Neslihan Demir:Gizem örge ve Simge artık genç diyeceğimiz isimler değil. Umarım daha uzun süre oynarlar ama artık genç liberoların milli takıma gelme zamanı geliyor. THY’den Melis ve Galatasaray’dan Eylül beğendiğim liberolar arasında.
Neslihan Demir: Galatasaray’ı bu sezon çok beğeniyorum. Geriye düştükleri zamanlarda da reaksiyon verebiliyorlar bu sezon. Bongaerts’ı çok beğeniyorum ligi alt üst etti.Açık ara şuan ligin en iyi pasörü.Bu takım manşete aksamadığı sürece hızlı oyunla en üst sıraları zorlar.Bongaerts ve Timmerman uyumu çok iyi. Sadece Yasemin biraz tutuk girdi sezona.
Tüm bu konular forumumuzda, oyuncu performansları ve takımın genel performansı yönünden tüm detayları ile ve rakamlar istatistikler sunularak yeterince tartışıldı. Zaten Bunların aksini söylemesi veya farklı bir gözle bakması, Türk voleybolunun tartışmasız ikonu olan birisinden beklenmezdi. Tamamı ile doğruları söylemiş.
Ben Yasemin'in de zaman içerisinde performansını yükselteceğini düşünenlerdenim. Sonuçta Çukurova forması giymekle Galatasaray forması giymek çok farklı şeyler ve geçmişte eski kulübü ile birtakım problemler yaşamış bir oyuncu üzerinde ister istemez bir baskı oluşturuyor. Esasına bakarsak, Yasemin şu ana kadar kötü performans göstermedi. Kulüp ve taraftar, kendisini kabullendi ve gerek saha içi, gerekse saha dışı davranışlarından izlenimim, bizimle mutlu olduğu... Bu da yakın gelecekte Bongaerts ile oynadıkça performansının yükselmesi için yeterli koşullardır.
Bir diğer konu da mevcut oyuncuların kadroda tutulması ile ilgili ki, takım ve oyuncular, bu performansı devam ettirdiği ve takım başarılı olduğu sürece, hiçbir oyuncunun, ki bunlara başta Bongaerts, Timmerman, Alexia ve Lazovic olmak üzere (buna Kalandadze'nin sezon ortası ve sonuna kadar performansı da etkili olacak) bırakılacağı veya gözden çıkarılacağı düşüncesinde değilim. Önceden de belirttiğim gibi, başarısını kanıtlamış bir takımın oyuncularını gözden çıkaracak veya elinden uçup gitmesine izin verecek yöneticiler, kendi ayağına kurşun sıkar. Başarılı, uyumlu ve bu takımda oynamaktan keyif alan oyuncuları olan bir takımı, gelecek sezon daha büyük hedef koyma iddiasında olan hiçbir yönetici bozamaz. Bu nedenle şahsen bu konuda kötümser değilim.