2024-2025 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Devre arasi transfer döneminde Ahmed Kutucu gibi efektif bir yerli ve Morata gibi hala marka gibi bir santrafor alinacak ve taraftar yönetimi istifaya davet edecek denilse herkes bize deli gözüyle bakar lakin takimda o kadar çok bariz eksikler var ve öncelikler hala tamamlanmadi ki yanlış iletisim ve kadro kurgusunun plansizligi duruyor ki bu sadece sanirim bizde olacak bir hadise.

Devre arasi transfer döneminde Ahmed Kutucu gibi efektif bir yerli ve Morata gibi hala marka gibi bir santrafor alinacak ve taraftar yönetimi istifaya davet edecek denilse herkes bize deli gözüyle bakar lakin takimda o kadar çok bariz eksikler var ve öncelikler hala tamamlanmadi ki yanlış iletisim ve kadro kurgusunun plansizligi duruyor ki bu sadece sanirim bizde olacak bir hadise.
Persembeye kadar UEFA 3 isim bildirebiliyosun. Persembeye kadar transferler biter

Kronik Jakobs yine yok.
Zorunlu satın alma opsiyonlu kronik sakat oyuncuyu takıma dahil eden her kimse hesabını vermeli.

Nelsson da gidici galiba. Umarım 7 8 milyon euro kazanabiliriz.

Yunus sakatlığı dolayısıyla yok ama fb li menajeri ile yolunu ayırmadıkça sözleşme uzatılmamalı, ilk 11 de olmamalıdır.

Muslera

Sallai Davinson Apo Jelert

Toreira Sara

Barış Mertens Kutucu

Osimhen

Lemina hayırlı olsun. Teknik heyetin orta saha düşünmediği yerde taraftar baskısıyla alınan bir oyuncu. Sezonun özellikle bu kısmında çok kritik görüyorum ben bu hamleyi. Hatta bir aksilik olmazsa bu transferi ve muhtemel stoper transferini sezonun kurtarıcısı olarak görüyorum.
Batshuayi'nin de talipleri varmış. Bu gamsızı da yollarsak büyük artıya geçeceğiz parada.
Zaniolo için de sezonun kalan kısmı için 3.2M gibi iyi bir para alıp kiralamışız Fiorentina'ya. Şarta bağlı zorunlu satın alma olunca da 15.5M elimize geçecek bonuslar hariç.

Lemina hayırlı olsun. Teknik heyetin orta saha düşünmediği yerde taraftar baskısıyla alınan bir oyuncu. Sezonun özellikle bu kısmında çok kritik görüyorum ben bu hamleyi. Hatta bir aksilik olmazsa bu transferi ve muhtemel stoper transferini sezonun kurtarıcısı olarak görüyorum.
Batshuayi'nin de talipleri varmış. Bu gamsızı da yollarsak büyük artıya geçeceğiz parada.
Zaniolo için de sezonun kalan kısmı için 3.2M gibi iyi bir para alıp kiralamışız Fiorentina'ya. Şarta bağlı zorunlu satın alma olunca da 15.5M elimize geçecek bonuslar hariç.
teknik heyet orta saha istiyordu sezon basindada istiyordu. twitterda dolasan yalan haberle inanmayin :)

bu arada taraftar baskisiyla alinmadi lemina olmassa baska orta saha alincakti

Yayıncı kuruluş şaka gibi dakika başı Antepli oyuncunun ceza sahasına girerken kendini yere atmasını tartışmalı posizyonmuş gibi gösteriyor. Örgüt büyük hesaplar peşinde fırsat vermemek lazım ama Muslera sadece formsuz değil hatalarıyla da saç baş yolduracak o nasıl çıkış öyle.

Muslera yeter be yeter be adam yeter !!! İleriyi çıkıp kaleyi boş bırakıp topu ayağıyla ileri vurmuyor ayağında rakiple cebelleşiyor. Rakip kaptı Allah'tan bomboş kaleye auta vurdular. Yeter şu adam sezonumuzu mahvetti yeter !

Sallai'nin ayağı kırılmak üzereydi kart bile çıkmadı. Abdülkerim'e dirsek atıldı devam dedi gol yiyecektik son dakikalarda. Morata'ya da dirsek atıldı yüzüne faul vermedi. Bu nasıl bir hakem anlamadım. Genel olarak iyi yönetti gibi görünse de küçük detaylarda NET kırmızıları es geçti. VAR bunu çağırmayacaksa ne halta yarıyor ya ben anlamıyorum bu net kırmızı kart. Resmen cinayet ! Hem de topsuz alanda alakasız yerde. Epeydir sallantıda gittiğimiz zamanlarda Adanademir bile olsa as oyuncuların kart cezasını bilerek alması beni çok da rahat ettirmiyor. Rakip fark etmeksizin maçı koparamıyoruz çünkü.
Her neyse bu şikecilerin kursağına bir galibiyet daha tıkadık.

Çoğu kişi sıkıcı demiş ama ben takımı beğendim. 3lü savunma oynayınca kıyamet kopmuyormuş demek hatta gol yemeden kazandık. Kaan yerine Ujfalusi tarzı stoper, duruma göre Mertens yerine de Lemina takviyesi takımı daha güçlendirir. Kutucu siftahı yaptı. Morata da alışır. Sallai’yi epey beğendim, Jelert de şans buldukça daha iyi olacak.

Son düzenleme:
Takımın kazanmasından dolayı çok mutluyum ama Apokerim'in o sarıyı görmesine ne gerek vardı yani ? Hoş durmuyor işte.Tüm kartları oyun içinde yedirirsin,her kaleci topu oyuna geç sokma niyetinde ağır hareket edebiliyor Muslera'yıda yedirirsin ama Apokerim ne yapıyor yani ? Oyunu yavaşlatmıyor hakem kendisine sarı kart göstersin diye kendini komik duruma sokarak bekliyor sadece.

Şu forma adaletsizliği işine bir çözüm bulmak gerekiyor. Bir an önce ülkesine dönmeyi düşünen Muslera bu haldeyken Günay gayet katkı verebilir. Adamın ne suçu var? Diğer yandan beli dönmeyen Apo, kağnı gibi dolaşan Kaan formsuz zamanlarında yedeğe çekilebilmeli. Mertens de kaldıramıyor artık, maçın sonlarına doğru ikinci yarı kullanmak daha faydalı olabilir.

Morata, Ahmet, Lemina geldi gibi. Geriye sağ bek ve stoper kaldı.

Aslında takımda o kadar çok değişmesi gereken mevki var ki. Mesela Muslera'nın yerine Günay oynasa kimse çıkıp niye Günay oynuyor demez performansı çok geriye gitti. Sadece performansı geriye gitse yine iyi, o kadar saçma hatalar yapmaya başladı ki amatör kalecilerin yapmayacağı hataları yapıyor ve bunu her maç yapmaya başladı eskiden 10 maçta 1 yapardı şimdi her maç yapıyor. Bugünkü maçta da yaptığı hatayla golü yediriyordu az kalsın neyse ki Antepli oyuncular kalitesizdi de gol atamadılar. Artık kendisiyle vedalaşmak lazım evet geçmişte bize büyük katkıları oldu ama futbolda geçmiş hiçbir şeydir. Geçmişte ne kadar iyi olursan ol futbolda şimdi önemlidir.

Sol bek alınmayacak ama takımda sol bek de yok. Jacobs'u aldık herif 1 maç var 5 maç yok. Hala Berkan oynamaya devam ediyor. Orta sahada iyi ki Lemina'yı aldık yoksa koca bir sezon sadece 3 orta sahayla bitmeyecekti. Gerçi sezon başında orta saha dediğimizde Okan hoca dalga geçermiş gibi "12 oyuncuyla mı oynayacağız" diyordu. Bugün maç sonu demecinde "kadromuz dar, oyuncular yoruluyor" demiş. İyi de hocam sezon başı kadromuz geniş olsun dediğimizde "12 oyuncuyla oynayacağız herhalde hihihi" diye dalga geçip gülmesini biliyordun şimdi mi aklına geldi. Neyse ki aklı geç de olsa başına gelmiş olacak ki Lemina'yı aldık yoksa Allah korusun Sara veya Torreira'ya bir şey olsa Kerem Demirbay'ın rezalet performanslarına şahit olmaya devam edecektik.

Aslında bu takımın hocaya da ihtiyacı var. Aylardır güzel futbol izleyemiyoruz, her maçımız kanser ve kabız futbolla ıkına ıkına kazanıyoruz. Okan hocaya verilen imkanlar Fatih hocaya bile verilmedi. Geçen seneden bu yana kaç tane bek oyuncusu aldık hala bek oyuncusu kovalıyoruz. Futbolcu öğütme makinesi Okan hocayla olmaz bu işler. Puanı olmayan gol atamayan Dinamo Kiev bile madara etti.

————Kutucu(Morata)——Osimhen——-
Sallai———Lemina——Sara——Barış(Jelert)
————————Torreira——————-
———Transfer(Apo)—Davinson—Kaan——