2024-2025 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Fb hande Korneluk ikilisi ile imzalamış. Zehra ile de görüşüyorlar. Ana arina hande Vargas vs! Gs taraftarı iyice kendini voleyboldan basketboldan çekecek futbolda da bir şampiyonluk gitti mi tamamdır herkes mutlu olabilir artık bence. Fb erkek takımı da seneye çok güçlü olacak. Yazık bize vallahi biz de burda acaba 4.olur muyuz diye kafa yoruyoruz. Biz daha Florya projesi vs bekleyelim tabi… gerçi o da ne kadar gerçek olur bilinmez

Olimpik düzeydeki voleybol izleyicilerinin, voleybol kompetanlarının; eşleşmelere bağlı olarak Şampiyonlar Ligi yarı finaline kıyasla daha fazla zevk alacağı bir eşleşme başlayacaktı bu akşam. Ekim-Kasım döneminde hem internette hem de doğru ikililer üçlüler yakalanabilirse salon koridorlarında konuşulanlar buydu. Tek derdimiz salona girişte emanetçiye bırakacağımız şemsiyeleri maç sonu bulabilmek olacaktı. Bugün itibariyleyse, refakatçi yardımcı antrenörde bugüne kadar hiç renk vermediği biçimde bir wonderkid baş antrenörlük yoksa; seri İtalya'ya formalite bir maçla taşınarak sonlanacak. Maçın göz ucuyla gerçekleştirilen bir skor takibinden fazla bir anlamı, ehemmiyeti doğmayacak.

2020'lerde spor yöneticiliğinin bir numaralı adımı Dünya'da savrulacak yer arayan balya balya paraları çekmek, kabul. Sanat cemiyetinin ısrarla gerçekleştirememesinin sonucunda, ağlayarak reaksiyon verdiği açmazı bu. Galatasaray yönetimi bu ilk adımı asgari düzeyde gerçekleştiriyor. Devamındaysa bu adımı yeterli görüyor ve o para üzerinden bir yöneticilik, analojik anlatımla mühendislik aksiyonu gerçekleştirmiyor. Sonucundaysa erkek voleybol takımında izleten bir biçim, kadın voleybol takımındaysa derdest edilen bir içerik. 1.5 sezonluk likidite üzerinden takım alenen katledildi.

Fb hande Korneluk ikilisi ile imzalamış. Zehra ile de görüşüyorlar. Ana arina hande Vargas vs! Gs taraftarı iyice kendini voleyboldan basketboldan çekecek futbolda da bir şampiyonluk gitti mi tamamdır herkes mutlu olabilir artık bence. Fb erkek takımı da seneye çok güçlü olacak. Yazık bize vallahi biz de burda acaba 4.olur muyuz diye kafa yoruyoruz. Biz daha Florya projesi vs bekleyelim tabi… gerçi o da ne kadar gerçek olur bilinmez
Gerçekten yeter artık! Ver o zaman 5 milyon euro alalım herkesi!

Böyle aptal aptal para saçarlarsa en büyük düşmanı olurum yönetimin!!

Gerçekten yeter artık! Ver o zaman 5 milyon euro alalım herkesi!

Böyle aptal aptal para saçarlarsa en büyük düşmanı olurum yönetimin!!
Ben neden veriyim? Fbli voleybolseverler mi parasını vermiş? Beni ilgilendirmiyor kimin vereceği nasıl verileceği. Fbnin yaptığının yakınından geçemiyorsan büyük takımız da diyemezsin. Bu anlattıkların yönetenlerin sorunu benim değil

İyi kadro kurmak için 5 milyon Euro gerekmiyor.
Mesela fbnin şu anki kadrosunun bütçesi maksimum 3-4 milyon Euro vardır. Bunun da çoğu sponsordan geliyor.
VB’nin ise 2-3 milyon Euro vardır diye tahmin ediyorum.
Yani Tete maaşına ligde ilk 3 yapacak, Zaha maaşına ligde şampiyon olacak bir takım kurulabilir.

Mesela fbnin şu anki kadrosunun bütçesi maksimum 3-4 milyon Euro vardır. Bunun da çoğu sponsordan geliyor.
Yani Tete maaşına ligde ilk 3 yapacak, Zaha maaşına ligde şampiyon olacak bir takım kurulabilir.
Fbnin bütçesi 3 falan değil 5 rahat var ama sponsorları önemli bi para veriyor ayrıca amatör branşlara sağlanan vergi geri ödemeleri de rahatlatıyor kulüpleri. Tam olarak hakim değilim ama sanırım futbol AŞ’nin ödediği gelir vergisi amatör branşlarda kullanılmak üzere kulüplere iade ediliyor. Böyle bir avantaj varken bütçeyi 5-6lara çıkarmak anlatılan kadar zor değil olmamalı. Zaten bu sene bütçenin artmasının temel sebebi de bu vergi iadeleri

Biri artık lütfen şu trolü atsın forumdan. Şizofren bu.

Gerçekleri söylüyorum diye neden forumdan atılıyorum acaba?
Dünya’da spor branşları arasında ilginin en yüksek momentum ile arttığı branş kadın voleybol iken treni kaçırmamak lazım diye düşünüyorum.
Bunun için de yüksek bütçe gerekiyor.
3 milyon Euro bütçe ile final bile oynar bu takım.
Eninde sonunda voleybola bahsedilen bütçeler ayrılacak.
Başka soru?

Son düzenleme:
Fbnin bütçesi 3 falan değil 5 rahat var ama sponsorları önemli bi para veriyor ayrıca amatör branşlara sağlanan vergi geri ödemeleri de rahatlatıyor kulüpleri. Tam olarak hakim değilim ama sanırım futbol AŞ’nin ödediği gelir vergisi amatör branşlarda kullanılmak üzere kulüplere iade ediliyor. Böyle bir avantaj varken bütçeyi 5-6lara çıkarmak anlatılan kadar zor değil olmamalı. Zaten bu sene bütçenin artmasının temel sebebi de bu vergi iadeleri
Haklısınız.
Basketbol ve voleybolda destek için geri iade var diye ben de duymuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum. Eğer doğru ise çok rahat 5 milyon Euro bütçe bulabiliriz diye düşünüyorum.