2024-2025 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

18 yıldır burada herhangi bir oyuncuyu ya da takımı eleştirmek için icazet almadık almayız. Herhangi bir hakaret içermeyen eleştiriler için de kimse burada kendini karar merci olarak görüp niyet okumaya kalkmasın.
Rakipleri Boşkoviç, Vargas ile Arina, Markova ile oynarken vasat oyuncuları bu takıma dolduran ve doldurmaya devam eden başına bir yeni yetme koyan kendine kasıla kasıla voleybol şubesi sorumlusu yöneticisi diyen adamlar kaos yaratmazken biz yazınca kaos çıkacak imiş vay dostlar vay. Bu gece Galatasaray voleybol tarihinin önemli maçlarından biri oynanacak başımız da kendi dahi ne oynattığını bilmeyen acemi koçumuz turu alabilecek olduğumuza inanan var mı ama bugün o koçumuz takımı yönetmeye çalıştığını sanmaya devam edecek menajerimiz kenarda oturacak yatırım senemizin gözünü seveyim.

Gelecek sene 2 takım yarışır.
Boskovic-Markova-Dangubic’li VB’ye karşı Vargas-Arina-Cristina-Hande’li fb.
Futboldan sonra voleybolda da devamlı aynı 2 takımın şampiyonluk yarışı verdiği bir lig bizi bekliyor.

Son düzenleme:
18 yıldır burada herhangi bir oyuncuyu ya da takımı eleştirmek için icazet almadık almayız. Herhangi bir hakaret içermeyen eleştiriler için de kimse burada kendini karar merci olarak görüp niyet okumaya kalkmasın.
Rakipleri Boşkoviç, Vargas ile Arina, Markova ile oynarken vasat oyuncuları bu takıma dolduran ve doldurmaya devam eden başına bir yeni yetme koyan kendine kasıla kasıla voleybol şubesi sorumlusu yöneticisi diyen adamlar kaos yaratmazken biz yazınca kaos çıkacak imiş vay dostlar vay. Bu gece Galatasaray voleybol tarihinin önemli maçlarından biri oynanacak başımız da kendi dahi ne oynattığını bilmeyen acemi koçumuz turu alabilecek olduğumuza inanan var mı ama bugün o koçumuz takımı yönetmeye çalıştığını sanmaya devam edecek menajerimiz kenarda oturacak yatırım senemizin gözünü seveyim.
Gören görüyor zaten. Durumdan memnunum çok iyi şampiyon olucak takımız diyen var mı.Ama zaten anlayan anlıyor. İlk forum yorumlarına bakarsan neden 2. gizem dediğimi anlarsın. Zaten dediğim gibi troll olduğu kanıtlanan kişiyi en çok savunan kişi de sendin.

Zehra ne durumda Vakıf yönetiminden karar bekliyordu sanırım 1m250k istemişti umarım o da karşı tarafa gitmez
Vakıf ile devam Zehra o parayı vericek haberi çıktı ama Zehra için çok. Zehra haklı sayılır ama. Çinli ortaları 1.25 milyon alıyor Zehra ondan eksik bir oyuncu değil takım kaptanı ben neden daha az alıyorum diye düşünmüş olabilir. Ama banka takımı paraları var istediklerini çekiyorlar.

Ben Bosko’nun gitmesine sevdindim ama. Lig rekabeti için kötü Eczacı seneye şampiyonluk ihtimali çok zor ilk 3 girelim yeter bir takım oluyorlar. Ama en azından İmoco’yu durduracak bir takım çıktı. Fener pasör bulamadı İlkez profesyonel oynayacak bir pasör getirdiler Fener’in tecrübesiz bir pasörlerle İmoco geçmesine ihtimal vermiyorum. Vakıfbank biraz manşeti hal ederse Dangubic giderse o toparlar zaten. İmoco’yu yenebilir.

Gelecek sene 2 takım yarışır.
Boskovic-Markova-Dangubic’li VB’ye karşı Vargas-Arina-Cristina-Hande’li fb.
Futboldan sonra voleybolda da devamlı aynı 2 takımın şampiyonluk yarışı verdiği bir lig bizi bekliyor.
Bizde vizyon sahibi olmayan kişilere şubeleri emanet etme ,günü kurtarma, salla başı al maaşı,ilk beş içinde olursak başarıdır diyen zatı muhteremler olduğu müddetçe hep bu tablo yaşanacak maalesef.

Ben bir iş adamına verilmediği sürece şubenin bu durumun değişeceğini düşünmüyorum. Oyüzden hep diyorum kulüp kuracak bir zengin’i ikna et bizim kulübü kendi kulübü gibi yönetsin. Mesela Zeren şuan 0 dan 3-4 sene büyümeye çalışacak gelip bize ilk seneden ilk 3 yapabilirdi.Voleybolda bütçeler çok artı.Kulüp hiçbir zaman bu paraları vermeyecek bence oyüzden bir iş adamı bu branşa sahip çıkmadığı sürece. Şampiyonluk kadrosu beklemeyelim.

Anlamayanlar vardı ama oyüzden zaten hep proje proje dedim. İlk sene ilk 4 gir ikinci sene eksikleri kapa ilk 3 güzel kemik kadro güzel bir hava yakala. Sponsorları çek iki sene içinde de sponsorları oturtur. Onların yardımıyla git Bosko Egonu seviyelerine çık. Bunu anlamayıp voleybol böyle bir oyun değil para basan kazanır diyen yine herkesin bildiği gerçekleri 0 bilgiyle satmaya çalışan kişiler oldu. Biz Eczacı Vakıf Thy değiliz bir anda zengin sahibimiz çıksın parayı basın. Kulüpte destek çıkmıyor görüyoruz. Güzel bir hava yaratıp sponsor çekmediğimiz sürece bu isimleri almamız zor. Çoğu taraftar da her platformda uzun zaman sonra güzel bir hava olsun taraftar grubu olsun diye uğraşıyor zaten.

Boskovic Vakıf'ran 2 milyon euro alacakmış. Biz neden almıyoruz diye soran ahrazlara gelsin!
Bu Vakıfbank işi gerçekten büyük rezillik yalnız. Şampiyonluk için rekabet etmediğimiz, aslında biraz da Fenerbahçe'ye engel oldukları için bizim taraftardan çok tepki gelmiyor ama devlet bankası böyle paralar harcayarak spor kulüplerine, müessese kulüplerine rekabete filan giremez. Fenerbahçe'yi geç Eczacıbaşı'nın ne günahı var ellerindeki en iyi oyuncuya devlet 2 milyon verip ellerinden alıyor. Böyle saçma sapan iş olmaz.

Myriam Sylla ile ilgilendiğimiz ancak kulübünün bırakmadığı yazılmış.

Bu vizyondur işte Sylla bizim hızlı oyunda alabileceğimiz Gabi den sonra en iyi oyuncu.Manşeti de üst düzey alır hücumu da üst düzey yapar.Ama Milano İtalyan oyuncularını salmıyor salmazlar onu da.Ama ilgilenilmesi bile en azından ufak bile olsa yönetim ufakdan iş yapmak istiyor mu dedirti.

Bu Vakıfbank işi gerçekten büyük rezillik yalnız. Şampiyonluk için rekabet etmediğimiz, aslında biraz da Fenerbahçe'ye engel oldukları için bizim taraftardan çok tepki gelmiyor ama devlet bankası böyle paralar harcayarak spor kulüplerine, müessese kulüplerine rekabete filan giremez. Fenerbahçe'yi geç Eczacıbaşı'nın ne günahı var ellerindeki en iyi oyuncuya devlet 2 milyon verip ellerinden alıyor. Böyle saçma sapan iş olmaz.
Bende banka takımına karşıyım ama.2 milyondan fazlasını bu sene Eczacı veriyordu Boskovic kalmak istemedi kaostan dolayı diye biliyorum.

Bir voleybolun gerçekleri bir de Galatasaray'ın iç dinamikleri vardır, Zeren dediğiniz takım adamın kendi takımıdır lisansını almış, menajerlik şirketleri ile ilişkilerini kurmuş tamamıyla kendi yönettiği bir organizasyondur. Galatasaray'da bugün milyar dolar verseniz size bu imkanı vermezler, çünkü küçük olsun bizim olsun anlayışı hakimdir. Bugün o voleybol bilmiyor şu voleybol bilmiyor trol demeden önce yahu bu Barbolini'ye kim gitmiştir, Polonya millî takımında dahi ilk altı çıkmayan 1.80 küsürlük oyuncuyu hangi voleybol bilgisi ile kim almış Belçikalı pasör çaprazını kim almış bunlar sorulsun.

Siz istediğiniz kadar organize olun 4 değil 14 yıllık planlar yapın bu planlar Galatasaray'da yapılamaz yapılsa da tutmaz yapanı da görevde tutmazlar. Mesele budur bugün Galatasaray'da voleybol şubesi değişemeden şubenin arkasındaki tipler gitmeden hiçbir şey değişmez Galatasaray'ın harcadığı para az değildir ama bu parayı kullanış şekli aldığı oyuncular, yanlıştır bu yanlışlar da açıkça görünmektedir. Bunu yapan kimse utansa da ben bu işi beceremiyorum deyip de Galatasaray'ın üzerine çöreklenmeyi bıraksa ama bunlar o kadar yüzsüzdür ki onu da yapmazlar.

Son düzenleme:
2 kez Şampiyonlar Ligi yarı finali, 3 kez CEV Cup finali oynamış olan bir takım için; Avrupa'nın 3. kupası Challenge yarı finalinin tarihsel karşılığı oldukça sınırlı. Sınırsız olan durumsa şuydu; Olimpik düzeydeki, biçimden ziyade içeriğe odaklı, voleybola kült anlam yükleyen guru izleyiciler için sezonun saklı hazinesi olacaktı bu eşleşme. Galatasaray'ın neden bir voleybol takımı var şeklindeki başlangıç düzeyi felsefe sorusuna da doğrudan yanıt niteliği taşıyacaktı.

Kulübe gelen para harcansın, dolaşımda kalsın diye katliam yaşandı. Oyuncuların ve menajerlerinin hiç öyle idealize hayalleri olmamakla birlikte, olsaydı Galatasaray'ın Chieri turu öncesi kurduğu zemini sağlam binayı yıkmasıyla Galatasaray'ın yakınından geçmezdi kimse. Yakın gelecekte oluşacak enkaz kaldırıldığında yine para ve İstanbul'da yaşam üzerinden, kulübün profesyonel erkek futbol temelli Avrupa ve Dünya'daki karşılığından da faydalanmak için geleceklerdir.

Son düzenleme:
Bende banka takımına karşıyım ama.2 milyondan fazlasını bu sene Eczacı veriyordu Boskovic kalmak istemedi kaostan dolayı diye biliyorum.
Eczacıbaşı'nın 2 milyon üstü vermesinin nedeni de Vakıfbank rekabeti zaten. Kişiler kendi cebinden istendiğini verebilir, hatta kendi parasıyla rekabeti bitirebilir fakat devletin bankası yapamıyor olmalı. Birisi kendi parasını harcıyor diğerinde Boskovic'e 2 milyon verelim diyen kim, kimin parasını veriyor?