2024-2025 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Antropova ve Maja Scandicci ile uzattı.Vakıf ilgileniyor haberleri çıktı buraya yazdım zaten Vakıf Antropovayı alırsa seneye hem şampiyonlar ligi hem ligi alır muhtemelen diye.Tek eksiği pç Antropova da çok mantıklı bir transferdi ama İtalyan basını Maja ve Antropova Scandicci ile uzatığını açıkladı Castillo da uzatıyor muhtemelen Vakıftan Bosetti ve Chieri den Skinner de Scandicci ile anlaşacak gibi erkenden Scandicci için baya bir haber yazıldı.

💥 Ajansspor'un özel haberine göre Zeren Spor önümüzdeki sezon Şampiyonlar Liginde mücadele edecek

"CEV yönetimi ile yaptığı görüşmelerde voleybola yatırımlarını ve gelecek projelerini anlatan Zeren Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yiğit Zeren yöneticileri ikna etti. Zeren Spor önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde davetle (wild card) mücadele etmeye hak kazandı."

"Zeren Spor aynı zamanda yapacağı yerli ve yabancı flaş transferlerle adından da söz ettirmeye hazırlanıyor."

🗞️ Mehmet Sevinç & Ajansspor

Bizim de artık güzel bir sponsorla seneye güzel kadro kurmamız gerekiyor.Thy de seneye ilk 3 hedefleyen bir kadro kuracak.5 takım çok üst düzey kadro kuracak o kesin Kuzeyboru da yatırım artıracaz dedi biz bu bütçeyle seneye girersek Balkan kupasına bile gidemiyeceğiz. Dünyanın en iyi ligindeyiz bizim de hamlelerimizi ona göre yapmamız lazım.

Bu saatten sonra Egonu Zerene giderse şaşırmam Eczacı Fener Vakıf bunlar çok kolay wild card alabiliyor. Ama daha önce Avrupa da bile mücadele etmemiş bir takımın Şampiyonlar liginden wild card aldığını hiç hatırlamıyorum seneye dehşet bir takım kuracaklar gibi duruyor.