Daha önce de söylemiştim okuduğunuzu anlama ile ilgili sorunlar yaşıyorsunuz o yüzden böyle düşünmeniz normal ben yine söylüyorum gs iyi manşet alıp iyi servis atmadığı müddetçe çok zorlanacak çünkü pasörü kötü manşetlerde dağılıyor ve sistem dışı topları öldürecek bir köşesi yok. Bugün her ne kadar net bir skorla maçı kapatsak da maç sırasında bu sorun göze battı. Ben takımın sahip olduğu kötü şeyleri konuşuyorum çünkü eksikliklerimizi kapatmamız lazım sizse sanki hiç sorun yokmuş gibi yorumlar yaptığınız için iyi görünüyorsunuz. Ben kötü polis olmaktan korkmam istediğinizi söyleyebilirsiniz
ayrıca ne konuda değişmişim? Takımın sorunları ve eksiklikleri var bu yöndeki hiçbir fikrim değişmedi maçlar kazanılır kaybedilir ben voleybolu yorumlarım. Bu takımın da en büyük kozu hocası geçen sene de o kötü takıma rağmen blok defansı geliştirmişti hoca. Ama ileride oynayacağımız maçlar bugünkü gibi olmayacak daha fazlasını vermemiz gerekecek bunu zaten yıllardır voleybol içinde olan objektif herkes görür