2024-2025 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Kaan Ayhan: Tüm Türkiye moralimizin bozulmasını istiyor. Aramızın açılmasını istiyor.

Bunlar nasıl saçma sapan açıklamalar! fb’nin “herkes bize düşman” kafası bu. Siz kendinizi ne zannediyorsunuz Kaan? Hocanızla birlikte nasıl bir güç zehirlenmesi yaşıyorsunuz? Belin dönmüyor, ayakta duramıyorsun bunları konuşmak yerine neler peşindesin! Önce Kasımpaşa’yı yenin.
Kendisi bir kere bitik durumda. Önce kendisini bir düzeltsin.
Ama kısmen doğru diyor.
Rakiplerin fb maçlarına bakın.
Birde bizle olan maçlarında ki konsantrasyonlarına bakın.
Hakemlerin Eyüp, Hatay ve Kasımpaşa maçlarını elimizden nasıl aldıklarına bakın.
Birde rakibimizin nasıl ittirildiğine bakın.
O zaman sizde anlayacaksınız.

Kendisi bir kere bitik durumda. Önce kendisini bir düzeltsin.
Ama kısmen doğru diyor.
Rakiplerin fb maçlarına bakın.
Birde bizle olan maçlarında ki konsantrasyonlarına bakın.
Hakemlerin Eyüp, Hatay ve Kasımpaşa maçlarını elimizden nasıl aldıklarına bakın.
Birde rakibimizin nasıl ittirildiğine bakın.
O zaman sizde anlayacaksınız.
Kendi takımına odaklanmak gerek,biz saydığın maçları kale ağzından kaçırdığımız tonla gol yüzünden kaybettik.

Kazanmak güzel tabii lâkin bu kadar kötü futbol oynamamalı bu takım. İleriye rastgele top şişirmek ve orta açmaktan başka hiçbir planı olmayan takımın şampiyonluk ihtimali nedir? Yönetim ve teknik heyet Osimhen’e dua etsin.

Yani bekliyorsun yok, kampa girdik diyorlar yok, kenetlendik diyorlar yok, yüzler gülüyor yok , taktik çalıştık diyorlar yok, taraftar yüzlerce kişiyle meşalelerle karşılıyor yine yok yine yok, yok oğlu yok...! Bu takıma ya büyü yapıldı ya da bilmiyorum. Haftalardır rezil top oynayan Alanya diyorsun, onu bile güç bela yeniyorlar. Nisan sonlarında olsak neyse diyeceğim de önümüzde daha çok yol var, mart başındayız. Bu takım da , bu oyuncular da, bu teknik direktör de 1 gram umut vermiyor.
Yarın git Haaland ve Vinicius al getir, 2 maç sonra patatese bağlamazlarsa adam değilim. Lemina Lemina dedik 2 maçta o da geri gitti. Oyuncular ne top tutabiliyor ne pas atabiliyor. Yani akıl alır gibi değil çok enteresan hayatımda böyle bir Galatasaray ben pek hatırlamıyorum. Yani süper giderken herkesin kontak kapattığı bir takım...

İlla başımıza bir şey gelmesini beklemeye gerek yok. Ki başımıza çok şey geldi zaten, neyi bekliyoruz daha ? Teknik direktör değişikliği , hatta komple teknik heyet değişikliği lazım acil ! Galatasaray zirvede olduğunda bile yaptığı radikal teknik direktörlük değişiklikleriyle şampiyonluklar alıp sezonun kaderini değiştirmiş bir kulüp. Yeri geldiğinde teknik direktörsüz de şampiyon olmuş bir kulüp. Aynı şeyleri aylardır deneyip deneyip farklı sonuçlar alamadığımız halde devam ediyorsak sezon sonu çok ahlar vahlar edilip ağlanır.