir oyuncu. ANCAK topu alıp vuran herkes geçiyor bizim defansı. Örnek mi , al bu akşam, al Malmö maçı vs... tonla örneği var. Bizim defans geriye koşmada sınıfta kaldı bu sezon maalesef.

4- Sol bek lazım demiş adam. Jakobs 2 maç var 1 ay sakat. Yerine kim oynayacak ? Yok. E neyi yanlış söylemiş adam ?

Teşekkür ederim. Neyse ki sağ duyulu arkadaşlar var sizin gibi.
O arkadaşlar sanıyor ki biz Okan hoca ve takımı gömüyoruz. Hayır, aksine daha iyi olmasını istiyoruz. Bu yüzden bunları istiyoruz.

Bu eksikliklerin umarım Okan hoca farkındadır. Yoksa Prag maçı gibi bir sonla karşılaşacağız. Geçen sene deplasman maçı kadrosuna bakınca herkes bunu anlar.

Oynadığımız futbolda defans oyuncularının ve kalecinin tüm maçı yüksek konsantrasyonla oynamaları gerekiyor çünkü geriye seken topların tamamı Abdülkerim'in yavaşlığı sebebiyle büyük tehlike yarattığı gibi geçiş oyunlarında da eksik ya da bire bir yakalanıyoruz. Nelsson'u bu sebeple kaybettik, bana göre hala değerli bir oyuncu. Davinson da ikinci bölgede tüm hava toplarının geriye sekmemesini sağlayabilecek bir oyuncu değil. Zaten takımın boyu da o bölgede biraz kısalıyor Torreira yüzünden. Kenardaki oyunculardan bir sürpriz çıkaramaz veya Dayı gibi birkaç oyuncumuza form tutturamazsak transfer yapmamız elzem. Sadece lige odaklanacaksak bir şekilde götürürüz diye düşünüyorum.

Büyük fotoğrafa baktığımızda elbette çok iyi gidiyoruz ama Avrupa liginde final ve ligde de avantajımızı kaybetmeden devam etmek istiyorsak kadroyu derinleştirmek zorundayız. Fikrimce Torreira'nın rotasyona girebilmesi için oraya bi adam alınmalı. Mertens'in yerine 11 e mutlaka oyuncu alınacak asıl soru devre arasında mı olacak yoksa sezon sonunda mı? monte edeceğimiz adamın transferini sezon sonuna bırakacaksak o zaman en kötü ihtimalle Sara 'nın bölgesine de fizikli pas kabiliyeti olan bi adam alıp Sara'yı ara sıra dinlendirebilmek lazım. Ben olsam imkan varsa Demirbay' dan çıkardım. Nelsson'u da atletik hızlı bi adamla değişmekte fayda görüyorum. Sallai var ama bence 1 kanat daha gerekiyor. Yapabilir miyiz bilmiyorum ama bence forvet ihtiyacımız da var eğer ki hoca Avrupa'da ve ligde ara sıra çift forveti kullanmaya devam etmek istiyorsa. En kötü ihtimalle sezon sonunda Muslera ile artık vedalaşma vaktimizin geldiğini düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

Avrupa'ya 3 oyuncu ekleyeceğiz. Birisi Sallai olacak.
Ziyech yerine bir orta saha daha eklenmeli.
Birde vefakarlık yapamayıp Mayısa kadar yararlanmayacağımız İcardi'den çıkıp Mikautadze profilinde bir forvet daha yazmalıyız.
Nelsson ve Jelert muhtemelen kalacaktır. Bu 3 hamleyi yaparsak eksik bölgelerimizi de tamamlamış oluruz.

Muhtemelen bu şekilde çıkacağız zaten. Açıkçası TR kupası ne bizi ne de Okan Buruk'u ilgilendiriyor. Zaten açık ara en fazla kazanan kulübüz. Ha olası bir ''namağlup'' ünvanını kaybetme ihtimaline karşın oyuncu değişiklikleri gelebilir maç içerisinde.