2024-2025 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Şampiyonluk gidiyor denildi,Okan hoca çok eleştirildi ama iki kupa geliyor.Gelecek sezonda aynı hikaye yaşanacak,Fb ve Bjk'nin şampiyonluk ihtimali olmadığına göre,bu bütçelerle anadolu takımları bizimle yarışamayacaklarına göre yine şampiyon olacağız ama esas mesele avrupa,orada ne yapacağız ?

Şampiyonluk gidiyor denildi,Okan hoca çok eleştirildi ama iki kupa geliyor.Gelecek sezonda aynı hikaye yaşanacak,Fb ve Bjk'nin şampiyonluk ihtimali olmadığına göre,bu bütçelerle anadolu takımları bizimle yarışamayacaklarına göre yine şampiyon olacağız ama esas mesele avrupa,orada ne yapacağız ?
Bayram, kardeşim Okan hocada mutlaka Avrupa'da başarı istiyordur .ama olmuyor,olmayacak diye bir şey yok.bu sezon yaşanan yol kazaları, sakatlık, diğer sorunlar vs.en asgari düzeye iner ise avrupadada başarı gelecektir .sabır acı meyvesi ise çok tatlıdır.ben kardesim ile aynı fikirde olup takımın seneyede ligi bırakmayacağını, tahmin ediyorum.bu vesile ile şikeciler, ve jimnastikçilerin, kafasının iyice karışarak artık yönetimlerinin fazlasıyla sorgulanacağı, gibi görüş ayrılıklarının dahada derinleşeceğini, ve bu iki takımın uzun süre kendine gelemeyip bazı sürpriz Anadolu takımlarının da bu yarışta olacağını düşünüyorum.bu sene samsun, Eyüp, Göztepe,gibi seneyede farklı Anadolu takımlarının fbjk ile aynı şekilde Avrupa'ya kapak atma babında yarışacağını,tahmin ediyor,ve bu tablo olmaz ise bile seneye fbjknin yaşanan hakem hataları etkili olmaz ise ikincilik, üçüncülük, dördüncülük,yarışında Trabzonspor, ile baş başa kalacaklarını ve ligin mayıstan önce bitebileceğini düşünüyorum.

Son düzenleme: