Bazı gruplar ve kişiler vardır ki, aşağılık duygularını tatmin etmek ve kendilerini diğerlerinden üstün veya bilgili göstermek için, esasen hiç olmadıkları veya deneyimlemedikleri alanlarda, üstün otorite tavrı ve tamamen yanlı bir bakış açısı ile, sürekli birilerini hedef alarak içlerindeki kinlerini kusmaktan çekinmeyenler, bir diğer grup, herhangi bir taraftan görünürmüş gibi kılığa girerek, esasen trol olarak rakip gördüklerine yukarıda tanımlanan biçimde kinlerini kusanlar, bir diğer grup, tüm bu olanlar karşısında etkilenerek, doğruya yanlış, yanlışa doğru diyenler ve son olarak da konu üzerinde aktif olarak çalışmış, gerçek anlamda bilgi sahibi, deneyimli ve saçma sapan yorumlara kulak asmadan, eğrisi ve doğrusu ile sadece gerçeği görüp söyleyen ve yorumlayanlar...
Şimdi bu kadar uzun bir girişi niye yaptım diyeceksiniz. Hemen söyleyeyim. X Hesabımızın admin'ine önceki paylaşımımda, bu türler konusunda önlem alma çağırısında bulunmuştum ama görüyorum ki henüz bir önlem alınmamış ve aynı çirkeflikle, kendi sayfalarımızda oyuncularımıza küfür ve hakaretlerine devam ediyorlar. Admin'in görevi sadece güncel paylaşımlar yapmak değil, ama aynı zamanda sayfanın huzur, keyif ve saygınlığını sabote eden yorumlar konusunda gerekli tedbirleri almaktır.
Gelelim forumumuza. Görüyorum ki, İlkin ile ilgili en ufak bir aksamada, artık maksatlı diyebileceğim bazı yaklaşımlar görmekteyim. Sadece 2 set oynadığı önceki maçta, %54 hücum (7 sayı)
%71 mükemmel servis karşılama, 1 blok ve 1 ace ile toplam 9 sayı (set başına 4.5 sayı) almasını bile, bazı rezil hesaplar, yuh tek hanede kalmış gibi aptalca yorumlarla milleti manipüle etmeye çalışırlarken, bu sayfada geçen maçtan hiç söz etmeyen kişi veya kişilerin, adeta sözbirliği etmişçesine son maç ile ilgili, aynı odaklarla ortak biçimde İlkin -1 yorumunu yapmalarını son derece manidar buluyorum. Bu arkadaşlar ne kadar çabuk unutmuşlar. Geçen yıl dünya 1 numarasına oturan Türkiye'nin, VNL'deki yarı finale kadar Hande'ler Saliha'lar çökmüşken, takımı sırtlayan smaçörlerden biri olduğunu. Ne kadar çabuk unutmuşlar, yerli smaçör sayı rekoru kırarak, takımımızın en azından Challenge'e katılım yolunu açan en önemli oyuncu olduğunu. Artık bu forumda, milletin aklı ve hafızası ile alay etmekten vazgeçin. Bu arkadaş yada arkadaşlar, artık ya oldukları gibi görünsünler yada göründükleri gibi olsunlar.
Maçların tamamını, canlı veya bir yayımdan izlemeden sadece tablolar üzerinden yorum yapmak, pek tabii ki yeterli olmayabilir ama iki maçın tablolanmış istatistiklerini üst üste koyduğumuz zaman, pek tabii ki, çok önemli ipuçları vermektedir. Şimdilik şu kadarını söylemekle ve aşağıdaki maç istatistik tablolarını paylaşmakla yetiniyorum ki, önümüzdeki dönemde bu takım canlar yakacak diyorum. Her bir mevki ve herbir oyuncu ile ilgili detaylı analiz ve görüşlerimi 3. maçın ardından yapacağım.
Bu arada, Li Yingying transferi, sezonun gidişatına göre planlanacak bir transfer olmayıp, Türkiye ligi için ya şimdi yada sezonun 2. yarısı gibi bir transfer olur. Li Yingying, henüz Tianjin ile bir anlaşma sağlamadı ve adı hem Eczacı, hem THY hem de İtalya ligi için geçiyor. Eczacı'nın yaptığı transferler sonrası üzerine Li Yingying olurmu? Şüpheli... THY olur'mu? Evet mümkün. İtalya olabilir'mi? Bence yüksek olasılık.
Aras Kargo ev sahipliğinde TVF Burhan Felek Voleybol Salonu’nda düzenlenen hazırlık turnuvasında ilk gün tamamlandı. Günün ilk maçında Beşiktaş ile Maritza Plovdiv karşı karşıya geldi. Siyah beyazlılar karşılaşmayı; 25-20, 25-23 ve 25-19 sonuçlanan setlerle 3-0 kazandı. Günün diğer...
voleybolunsesi.com
https://x.com/voleybolunsesi/status/1831704076209336824/photo/1 (BJK-GS)