2024-2025 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Vargas 2 milyon Euro falan almıyor.
Bilmeden yorum yazmayalım lütfen.
Egonu transferi de gündemde yok.
F/P olarak en iyi takım olmak bir başarı ölçütü değildir. Ben sultanlar liginde şampiyon olan bir Galatasaray görmek istiyorum.
Hernandez’in gönderilmesi de bence doğru karar.
Çin ekibi sadece 5 ay için Vargasa 1.6 milyon Euro verdiğini açıklamıştı. Vakıf 1.5 milyon Euro Vargasa teklif etmiş Fener gerekirse 2-3 verir Vargası elde tutarız diyip Vargasla uzatmıştır.Vargasta hiçbir zaman Vakıfa gitmeyi düşünmedi zaten bence sadece Gui’nin hayaliydi Boskovici de istemişti yazın ama Eczacı ve Fener parayı verip tutuyor.Egonu transferi zaten gündem de seneye Vakıfta izleriz kendisini.Şampiyon Galatasaray görelim diye yıllardır uğraşıyoruz ama o paraları yönetim vermeden nasıl şampiyon olucaz İlahi bir güç mü gelecek.
 
Daha Vargas sözleşme yenilemeden önce çekilmiş bir video ve Vargas bundan sonra Vakıf istedi Fener gerekirse 2-3 verir Vargası bırakmayız dedi. Ve 3 senelik sözleşme yaptı. Eski sözleşmesi 1.5 milyon izlerseniz anlarsınız şuan ki sözleşmesi en az 2 milyon Euro. Bilmeden yorum yapmayalım lütfen .
 
Egonu gelecek sene İtalya liginde devam edecek.
Vargas 2 milyon Euro almıyor.
VB ise Vargas’a teklif bile yapmadı,Egonu’yu transfer etmişti zaten.
Ayrıca LYY için Galatasaray’ın herhangi bir ilgisi yok.
Bilmeden yorum yazmayalım lütfen.
 
Son düzenleme:
Muhammed kardeşim bilmemek ayıp değil de biliyor gibi yapmak ayıp. Bir de haber alıyor gibi yazmışsın ya ayrı bittim ona. Egonu 2 sene önce Vakıfta oynadı bu devre arası Egonunun menajeri İstanbul’a geldi takas konuşuldu İtalya Türk gazeteleri yazdı Egonu Vakıfbank formalı fotoğraf paylaştı sonra Milano yüksek talepte bulununca iptal oldu süreci takip etmediniz galiba. Gelecek sezon içinde Vakıfbank Antropova’yı istiyordu alamadı şuan ivme yine Egonu ya döndü Egonu sezon sonu sözleşmesiz olacak.Vargas’ı Vakıf istemedi diyorsun gidip Fenerbahçe yöneticilerinin açıklamalarına bakabilirsin. 2 milyon Vargas almıyor demişsin kanıt attım gidip bakabilirsin.Bilmediğin şeyleri biliyor gibi yazma lütfen.
 
Beyefendi sosyal medyadan gördüğün her transfer haberine inanma lütfen.
Ayrıca voleybolda yabancı basını takip ettiğim için transfer bilgim senden fazla.
Vargas’ın 2 milyon Euro aldığına dair kanıt diye attığın videoya çok güldüm. Gören de KAP açıklaması sanar.
Egonu ise seneye İtalya liginde devam edeceğini kendi söyledi. Röportajına bakabilirsin.
Önce doğrusunu öğren lütfen.
Saygılarımla.
 
Son düzenleme:
Dostum sosyal medyadan gördüğün her transfer haberine inanma lütfen.
Ayrıca voleybolda yabancı basını takip ettiğim için transfer bilgim senden fazla.
Vargas’ın 2 milyon Euro aldığına dair kanıt diye attığın videoya çok güldüm. Gören de KAP açıklaması sanar.
Egonu ise seneye İtalya liginde devam edeceğini kendi söyledi. Röportajına bakabilirsin.
Önce doğrusunu öğren lütfen.
Saygılarımla.
Kap açıklaması vereyim git Çin ekibinin 5 ay için 1.5 milyon euro verdik açıklamasına.Fener yöneticisinin 2-3 verir Vargası tutarız açıklamasına bakabilirsin.Herkesin bildiği aşikar bişey bu Voleybol Futbol gibi açık olmadığı için buralardan öğreniyoruz haberleri mallesef keşke voleybolda da açık açık olsa.Egonun seneye İtalyadayım röportajını lütfen atar mısın hepimiz öğrenelim.Seneye sözleşmesiz bir oyuncu lütfen yollar mısın buraya seneye İtalyadayım dediği görüntüyü bizde bilgilenmiş oluruz.Sadece menajeri bu sene Egonu İtalya da ne Vakıfı demişti ama seneye için açıklamasını yolla lütfen bende bilgi sahibi olayım.
 
Burada voleybolun ekonomik olarak sürdürülebilir olup olmadığı amatör olarak adlandırılıp adlandırılamayacağına yönelik katılmadığım fikirler olsa da birçok ufuk açıcı mesaj ve tartışma oluyor geçmişte de yazdığım gibi Hernandez'i beğenen başarılı bulan olabilir bunda bir beis yok.

Bizim ifade ettiğimiz şey çok açık bu kadronun kurulumu yanlış pasörün önünde oynattığımız yani rakip takımın pasör çaprazı ile karşı karşıya gelen pozisyon olarak oyuncularımız kısa ve blokta kolay geçiliyor Lazareva gibi yüksek bir oyuncu yıldız oluyor, çünkü İlkin ile Lazoviç ile doğal olarak çok sistem dışı bir top gelmedikçe bu oyuncuları tutamıyorsunuz. Bu Vargas ve Boşkoviç için de geçerli yarın Haak, Egonu Antropova için de geçerli olacak.

Gelelim işin hücum tarafına yine biz İlkin, Lazoviç ve hatta Alexia ile geriye ve çapraza doğru vuruyoruz topu yüksekten yere doğru vuran smaçörümüz var mı? Kazandığımız Beşiktaş maçı istatistik kağıdına smaçör istatistiklerine bakın göreceksiniz. Biz oyunculardan yapamayacakları şeyleri isteyerek bir de onları eleştiriyoruz. İlkin'den Lazoviç'ten sadece Galatasaray'a değil hiçbir takıma baş smaçör olmaz çünkü fizikleri belli yapabilecekleri belli ki bu iki smaçörün de büyük bir sıçrama yeteneği ve patlayıcı kuvveti yok ki İlkin iki büyük sakatlık geçirdi bu açıdan voleybolda şu an yaptıkları takdire şayan olsa da yeterli değil ha keza Alexia topu kıran bir smaçör değil günümüzde fiziklerin arttığı boyların uzadığı voleybolda bu takımı kurup başarı beklemek hayalcilik Yasemin Özel'i yedek pasör çaprazı olarak almak ki kendisinin seviyesi Sultanlar ligi değil birinci lig şimdi ben kendi adıma bu kadroyu kurana nasıl yönetici oynatana nasıl iş bilen koç diyeyim daha maç içi yaptığı hatalara girmedik. Çok daha iyi bir takım kurulabilirdi çok daha iyi oynatılabilirdi. Bizim görüşümüz budur.

Bir de not ekleyelim evet geçen yıl iyi bir koçluk yapılsa takım Kuzeyboru'nun önünde olabilirdi Nitekim Bedestenlioğlu'nun antrenörlük becerileri galebe çaldı ve olamadı. Kuzeyboru'nun şu an Ayşe Çürük yerine geçen yıl ki Sarah ayarında bir smaçörü olsa belki ilk dört içinde olacaktı.
 
Son düzenleme:
Aslıhan vasat mı bunu tartışırken konuşurken kadro yapılanmasından Hernandezden Lazovic İlkin yeterlimiden girip çıkıyoruz Aslıhanın vasatlığıyla Lazovicin İlkinin Hernandezin ne alakası var.Hani saçma tartışıyorsunuz Aslıhan vasat değil diyoruz Alexia yeterli mi demek mesela ne alaka.Herkesin bildiği voleybol kuralarını satarak konuyu 360 değiştirip saçma sapan yerlere neden sokuyorsunuz.Dediğiniz her şeyi zaten 5 aydır eleştiriyoruz Aslıhanın vasat olup olmamasıyla bunların ne alakası var.
 
Pek güzel işte herkesin bildiği voleybolu bilmeyen, Aslıhan'ı vasat bulamayanların kurduğu kadro başına getirdiği antrenör bu diyoruz. Benim Galatasaray'ı görmek istediğim yer şampiyonlar ligi şampiyonluğudur dünya şampiyonluğdur maddi durumdan bağımsız ellerinde para da olsa bu kadroyu kuranlar Galatasaray'ı Şampiyon yapacak kadroyu kuramaz doğru koçu getiremez diyoruz Galatasaray'da voleybolu yönetenlerin değişmesi voleybol üzerinden nemalananların bu kulüpten el çektirilmesi lazım diyoruz.
 
Ozaman Santrelli de kovulmalı işte senin mantığına göre.Yedek pasör için Aslıhan fazla fazla yeterlidir. Milano’nun yedek pasörü adı sapı bilinmeyen yunan bir oyuncu. Scandicci İtalya Vnl kadrosuna dahi çağrılmayan bir yedek pasörü var. İmoconun yedek pasörü 1.71. Fenerin yedek pasörü Arelya. Thy nin yedek pasörü Çağla. Yedek pasör için gayet lüksteyiz bence. Bende diyorum ki size madem Aslıhan vasat bir yedek orta oyuncu bu sezon bir tane kötü maçını hatırlatın bana. 10 kere yazdım vasat diyorum çünkü şu maçta şöyle kötü oynadı diyin lütfen. Önünde bu sezon ligin en iyi oynayan pasörü Bongaerts var ona rağmen onun yerine girince hiç bir maçta aratmadı Yasemin şöyle Bihter böyle Aslıhan’la alakası olmayan bütün oyuncuları saydınız Aslıhan’la ilgili kötü bir şey diyemiyorsunuz vasatsa kötü oynadığı maçları eksiklerini söyleyin yönetime de tavsiye olsun.Seneye Eczacı kadrosunda izleyecez zaten keşke elimizde kalabilseydi bu seviye de yedek bir pasör.
 
Sponsor olarak Sigortashop ayarlanabilir mi aslında.Senelerdir stadyum için belediye takımlarına sponsor olup kadroyu kendileri kurup sezonu geçiriyorlar.Belediyelerle birleşmektense gelin 3 sezon forma isim loga sponsorumuz olun beraber girelim denebilir aslında.Tamamen tahmin yürütüyorum bilmiyorum olur mu Sigortashop ister mi ama teklif gidebilir aslında.Önceki sene Muratpaşa Belediyesi bu sezon da Keçiören Belediyesi takım adları ama bütün kadroyu Sigortashop kuruyor.Burayı kontrol eden bir yönetici varsa sponsorluk için temas kurulabilir Belediye takımları yerine bizim gibi taraftar kitlesi olan bir takımla anlaşmak onlarda ister bence.
 
Hande Baladın Fotomaç röportajında sezon sonu Eczacıdan ayrılacak gibi bir röportaj vermiş. Ayrılır mı ayrılırsa Vakıf Fener hatta yurt dışından bir çok takım iyi paralara alır muhtemelen. Çünkü Handeye lig de her takımın ihtiyacı var şuan bize bırakmazlar ama alınabilirse o bütçe ayrılırsa hem iyi
bir smaçör katılmış olur takıma hem de yabancı kontenjanı açılır. Büyük bir avantaj aslında ama Eczacı bence ayrılmasın diye her şeyi yapar ayrılırsa da bize bırakmazlar gibi.
 
Bence Eczacı da kendini gösteremiyor . Hande eleştiriye çok açık çünkü bu sezon çok kötü oynuyor bence.Gray ve Handenin boşluğunu Yaprak toplamaya çalışıyor.Ama Eczacı da her oyuncu bir kaç sezondur öyle başka bir kulübe geçse ki geçecek gibi duruyor bence gerçek Handeyi izleriz.Hande çünkü blok servis manşet bu üç alanda dünyanın en iyi smaçörlerinden gününde olursa hücumda da çok katkı veriyor.Ama bu sezon ne manşet alabiliyor ne hücum edebiliyor ayrılma kararı da bu yüzden bence çok farklı bir Hande izliyoruz.Zaten bize gelmez de Vakıf için iyi bir transfer olur Vakıfa gitse bir Gui antremanı yese kendini bulur.
 
Renkdaşlarım tartışmayı bölüyorum ama takımın koçu yok. Voleybol medyasında çıkan haberlere göre de kime gitsek red cevabını alıyoruz. Aydın koçu bile istemedi bizi. Biz elalemin yıldızı ne alıyor diye konuşuyoruz. Yıllar sonra bir heyecan duyduk yine sezon heba olacak ses yok...
Aynen öyle Alper Hamurcu,Abbondanza ve Antiga’ya teklif gitmiş hepsi red etmiş. Saçma sapan taraftar gazına gelip plansız programsız devre arası hocanı yollarsan böyle olur.Sezon sonuna kadar neden beklenemedi mesela madem devre arası göndericen elinde anlaştığın bir hoca olur garantin olur öyle ayrılırsın.
 
Son düzenleme:
Ben malımı bilmez miyim? Şu Abbondanza'ya gitmek de, red cevabı almak da; menajer kaynaklı olarak ekstrem bir antrenör-smaçör ikilisi getirememek de büyük rezillik.

Mühendis mantığıyla, çalışıyorsa dokunmayacaksın. Sezonun en çok maça çıkan takımı; dolu salonda, 2 haftadır bize hazırlanan iyi rakibe 5. sette 15-13 maç kaybediyorsa haydi tatile çıkın diyeceksin. Kadın oyuncuların anatomileri üzerinden son derece doğal olan duygusal iniş-çıkışlarını voleybol ahiti olarak görmeyeceksin. Çalışan makineyi bozuyorsan da, bilimden anlamıyorsun demektir.

Wanda Nara-İcardi magazinel aşk hikayesi yazarsınız artık Burhan Felek'i mesken tutan 10'lu yaşlardaki çocuklara.
 

Üst