2024-2025 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Her zaman söyledim yine söylüyorum.Ligimizde şuan Sigortashop gibi bir şansımız var.Her sene salonları olmadığı için bir belediye ile anlaşıp onların adı altında kadro kuruyorlar.Önceki sene Muratpaşa Belediye bu sene Keçiörengücü.Başkanları Galatasaraylı.Gidip bu sene neden bize çekmiyoruz anlamıyorum.Belediye takımlarına sadece salon için 2 milyon euro civarı para yedireceklerine.2 milyon euroya biz forma isim sponsoru yapalım o parayla bizim kadromuza güç katsınlar.Yönetimde bunu nasıl düşünemiyorum anlamıyorum 1 senedir yazıyorum.

Eğer Burak Elmas yönetimine gittiği yaz transfer onayı gelse Akimova bizim oyuncumuz olacaktı.1 senedir sakattı dönsün seneye güzel bir performansla değerini katlar herkesi peşine takar keşke o dönem transfer onayı çıksaydı.Herbots ismi aslında bu sezon kulübümüzle anılıyordu elit bir smaçör ama kendisi İtalyadan ayrılmak istemeyen bir oyuncu bunu yazmıştım.Muhtemelen teklifi geri çevirmiştir bu sebeple.Akimova Hertbos birde yanlarına fizikli bir smaçör koy ilk 3 garanti ama yönetim 4-5 yapıp Cev Cup gidelim yeter kafasında belli ki.

Eczacı çok çöküşte. Thy daha bu hafta Polonya ligi 13. süne maç verdi.Eczacı maçında da aman aman bir oyunları yoktu. Ama Boskovic dahil Eczacı da herkes çok kötüydü bugün. Sarıyer set alırdı bugün ki Eczacı dan.

Kimse kusura bakmasın ama voleybolda görev alan idareciler tümünden değişmediği sürece bu takımdan hiçbir şey olmaz. Küçük olsun bizim olsun, çok yukarıları hedefleyip daha sonra başarı gelmezse koltuklarımızdan olmayalım, ne güzel karışan yok görüşen yok maaşlarımızı alıyoruz diyenlerden kurtulmadığımız sürece kupalar gelmeyecek. Dikkat etmiyor musunuz her sene aynı yalanla oyalanıyoruz. Seneye daha güçlü bir kadro kuracağız yalanı. Bu sene güya çok iyi kadro kurulacaktı daha sezonun yarısı olmadan yine seneye çok daha iyi bir kadro kurulacağı palavrası piyasaya sürüldü. Her sene bir sonraki sene hedef gösteriliyor ve o sene hiç gelmiyor. İlkin ve Ayçin'i kadroda tutarak hedef yükselmez evet sen onları kadroda tut ama mevcut kadroya da çok üst düzey bir pasör çaprazı ve smaçör eklemediğin sürece senden hiçbir halt olmaz. Her sene 4.-5.-6. sıralarda dolanır durursun. Bu döngü böyle devam eder gider arkadaşlar.

Memur gibi de değil, A grubu memurun hayatından fersah fersah düzlükte ve tekdüzelikte bir yaklaşımla ikinci yarı oynayarak; normal sezonu 4. bitirme ihtimali ortadan kalktı demek. Eczacıbaşı maçını saha içerisinde 1 saat, salondan ayrılma ritüelleriyle birlikte 1.5 saatte noktalamak seçenek olmayacak. Eline sağlık Eftelya Anthi, eski Galatasaraylı. :)

Siz siz olun, fazlasını isteyerek Avrupa ve Dünya şampiyonu rakiplerine puan vermeyen bir Galatasaray takımını; salla başı al maaşı noktasına getirmeyin. Sonucunda eyvah küme düşer mi denen bir kadro kadar dahi, iç sahadaki Fenerbahçe derbisinin hakkını veremeyen bir takım çıkar ortaya. Veziri, parayla rezil etmek böyle bir şey.

Kimse kusura bakmasın ama voleybolda görev alan idareciler tümünden değişmediği sürece bu takımdan hiçbir şey olmaz. Küçük olsun bizim olsun, çok yukarıları hedefleyip daha sonra başarı gelmezse koltuklarımızdan olmayalım, ne güzel karışan yok görüşen yok maaşlarımızı alıyoruz diyenlerden kurtulmadığımız sürece kupalar gelmeyecek. Dikkat etmiyor musunuz her sene aynı yalanla oyalanıyoruz. Seneye daha güçlü bir kadro kuracağız yalanı. Bu sene güya çok iyi kadro kurulacaktı daha sezonun yarısı olmadan yine seneye çok daha iyi bir kadro kurulacağı palavrası piyasaya sürüldü. Her sene bir sonraki sene hedef gösteriliyor ve o sene hiç gelmiyor. İlkin ve Ayçin'i kadroda tutarak hedef yükselmez evet sen onları kadroda tut ama mevcut kadroya da çok üst düzey bir pasör çaprazı ve smaçör eklemediğin sürece senden hiçbir halt olmaz. Her sene 4.-5.-6. sıralarda dolanır durursun. Bu döngü böyle devam eder gider arkadaşlar.
Mallesef öyle yönetim güzelim yerli kadrosunu çöp etti. Groblena kötü bir hamle değil okadar yine anlarım ama. Fedusio fiyasko bu takım için. İlk 8 hedefleyen takımlarda oynayacak seviye de mallesef Fedusio bize uygun değil.

Meliha Fenerden ayrılacağını menajerine iletmiş.Eczacı Vakıf hepsi teklif yapar muhtemelen.Ama İlkinin yedeği olarak çeksek güzel olabilir ama dediğim gibi Eczacı da şuan defansif smaçör yok.Vakıf da Gui Meliha'yı yıllardır istiyor bizde İlkin yedeği olmaktansa Vakıf da ve Eczacı da her manşet probleminde oyuna girmeyi tercih eder gibi.

Dalderop İmoco ile anlaşmış. Zhu da uzatmış. Alabileceğimiz bir smaçör kalmadı yani Li var oda bize gelmez. Önümüzdeki sezon sadece İlkinin olduğu bir smaçör hattı izliycez galiba. Bu sezon en azından Lazovic katkı veriyordu. Seneye oda yok.