2024-2025 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Büyük fotoğrafa baktığımızda elbette çok iyi gidiyoruz ama Avrupa liginde final ve ligde de avantajımızı kaybetmeden devam etmek istiyorsak kadroyu derinleştirmek zorundayız. Fikrimce Torreira'nın rotasyona girebilmesi için oraya bi adam alınmalı. Mertens'in yerine 11 e mutlaka oyuncu alınacak asıl soru devre arasında mı olacak yoksa sezon sonunda mı? monte edeceğimiz adamın transferini sezon sonuna bırakacaksak o zaman en kötü ihtimalle Sara 'nın bölgesine de fizikli pas kabiliyeti olan bi adam alıp Sara'yı ara sıra dinlendirebilmek lazım. Ben olsam imkan varsa Demirbay' dan çıkardım. Nelsson'u da atletik hızlı bi adamla değişmekte fayda görüyorum. Sallai var ama bence 1 kanat daha gerekiyor. Yapabilir miyiz bilmiyorum ama bence forvet ihtiyacımız da var eğer ki hoca Avrupa'da ve ligde ara sıra çift forveti kullanmaya devam etmek istiyorsa. En kötü ihtimalle sezon sonunda Muslera ile artık vedalaşma vaktimizin geldiğini düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

Avrupa'ya 3 oyuncu ekleyeceğiz. Birisi Sallai olacak.
Ziyech yerine bir orta saha daha eklenmeli.
Birde vefakarlık yapamayıp Mayısa kadar yararlanmayacağımız İcardi'den çıkıp Mikautadze profilinde bir forvet daha yazmalıyız.
Nelsson ve Jelert muhtemelen kalacaktır. Bu 3 hamleyi yaparsak eksik bölgelerimizi de tamamlamış oluruz.

Muhtemelen bu şekilde çıkacağız zaten. Açıkçası TR kupası ne bizi ne de Okan Buruk'u ilgilendiriyor. Zaten açık ara en fazla kazanan kulübüz. Ha olası bir ''namağlup'' ünvanını kaybetme ihtimaline karşın oyuncu değişiklikleri gelebilir maç içerisinde.

Biz Yabancı Var olsun dedik. Vatan Millet Sakarya deyip kabul etmediler. Şimdi A.K ve A.I istiyor diye muhtemelen kabul edip getirecekler. Ne isterlerse oluyor ama Yapı diye de algı yapıyorlar. Cidden ülkemizde ki futbol iklimi tiksindirici.

Biz Yabancı Var olsun dedik. Vatan Millet Sakarya deyip kabul etmediler. Şimdi A.K ve A.I istiyor diye muhtemelen kabul edip getirecekler. Ne isterlerse oluyor ama Yapı diye de algı yapıyorlar. Cidden ülkemizde ki futbol iklimi tiksindirici.
Ekleme yapayım. Geçen sene yabancı Var gelince puan farkını arttırmıştık. Bu sene seçilecek yabancı VAR hakemlerine dikkat etmek gerekiyor. A.I ya güven olmaz. Yönetim umarım bu konuda gerekli çalışmayı yapıyordur.

Ekleme yapayım. Geçen sene yabancı Var gelince puan farkını arttırmıştık. Bu sene seçilecek yabancı VAR hakemlerine dikkat etmek gerekiyor. A.I ya güven olmaz. Yönetim umarım bu konuda gerekli çalışmayı yapıyordur.
Aynen, Bizans oyunları ile suyun karşıki tarafını yarışın içinde tutmaya çalışacaklar.bu ,konuda çok dikkatli ve tavizsiz olmak lazım.bunlardan her şey beklenir.

Hocam Millî Takım bir ölçütse, Mert Müldür, Samet falan da forma giyiyor. Eren'i şahsen pek izleyemedim, zaten aman aman bir performansı da yok gibi ANCAK; bahsi geçtiği gibi 3.5 Milyon falan verilecekse hiç gerek yok. Bu arkadaş ne yapmış da 3.5M Euro verilecek ?

Benim mantığım şu her mevkide en alternatifli ve iyi kadro sende olmalı, Eren Elmalı'da sol bekte milli takimin şu anda 11 oyuncusu, bizde Jakobs var sakatlanan bir yapısı var olmayınca sol bekimiz devşirme olacağına Eren olsun...
Kesinlikle öyle. Gayet iyi bir rotasyon oyuncusu oldu. Ayrıca yerli olduğu için Avrupa'ya da rahatlıkla yazılacak bir oyuncu. Gayet iyi bir transfer oldu.

Rotasyon güzel bir şeydir ama ikincil oyuncuları daha iyi yapmıyor maalesef. Zira hepsi birbiriyle oynuyor, daha iyilerle değil. Bu yüzden takım olarak da aşağı çekiliyoruz. Kalemize gelen ilk top gol oldu yine.
Jelert'i de bu takıma kim aldırdıysa kulüpten ihraç edilmeli. Golde de çocuk adamını tutmasına rağmen yokmuş gibi kafa vurup gol attı rakip. Kağıt gibi fiziği var ve oyun bilgisi koca bir SIFIR. Biz gidip bu çocuğa nasıl 10 Milyon verdik aklım mantığım almıyor benim...!
Yusuf Demir de AS kadronun rotasyonunda Barış ya da Yunus'un yedeği olarak artık 70'den sonra süre almaya başlamalı.

Bu yüzden Eren, Berkay, Zeki gibi isimleri maddi şartla olumlu ise kadroda istiyorum ben. Takıma derinlik ve rotasyon katarlar.
Jelert ve Kerem dışında gayet iyi maç çıkardı rotasyon takım. Ayrıca Jelert Muhammed'in de dediği gibi çok kötü transfer. Umarım bir an önce çıkabiliriz kendisinden.