2024-2025 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Fabrikada üretim yapan her şirket buyursun gelsin. Erkek basketbolda Karşıyaka Pınar tarafından yüz üstü mü bırakılıyor; gitsin Bursa'dan Sütaş'ı ayartsın. Dünya'nın son 200 yılında kutsal olan, potansiyel metaların seri üretimi. Üretim temelli finansın aktarıldığı Eczacıbaşı dendiğinde akla Galatasaray'ın milyonda biri kadar topluluk oluşturabilme yetisi gelmiyor mu; Türk spor tarihi böyle şekil aldıysa Galatasaray'ın yapması gereken Eczacıbaşı'nın piyasadaki en büyük rakibiyle sponsorluk anlaşması yapmak.

Distribütör, hayali şirket, paravan şirket aman diyorum. İki yaz bel doğrulmaz.

Bugün TVF seçimleri var. Mevcut yönetim bizden oy almak için bin takla atar ama maç saatini hala değiştirebilmiş değiliz. Hala futbol maçı ile aynı saatte!

Voleybol öyle bir noktaya geldi ki insanlar federasyon seçimlerini takip ediyor böyle bir ortamda kulübümüzün güçsüz olması kabul edilemez. En kısa sürede zirve yarışına girmeli salonları doldurmalı ve iddialı olmalıyız

Takım sonunda doğru yönetilmeye başladı. Sosyal medya ekibi iyi işliyor taraftarı tribüne çekmek için iyi adımlar atıyorlar. Güzel oyun izleten bir takım kuruldu zaten umarım bu yatırım giderek artar dedikleri gibi.Ülkemizde voleybol Futboldan sonra en iyi branş olmaya çok yakın çünkü her geçen gün kitlesi hızla artıyor NBA gerçeği varken dünya da o seviyeye gelmek için daha süre var. Ama ülkemizde kadın voleybol ve erkek basketbol arasında çok bir fark kalmadı bence kitle olarak.

Neslihan Demir: Galatasaray’ı bu sezon çok beğeniyorum. Geriye düştükleri zamanlarda da reaksiyon verebiliyorlar bu sezon. Bongaerts’ı çok beğeniyorum ligi alt üst etti.Açık ara şuan ligin en iyi pasörü.Bu takım manşete aksamadığı sürece hızlı oyunla en üst sıraları zorlar.Bongaerts ve Timmerman uyumu çok iyi. Sadece Yasemin biraz tutuk girdi sezona.

Yönetim kademeli olarak her sene artan yatırım sözü vermişti Bongaerts kaptırılırsa taraftarın güveni sarsılır.Bongaerts da mutlu gibi genel de ciddi surat ifadesi olan bir kişilik ilkez bu kadar güler yüzlü izliyorum onu.Ya devre arasında sözleşme uzatırız yada seneye şampiyonlar ligine katılmaya hak kazanırız bu ikisi olmadığı sürece Bongaerts kaptırılır.

Neslihan Demir:Gizem örge ve Simge artık genç diyeceğimiz isimler değil. Umarım daha uzun süre oynarlar ama artık genç liberoların milli takıma gelme zamanı geliyor. THY’den Melis ve Galatasaray’dan Eylül beğendiğim liberolar arasında.
Neslihan Demir: Galatasaray’ı bu sezon çok beğeniyorum. Geriye düştükleri zamanlarda da reaksiyon verebiliyorlar bu sezon. Bongaerts’ı çok beğeniyorum ligi alt üst etti.Açık ara şuan ligin en iyi pasörü.Bu takım manşete aksamadığı sürece hızlı oyunla en üst sıraları zorlar.Bongaerts ve Timmerman uyumu çok iyi. Sadece Yasemin biraz tutuk girdi sezona.
Tüm bu konular forumumuzda, oyuncu performansları ve takımın genel performansı yönünden tüm detayları ile ve rakamlar istatistikler sunularak yeterince tartışıldı. Zaten Bunların aksini söylemesi veya farklı bir gözle bakması, Türk voleybolunun tartışmasız ikonu olan birisinden beklenmezdi. Tamamı ile doğruları söylemiş.

Ben Yasemin'in de zaman içerisinde performansını yükselteceğini düşünenlerdenim. Sonuçta Çukurova forması giymekle Galatasaray forması giymek çok farklı şeyler ve geçmişte eski kulübü ile birtakım problemler yaşamış bir oyuncu üzerinde ister istemez bir baskı oluşturuyor. Esasına bakarsak, Yasemin şu ana kadar kötü performans göstermedi. Kulüp ve taraftar, kendisini kabullendi ve gerek saha içi, gerekse saha dışı davranışlarından izlenimim, bizimle mutlu olduğu... Bu da yakın gelecekte Bongaerts ile oynadıkça performansının yükselmesi için yeterli koşullardır.

Bir diğer konu da mevcut oyuncuların kadroda tutulması ile ilgili ki, takım ve oyuncular, bu performansı devam ettirdiği ve takım başarılı olduğu sürece, hiçbir oyuncunun, ki bunlara başta Bongaerts, Timmerman, Alexia ve Lazovic olmak üzere (buna Kalandadze'nin sezon ortası ve sonuna kadar performansı da etkili olacak) bırakılacağı veya gözden çıkarılacağı düşüncesinde değilim. Önceden de belirttiğim gibi, başarısını kanıtlamış bir takımın oyuncularını gözden çıkaracak veya elinden uçup gitmesine izin verecek yöneticiler, kendi ayağına kurşun sıkar. Başarılı, uyumlu ve bu takımda oynamaktan keyif alan oyuncuları olan bir takımı, gelecek sezon daha büyük hedef koyma iddiasında olan hiçbir yönetici bozamaz. Bu nedenle şahsen bu konuda kötümser değilim.

Bende aynı şekil oyuncuların tutulacağını düşünüyorum dediğim gibi uzun zaman sonra ilkez doğru bir yönetim modeli izliyoruz.Orhun Darneli çok beğenirdim Burak Elmas dönemi kısa sürünce onunda ömrü kısa olmuştu ama şuan ki yönetim doğru yolda.Orhun Darnel Akimova ve Frantti ile anlaşmış sonra yönetim değişince transferler iptal olmuştu Frantti Vakıfta Akimova Novara da zaten şuan bence yeniden başka bir dönem görev verilmeli.

Voleybolda tek tük oyuncu haricinde 3 senelik sözleşme zaten kimse yapmıyor.
Fb ana Vargas ve arina ile 3 senelik yeni sözleşme yaptı. 3 olmasın 2 olsun hadi madem zor… bunun dışında haak 2 sene uzattı elif 2 sene uzatmıştı. Teker teker saymak istemiyorum ama uzar gider bu. Neden 3 sayısına bu kadar takıldınız anlamıyorum sanki 2 senelik imzaladık da neden 3 değil dedik garip yani

Fb ana Vargas ve arina ile 3 senelik yeni sözleşme yaptı. 3 olmasın 2 olsun hadi madem zor… bunun dışında haak 2 sene uzattı elif 2 sene uzatmıştı. Teker teker saymak istemiyorum ama uzar gider bu. Neden 3 sayısına bu kadar takıldınız anlamıyorum sanki 2 senelik imzaladık da neden 3 değil dedik garip yani
Uzamaz gitmez. Tek tük oyuncu dedik zaten. Sürekli negatifsin. Amacını anlayabilmiş değilim hala!

Uzamaz gitmez. Tek tük oyuncu dedik zaten. Sürekli negatifsin. Amacını anlayabilmiş değilim
Yani gerçekten gidip sözleşme sürelerine bakacak zamanım yok ama çok fazla var 2 senelik sözleşmeler 3 sene imzalayanlar da var özellikle antrenör bazında. Hatta geçtiğimiz senelerde eczacının yerlileriyle 5 senelik imzaladığını bile gördük. Ben zaten herkesle gidip 3 sene imzalasınlar demiyorum. Yasemin ve Eylül gibi isimlerle 3 sene imzalanması gerekirdi çünkü sen 3 sene boyunca gidip Zehra’yı Aslı’yı vs alamayacağına göre en iyi seçeneğin yasemin. Şubenin bu isimler için ilgi çekici olması gerekiyor. Örnek veriyorum şuan yerli kontenjanından sinead jack alsan en az 2 sezon anlaşma yapman lazım hem istikrar hem stratejik açıdan. Burda her şeyi pozitif göremiyorum ben. Güzel şeyler elbet var; sosyal medya hala çok eksik olsa da daha iyi yönetiliyor. Hocamız gayet iyi. Taraftar eskiye göre daha ilgili ama bunların hepsi her an değişebilecek şeyler burası gs voleybol

Yani gerçekten gidip sözleşme sürelerine bakacak zamanım yok ama çok fazla var 2 senelik sözleşmeler 3 sene imzalayanlar da var özellikle antrenör bazında. Hatta geçtiğimiz senelerde eczacının yerlileriyle 5 senelik imzaladığını bile gördük. Ben zaten herkesle gidip 3 sene imzalasınlar demiyorum. Yasemin ve Eylül gibi isimlerle 3 sene imzalanması gerekirdi çünkü sen 3 sene boyunca gidip Zehra’yı Aslı’yı vs alamayacağına göre en iyi seçeneğin yasemin. Şubenin bu isimler için ilgi çekici olması gerekiyor. Örnek veriyorum şuan yerli kontenjanından sinead jack alsan en az 2 sezon anlaşma yapman lazım hem istikrar hem stratejik açıdan. Burda her şeyi pozitif göremiyorum ben. Güzel şeyler elbet var; sosyal medya hala çok eksik olsa da daha iyi yönetiliyor. Hocamız gayet iyi. Taraftar eskiye göre daha ilgili ama bunların hepsi her an değişebilecek şeyler burası gs voleybol
Sinead Jack Eczacı ile bir senelik sözleşme uzattı sezon başında. Eczacı demek ki çok stratejik hatalar yapıyor.