Ne kadar çok forma dolarsa okadar iyi bizim açımızdan. Egonu olmasa da bir Stysiak Akimova gibi oyuncular da iyi olur.Zerenle beraber çok fazla yatırımcı oldu ve en iyi lig konumuna yine çıktık gibi. Bizde güçlü sponsorlarla en iyi lig de neden bir şampiyonluk yaşamayalım neden o kupaya aday olmayalım. Vakıfbank Eczacı Fenerbahçe Galatasaray Zeren Thy Kuzeyboru bu kulüplerden seneye güzel bir yatırım bekliyorum. Beşiktaş ve yüksek ihtimal lige çıkacak Göztepe de yatırım yapmaya aday takımlardan.x.com
x.com
Egonu'ya sponsor bulduk diye yorumladım.
Sıkıntı şu wild cardı Galatasaray 'a neden vermediler?daha doğrusu böyle bir girişimimiz oldu mu?Açıkçası bu son gelişmeleri görünce bu branşa yatırım hususunda ümidimi kaybettim.Voleybol da basketbol da yönetimin zerre yönetimin umurunda değil.Ajansspor'un özel haberine göre Zeren Spor önümüzdeki sezon Şampiyonlar Liginde mücadele edecek
"CEV yönetimi ile yaptığı görüşmelerde voleybola yatırımlarını ve gelecek projelerini anlatan Zeren Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yiğit Zeren yöneticileri ikna etti. Zeren Spor önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde davetle (wild card) mücadele etmeye hak kazandı."
"Zeren Spor aynı zamanda yapacağı yerli ve yabancı flaş transferlerle adından da söz ettirmeye hazırlanıyor."
Mehmet Sevinç & Ajansspor