2024-2025 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Ne vereceğini bildiğimiz oyuncuları da alamıyoruz ama yazılarımı okumyorsunuz galiba.Arina Gabi Li aldık da biz mi hayır diyoruz.Ama şuan bu oyuncular dünyadaki ilk 5 takımı Amerikalılar kendi ligini Li Çini seçecek.Bunu da yazdım az önceki mesajım da ne vereceğini bileceğimiz ve boşta olan bir oyuncu kim var mesela.Benim aklıma az önce Dalderop geldi onu yazdım çok bir oyuncu kalmadı kapılmayan.Skinner vardı Scandicci ye gitti.Hertbosu da düşük seviye bir oyuncu gibi anlatıyorsunuz dünya da aktif ilk 10 smaçör deseler kesinlikle akla gelecek bir isim küçümsemeyelim.

Tam da bu konu konuşulurken karşıma böyle bir video çıktı.Ama o milli halli demeyin sabahtan beri milli kulüp farkını yazıyorum ama neler yapabilir görelim diye attım 2022 yılı hali şuan sanırsam 25 yaşında orda 23 yaşında.

Gatinayı almayacağız çünkü sb community oyuncusu kendisi tıpkı lazareva gibi. Barbolini ve herbots tıpkı şuan neredeyse her yabancımız gibi Goldsport menajerlik şirketinden. Sb başkanı zeren başkanı ile çok yakın tıpkı Ali Koç’la olduğu gibi. Elindeki taşları zerenle paylaşacaktır. Yoksa ben de çok istiyorum kendisini.
Martinez servis karşılama konusunda evet sorunlar yaşayacak biri ama bu bir takım oyunudur arina da manşet alamıyordu hala çok eksik ama bir şekilde maç alıyor. Üstelik herbots da öyle üst seviye servis karşılayan biri değil. Dediğim gibi çapraza haak koymuyorsak 4 numara için herbots büyük risk. Bir de mesela liyi örnek vermişsin. Asıl Li Avrupa’ya geldiğinde servis karşılamayacak bi smaçör. Martinezin uluslararası voleybol tecrübesi çok daha fazla. Cazaute beğenmiyor olabilirsin ama 3.smaçör için gayet ideal. Smaçör havuzu çok dar. Gerçekten etkili bi smaçör hattı kurmak istiyorsak bu tip hamleleri yapmamız lazım. Kadro kurmak biraz da rakiplerimizi engellemekle alakalı mesela martinezi sen almazsan ama Kuzeyboru zeren alırsa senin başın çok ağrır. Bir takım kuruluyorsa her detay düşünülmeli. Rakiplerinin potansiyel transfer yollarını kapatıp kendini aralarından en güçlü yapman lazım

Gatinayı almayacağız çünkü sb community oyuncusu kendisi tıpkı lazareva gibi. Barbolini ve herbots tıpkı şuan neredeyse her yabancımız gibi Goldsport menajerlik şirketinden. Sb başkanı zeren başkanı ile çok yakın tıpkı Ali Koç’la olduğu gibi. Elindeki taşları zerenle paylaşacaktır. Yoksa ben de çok istiyorum kendisini.
Martinez servis karşılama konusunda evet sorunlar yaşayacak biri ama bu bir takım oyunudur arina da manşet alamıyordu hala çok eksik ama bir şekilde maç alıyor. Üstelik herbots da öyle üst seviye servis karşılayan biri değil. Dediğim gibi çapraza haak koymuyorsak 4 numara için herbots büyük risk. Bir de mesela liyi örnek vermişsin. Asıl Li Avrupa’ya geldiğinde servis karşılamayacak bi smaçör. Martinezin uluslararası voleybol tecrübesi çok daha fazla. Cazaute beğenmiyor olabilirsin ama 3.smaçör için gayet ideal. Smaçör havuzu çok dar. Gerçekten etkili bi smaçör hattı kurmak istiyorsak bu tip hamleleri yapmamız lazım. Kadro kurmak biraz da rakiplerimizi engellemekle alakalı mesela martinezi sen almazsan ama Kuzeyboru zeren alırsa senin başın çok ağrır. Bir takım kuruluyorsa her detay düşünülmeli. Rakiplerinin potansiyel transfer yollarını kapatıp kendini aralarından en güçlü yapman lazım
Bu konu da aynı şeyi tartışıyoruz aslında tartıştığımız isimler farklı.Sen Martinez Cazuate ikilisi gelsin diyorsun.Cazuate bu arada yedek için okey oyuncu.Ama bende Hertbos yedek smaçör olarak çok yeterli Gatina,Dalderop tazrı Hertbosu kesecek bir isim daha alınmalı diyorum.Hertbos bilmiyorum bana kalırsa yedek yabancı olarak lüks.Ben Martinezi cidden beğenmiyorum çok hücum da evet durdurulması zor ama servis karşılaması ekstra zayıf geliyor bana zaten Vnl de servis karşılama da düşünce hücumda da düşmeye başlıyor.Rusya ligin de çok göze batmıyor ama onun yerine Dalderop hamlesini ben daha çok görmek isterim.Dalderop mesela bir kere Vakıfa geldi yokları oynadı bizim ligimiz de karnesi zayıf.Ama Timmerman ve Bongaerts gibi Hollanda ekolü varken Dalderop,Hertbos gibi oyuncular daha çok rahat edebilir.Gatina için sb kısmını bilmiyorum bilgim yok o konuda ne desem yalan olur.