Gizem hanım, eğer gerçekten camianın içerisinde olup anlaşma zemininde derin bir bilginiz varsa, bunu açıklayınız, aksi takdirde, yukarıda anlattıklarınız tamamen spekülatif ve dedikodudan ibaret varsayım olarak kalır.
Logan yarım sezonluk alınmış ve sezon sonunda sözleşmesi yeniden 1 yıl uzatılmış. Oyuncular satılık veya kiralık mal değil. Transferler, iki tarafın karşılıklı beğenileri, talepleri ve beklentileri doğrultusunda yapılır. Sözü edilen oyuncularla, Galatasarayımız başarılı bir sezon geçirirse, hiç merak etmeyin yönetime güveniyorum, sözleşmeleri uzatılır. Yine ayrıca önümüzdeki günlerde yeni yönetim seçimleri var ve şu an yapılacak uzun vadeli sözleşmeler, yeni yönetimin kararlarına ipotek koymaktır.
Dediğim gibi, mevcut yönetim, yeni dönemde de devam ederse ve takım başarılı olursa, başarıya önemli katkı yapacak oyuncuların elde tutulacağına inanıyorum. Aksi bir durum, zaten eşyanın tabiatına aykırıdır.
Galatasarayamız zor dönemi atlattıktan sonra, her şekilde beklenen transferleri yapabilecek kapasiteye sahip bir camiadır. Lütfen biraz inanın.