Aylar sonra bir maçı gol yemeden kapattık, şükür.
Fakat bu sefer de hücumda çok kısır kaldık.
Fakat bu sefer de hücumda çok kısır kaldık.
Alıştık artık bu tür kahpe Bizans oyunlarına.x.com
x.com
Her hafta hakemleri de yenmek zorunda kalıyoruz.
Rakibimiz de hakemle ittirilerek kazanıyor.
Şaka gibi..
Olurmu olur. bu tür transferlere bizde vizyon denir zaten.Bunlar sağ bek olarak Zeki Çelik, stoper olarak Emin Bayram, orta sahaya da Maestro getirip transferi kapatırlarsa şaşırmayın.
Timurlenk önce o şerefsiz kanalı bıraksın masal anlatmasın.Bülent Timurlenk: "Ismail Jakobs için Galatasaray Kulüp Doktoru Yener İnce'nin olumsuz rapor verdiği bilgisi geldi bana. Buyurun yalanlayın. Bu oyuncuyu hem zorunlu satın alma maddesiyle kiralıyorsunuz, hem de 500-600 bin euro maaş aldığı ortamda 2.1 milyon euro maaş veriyorsunuz. Neden?"
Spor medyasındaki en dürüst, en güvenilir spor gazetecilerden biridir Timurlenk. Cevap verecek bir yönetici(!) çıkar mı, sanmam. Utanmaz reziller!
Bitiricilik kısmı beni düşündürüyor biraz. Çok saç baş yolduracaklar gibi.Alvaro Morata gelmis galiba. Eger geldiyse fark yaratir.
Osimhen-Morata ikilisi cok can yakar
Ahmet Kutucu ön bölgenin her yerinde oynayabiliyor o yüzden bence böylesi daha iyi oldu.Bitiricilik kısmı beni düşündürüyor biraz. Çok saç baş yolduracaklar gibi.
Birde ben daha farklı bir profil bekliyordum. Bazen kanat bazende Mertens yerine oynayacak bir profil daha doğru olurdu sanki. Hayırlısı olsun.