İtalyan bir gazete İmoco bu sene 6 milyon euro bütçe ayırdı Fenerbahçe ve Eczacıbaşının bütçesi daha yüksek gibi bir haber yaptı doğruluk payı nedir bilmem ama bana yalan gibi geldi voleybol da ücretler bu seviye civarına geldiyse korkunç.
Bir oyuncuya 1.5 milyon veriyorlar zaten doğrudur.İtalyan bir gazete İmoco bu sene 6 milyon euro bütçe ayırdı Fenerbahçe ve Eczacıbaşının bütçesi daha yüksek gibi bir haber yaptı doğruluk payı nedir bilmem ama bana yalan gibi geldi voleybol da ücretler bu seviye civarına geldiyse korkunç.
Çok basit bir şekilde şöyle özetleyebilirim. Hande, İlkin, Derya ve hatta Tuğba'nın bayağı gerisinde. Yanısıra, halen kadromuzda bulunan Lazovic ve Sude'den daha iyi denemez. Özellikle de defansif anlamda ve hatta hücum etkinliği açısından. Hücum etkinliğini artırmak amacı ile Kalandadze alınırken, Saliha transfer edilse bile bench'den kalkamayacağından ve bunun da olası gelişimine de engel olacağından, en bir yıl daha Beşiktaş'da oynayıp, kendisini yeterince kanıtlaması halinde transfer edilmesi daha mantıklı olur. Kimbilir, belki önümüzdeki yıllarda gerçekleşebilir.Transferlerden bağımsız Saliha Şahin 'e niye gitmedik acaba çok mu pahalı bir oyuncudur?
O zaman 2 sene için toparlanma süreci denmesi saçma sanki en başından beri böyle bir planda devam etmişler gibi lanse edilmesi komik.İlkinin ağlamasından sonra camiaya bir şey oldu bende anlamadım.İlkin her röportajında böyle olacağını bilseydim daha önce ağlardım diyor zaten.O günden sonra İlkin her Galatasaray ödül törenine çağrıldı bence uzun süreli bir yatırım söz konusu değildi ama İlkin şuan da Galatasaray camiasında yer edindi en büyük yatırım etkeni İlkin ve taraftarın tepkisi oldu bence.
En azından bir yatırım gelicek diye sorun etmiyorum yıllardır belediye takımları bütçesi ile çıkıyoruz bu sene kaliteli genç yerli temeli atıldı bu sene ilk 4 yapıp seneye kaliteli 3 yabancı çekilip ilk 3 yarışına girilirse ben geç de olsa takdir ederim ama laf da kalırsa bu sözler Cibara zaten büyük taraftar eleştirisiyle bir şekilde görevinden alınır.Ama Kosheleva Dobriana Neslihan gibi yıldızlar karması takımı Cibara kurmuştu yatırım yapıcaz diyorsa Cibara doğrudur.Ama haklısınız sene başında yetiştirici kulüp olucaz diyip İlkin olayından sonra Özbek de bu branşa sahip çıkınca zirve demeye başladı neyse zirve yarışına soksun da bizi ne derse desin.O zaman 2 sene için toparlanma süreci denmesi saçma sanki en başından beri böyle bir planda devam etmişler gibi lanse edilmesi komik.
Bence Yasemin bu sezon ciddi oranda smaçör oynıyacak.Smaçör oynayabilen bir oyuncu uzun boylu smaçör sıkıntısı var şuan takımda.Kalandadze İlkin ikilisinin ikisininde hücum da tıkandığı bir maç olursa Milli de Ebrara yapıldığı gibi arka turda Lazovic ön turda Yasemin oynatılabilir bence.Hoş geldin Yasemin Özel!
Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımımız, pasör çaprazı Yasemin Özel ile 1 yıllık anlaşma imzaladı.