2024-2025 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Beşiktaş'ın durumu bizi aldatmasın.
Evet son 2 maçta eksik olan rakiplerine kaybettiler ama bize farklı bir motivasyonla oynayacaklar.
Bu sene evlerinde ki 2 derbiyi de kazandılar. Yine evlerinde Bilbao'yu da üstün bir oyunla yendiler.
O yüzden şu anki durumlarına bakıp rehavete girmeden devam etmeliyiz.
Konsantrasyon!

Jekeyi konyada canlı izledim. Her ne kadar büyük maçlarda iyi mücadele etseler, derbi in atmosferi farklı olur deseler de Galatasarayın rahat bir 3 puan almadı gerektiği kanaatindeyim. Jeke takımında aidiyet, disiplin kalmamış. Galatasaray ise ufak ufak kendine gelen topçularla forma giriyor. Ben şahsen jekeyi de febeyi de yeneceğimizi düşünüyorum inşallah.

Davinson çok kötü sakatlandı.
Umarım ciddi bir şeyi yoktur.
Şu Milli maç aralarından nefret ediyorum.

Neyse ki durumu iyiymiş Allaha şükürler olsun.

Olmaması konuşuluyor. Eğer olmazsa defansif anlamda büyük sıkıntı çekeriz.
Cuesta'nın oynayacak olması tüylerimi diken diken ediyor.

Son düzenleme:
Beşiktaş'ın durumu bizi aldatmasın.
Evet son 2 maçta eksik olan rakiplerine kaybettiler ama bize farklı bir motivasyonla oynayacaklar.
Bu sene evlerinde ki 2 derbiyi de kazandılar. Yine evlerinde Bilbao'yu da üstün bir oyunla yendiler.
O yüzden şu anki durumlarına bakıp rehavete girmeden devam etmeliyiz.
Konsantrasyon!
Hakem can sıkacak gibi.
Bu yüzden eksik kalmamak lazım.
Allah aşkına bireysel hata yapmayalım.
Bireysel hata yapmazsak işimiz daha da kolaylaşır.
Konsantrasyon!

Yemin ediyorum hayatımda Okan Buruk kadar egoist, megaloman, hatalarından hiçbir şekilde ders almayan bir teknik direktör görmedim.

Nasıl hazırladın bu takımı ya? İyi performans gösteren bir tane mi oyuncu olmaz? Takımın ne oynadığından oyuncular bile habersiz. Sistemin yok, taktiğin yok, B planın yok. Davinson bile mala bağlamış. Apo desen ağır çekimde hareket ediyor. Morata orta saha mı oynuyor belli değil. Osimhen’e düzgün pas bile gelmedi. B.Alper kaç yıl oldu insan ayağını hiç mi geliştirmez! Sara desen futbolu unutmuş. Muslera kapattığı köşeden yiyor, top içinden geçti neredeyse.

Maç boyu bir tane olumlu hareketi olmayan Sara’yı çıkarmak için inatla gol yemeyi bekleyen teknik heyet.. Kendinizi dev aynasında görmeye, hatalarınızda diretmeye devam edin. İnşallah tez zamanda kovulursunuz ve bir daha hiçbir büyük takım çalıştıramazsınız.

Kendi evimizde şikecilere karşı korner atamadan maçı bitirdiniz, şimdi de küçük şikeci jimnastikçilerin ağzına sakız ettiniz takımı. Avrupa rezilliğiniz yetmezmiş gibi.

Takım dağılmış zaten 2-1 geride, kurt hoca kankası veteran Kaan Ayhan’ı oyuna almakla meşgul. Burası babanızın çiftliği mi? Ayıp ya! Ortada yönetim yok ki. Al birini vur ötekine.

Sezon boyunca her maç bir açığını arayıp buldukları andan cezalandıran bir ekibe karşı mücadele ediyoruz. Sırf lig erken bitmesin, rekabet varmış gibi gözüksün diye ilk fırsat da bu maçta da kırmızı kart ile direk fişi çekerek şaşırtmadılar.
Son olarak Mertens'in oyuna girmesi içinde illa gol mü yemeliyiz ? 60 dan sonra al skora bakmadan

Son düzenleme:
Okan Buruk’un kısır döngüye girip, hep aynı şeyleri yapıp, farklı sonuç almaya çalışma inadına bir yenisi daha eklendi.

Hakemin daha henüz 20.saniyede Sara’ya çaldığı faul ile başlayan; son pozisyonda Lemina’ya ikili mücadele esnasında çaldığı faul ile biten ve genel olarak olmayan her pozisyonda oyunu durdurmasıyla zaten dağınık pres gücünü daha da dağınık hale getirmesi veyahut tonlarca bireysel hatanın Galatasaraylı oyuncular tarafından yapıldığı bir oyuna şahit olmak dahi yenilginin ana faktörünün Okan Buruk olduğu gerçeğini değiştirmemiştir.

2022-2023 sezonunda 3-1 mağlup olunan müsabakada Mertens’in hatlar arası bağlantısı kesilmişti. Bugün ise aynı görevi üstlenen Morata’nın oyun içi aksiyonlarında pozitif etkisi hiç yoktu. Sonuç gene mağlubiyet yazdı.

Ben hayatımda ilk kez geminin Mayıs geldiğinde limana yanaşmama tehlikesini derinden hissediyorum. Umarım kulübün yıllar yıllar içinde genlerine kodlanmış bunca kazanımı kaybedeceğimiz bir travma yaşamayız.