Mehmet Cibara: Stadın arkasındaki 62 dönümlük arazinin zemin etütü bitti,mimari projesi de bitmek üzere.Orayı 2026 Avrupa şampiyonası’na yetiştirmek için öncelikli olarak voleybol sahasını yapıyoruz.
Evet her takım için tehdit olabilecek bir kadroları var. Bunu zaten sezon öncesi değerlendirmemde de belirtmiştim. Bunula birlikte kağıt üstünde takımımız ile ilgili değerlendirmemde, servis karşılama yönünden, ligin en iddialı takımıyız. Buna ilaveten orta blok ve orta hücum hattımız da, hazırlık ve Balkan kupası maçlarında çok iddialı olduğunu açıkça ortaya koydu. Bu form ve özellikle gününde hücumcularımızla geçmemiz gereken bir takım.Zeren tehlikeli.
Önce basketbol salonu yapmamız gerekmiyor mu? İki salon mu yapacağız anlamadım.Mehmet Cibara: Stadın arkasındaki 62 dönümlük arazinin zemin etütü bitti,mimari projesi de bitmek üzere.Orayı 2026 Avrupa şampiyonası’na yetiştirmek için öncelikli olarak voleybol sahasını.
2026 Avrupa Voleybol şampiyonası yetiştirmek istiyor bizimkilerÖnce basketbol salonu yapmamız gerekmiyor mu? İki salon mu yapacağız anlamadım.
Vakıf fener eczacı varken biz o turnuvaya çağrılmayız özellikle son 5 senedir düşen prestijimizden sonra çok zor. Umarım yöneticilerimiz federasyonla konuşup 4 Türk takımı yapar da biz de katılırızMuhtemelen bizde yer alırız Avrupanın en iyi 10 kadrosundan biriyiz. Ama kurucu takımlardan biri olamıycaz gibi duruyor habere göre .
Bunlar sadece kurucu takımlar olur bence ekstra takımlar eklenir 13 takım az kalabilir.Ama eğer ekstra takım eklenmezse o 3 takımdan biri olmayız bence de.Ama 4. takım olarak hem taraftar kapasitesi hem yeni stad projesi hem kadro olarak biz alınırız diye düşünüyorum.Vakıf fener eczacı varken biz o turnuvaya çağrılmayız özellikle son 5 senedir düşen prestijimizden sonra çok zor. Umarım yöneticilerimiz federasyonla konuşup 4 Türk takımı yapar da biz de katılırız
Kesinlikle.Paok maçına baktım tekrar pasörle smaçörlerin uyumu sorunlu henüz oturmamış bence bugün zeren maçını kaybetme ihtimalimiz çok yüksek kötü manşet aldığımız hiçbir senaryoda bu maçı alamayız maalesef