Bu forumda, ezilerek yenileceğimizi düşünenler vardı ama öyle olmadı. Geçen yılki Wiesbaden maçının banzeri gibi oldu. Ancak bu kez yarı finalde üzüldük ve Chieri, bir Wiesbaden değildi.
Hiç kuşkusuz bu maç yönetime yazar. Bu maçta, yıllardır yazdığımız, kaliteli geniş kadro serzenişimizin, ne kadar haklı olduğu, bir kez daha ortaya çıktı. Biz başlangıç 6+1 imizle başlayıp, aynı kadro ile maçı tamamlarken, Chieri, tam 11 oyuncudan katkı alarak, rotasyonlu akılcı bir oyun sergiledi. Heyecan seviyesi bu kadar yüksek, hızlı oynanan bu oyunda, özellikle altın setin ortasından itibaren oyundan düştük.
Ben, sürekli Alexia, İlkin, Lazovic/Dangubic nefreti kusanları da artık ciddiye almıyorum. Herkes son ana kadar, herşeyini ortaya koydu ve formalarına yakışır bir oyun sergilediler ancak mutlaka bir taraf kazanır, bir taraf kaybeder. Tabii ki kazanan olmayı çok isterdik ama asıl önemli olan, böylesi karakterli bir oyun ortaya koyabilmektir.
Sezon başında takımımızı hafife alanlar, son dönemlerde, özellikle de yabancı forumlar oynanan oyun nedeni ile takımımıza saygı gösterirken, taraftar görünümlü bazı kişilerin, sürekli olarak oyuncularımızı aşağılaması, inanılır gibi değil. Tam anlamıyla trollük. Sürekli Avery İlkin karşılaştırması yapanlar, 3.setin sonlarında, Avery'nin ne hale geldiğini görmemiş olacaklar... Chieri gibi kaliteli geniş kadrosu olan bir İtalyan takımına, nasıl bir korku filmi yaşattığımızı da görmüyorlar.
Sonuçta kaybettik ama bu karakterli oyunlarından dolayı, formalarının hakkını vererek oynayan tüm oyunculardan ben razıyım ve hepsinin gözlerinden öpüyorum. Teşekkürler kızlar....
Değerli yöneticiler,
Bu kızların emeklerine ve özverili oyunlarına saygı duyarak, tekrar tekrar sözünü ettiğimiz kaliteli ve rotasyona girebilecek geniş kadro'yu bir an önce oluşturunuz. Yapamıyorsanız, ya siz bu işi bırakın yada kızları serbest bırakarak, önümüzdeki yıllarda kendilerini bekleyen parlak kariyerleri ile oynamayın.