2024-2025 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Uzun zamandır Adana Demirspor başkanı defolsun gitsin diye gözünün içine bakan Demirspor taraftarları var.Fazla söze gerek var mı ?

Bu ligde Fenerbahçe'nin B takımı olmuş takımlar ve bir Fener forması giyip poz vermemiş başkanlar var.Fazla söze gerek var mı ?

Ne zaman kimle oynarsak oynayalım Fenerbahçe bize sataşıyor,ergen ergen alıntılarla ortamı kızıştırıyor.Gece 2'de saçma sapan açıklamalar yapıyorlar.Bunlara kalsa bizim bu ligde kazandığımız her maç sıkıntılı.Böyle bir şuursuzluk içindeler.Sadece bu sezona bakın,sezon başından beri bize kaç kez sataştılar ? Kaç maçtan sonra sataştılar ? Daha kendi maçlarını oynamadan sürekli bize sataşıp durdular.Demirspor maçtan çekiliyor,algıcı şuursuzlar resmi hesaptan hemen bize sataşıyor.

Federasyon başkanının çıkıpta Eyüpspor'un hakkı yendi gibi skandal açıklama yaptığı ortamda bunların şuurlu davranması beklenebilir mi peki ?

Haklı veya haksızlık bir durumda yok.Adana Demirspor'un bugün bu maçtan çekilmesi daha önceden bunu planladıklarını gösteriyor.

Adana Demirspor'un bugünkü maçta kazanma şansı yoktu hatta fark yeme şansları da yüksekti. Bunu bildiklerinden bari maçtan çekilelim şov yapalım kahraman olalım diye şeytani bir düşünce içine girdiler. Adana başkanına soruyorum ilk defa mı hakkınız yeniyor? İlk defa yenmiyorsa neden önceki maçlarda değil de bu maç?

Aylardır oyuncularına maaş veremeyen, transfer yapamayan, ligde önüne gelene kaybeden bir takımsınız bu sorunlar konuşulmayacak ama bugünkü yaptığınız kurnazlığınız konuşulacak. Zaten başkanları da eleştiri oklarını kendimden çektim diye seviniyordur.

Aynısını geçen sene Trabzonspor - İstanbulspor maçında da yaptılar. Ligde sonuncu sırada olan hiçbir hedefi olmayan İstanbulspor aleyhine bir pozisyon oldu maçtan çektiler. Böyle takımlara sadece 3 puan cezası değil, alt ligde de 10 puan ceza vermeleri gerekiyor ki bir daha böyle küme düşmesi kesinleşen takımlar böyle dandik şovlar yapmasın.

Adana Demirspor'un bugünkü maçta kazanma şansı yoktu hatta fark yeme şansları da yüksekti. Bunu bildiklerinden bari maçtan çekilelim şov yapalım kahraman olalım diye şeytani bir düşünce içine girdiler. Adana başkanına soruyorum ilk defa mı hakkınız yeniyor? İlk defa yenmiyorsa neden önceki maçlarda değil de bu maç?

Aylardır oyuncularına maaş veremeyen, transfer yapamayan, ligde önüne gelene kaybeden bir takımsınız bu sorunlar konuşulmayacak ama bugünkü yaptığınız kurnazlığınız konuşulacak. Zaten başkanları da eleştiri oklarını kendimden çektim diye seviniyordur.

Aynısını geçen sene Trabzonspor - İstanbulspor maçında da yaptılar. Ligde sonuncu sırada olan hiçbir hedefi olmayan İstanbulspor aleyhine bir pozisyon oldu maçtan çektiler. Böyle takımlara sadece 3 puan cezası değil, alt ligde de 10 puan ceza vermeleri gerekiyor ki bir daha böyle küme düşmesi kesinleşen takımlar böyle dandik şovlar yapmasın.
Ligimizin kalitesi düştü .Ali Koç geldi geleli öyle tiyatrolar sahneleniyor ki tasmaları elinde olan takımlar Ali koça maşallah yardımcı olmaktan bıkıp usanmıyor.

Normal şartlarda Acun'un ADS layhine açıklama yapması gerekirdi nedne çekildiniz maç 1-0dı halen puan alma şansınız var diye. Ama yapılan şovun amacını bildikleri ve sonucu sahada alamayacak bir takım olduğunu gördükleri için sinsice bekledikleri kuytu köşelerden çıkıp hadsizce yakıştırmalar yapmayı kendilerine görev biliyorlar.

Frankowski çok iyi bir ekleme olacak gibi.. Bunu bitirenin yönetimden birileri olduğuna inanmıyorum. Dışarıdan biri muhtemelen.

Son düzenleme:
Frankowski'nin de gelişiyle eksikleri tamamlanmış bir takım oldu ortada.

-------Muslera------
--Cuesta---Davinson---Abdülkerim
------- -Torreira-Lemina-Sara
Frankowski --------------- Barış
-----Morata------Osimhen

Şu kadronun pek bir bahanesi de kalmadı. Ben özellikle Morata transferinin takımı üst seviyeye çekip herkesi toparlayacağını düşünüyorum bu yüzden umutluyum. Ki kalitesini de belli etti sahada bu anlamda.
Frankowski'yi izlemedim ama analiz, istatistikler ve yorumlara göre çok çok iyi bir oyuncuyu transfer etmişiz. Oyuncu hem çok hızlı dinamik hem de ayağı , tekniği çok iyi biriymiş.
Bununla birlikte Jelert'in de son 2 maçtır iyi oynadığını görüyorum. Bu durum devamlılık kazanırsa elimiz çok daha rahatlayacaktır.

Son düzenleme: