2024-2025 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Zeren de şuan Gatina Uzelac ikilisi oynayacak smaçör de bence şampiyon olacak takımda bile olabilecek bir smaçör hatları var.Ama pç de Mihajlovic oynayacak bu sezon da gördük yaşından ötürü maçı bitiremiyor hızlı yoruluyor.Pasör orta ve libero ya yerli oynamak zorunda.Libero da Özlem çektiler iyi transfer ama orta ve pasör de yerli sorunu çekecekler.O yüzden kemik kadroyu korumak önemliydi yerli oyuncu sorunundan dolayı Zeren ilk 4 giremez bence.Ama Gatina Uzelac smaçör ikilisi çoğu takımı çok zorlar.

Boskovic'e de teklif yaptılar haberi haberi vardı Zeren için. Yani alamazlar ama maddi güçleri oraya kadarsa bence de ilk 4 işi zor olur. Kesin arttırmamız lazım seviyeyi

Boskovici bu sene de teklif yaptılar o güçleri olsa Egonu alırlardı Egonu 1 milyon üstü bir teklif gelmedi diye Milano da kaldı.O bütçe olsa Miho yerine Egonu alırlardı.5 yabancı hakkını doldurdular tamamen reklam amaçlı o hamle.Yerli kadroları yetersiz bu sene de bizi geçemezler ama bir iki sezon içinde bütçe artırılmazsa yerli kadroyu da oturturur bizi geçebilirler.Ama bu sezon gidip Sıla Bahar gibi hamleler yaparlarsa bize rakip olabilirler.Yine Hilal Fatma seviyesinde oyuncularla bizi geçme şanslarını çok düşük görüyorum bu sezon.

2024'ün son günlerine dek, yurtdışından izleyici çekmeye aday olan Galatasaray-Chieri maçında; kadın voleybol adına ülke genelinde sezonun en düşük seyirci niceliklerinden biri vardı. Saha içinde zaten halktan voleybol tabiriyle, oyun olmadı. İlkin Galatasaray'ın bayrak oyuncusu ve kaptanı olma iddiasındaysa; her şeyin tuz buz olduğu şu 1.5 aya dair ne düşünüyor, bir aksiyon aldı mı, yukarıya yani yönetim kuruluna ne gibi geri bildirimlerde bulundu merak konusu.

Profesyonel erkek futbol, şemsiyesinin altına sığınılan baba; amatör kadın futbol, amatör erkek sutopu, ümit ediyorum ki amatör kadın sutopu omuz verip teselli eden güçlü kardeşler yaklaşımıyla Galatasaray oyunculuğu idame ettiriliyor daha popüler amatör branşlarda.

Monika Fedusio, Kaja Grobelna Galatasaray'ın yatırım yapacağız dediği başlarına Barbolini koyacağız dediği takım buysa yatırım yapmasalar ne olacak diye insan düşünmeden edemiyor. Bizim yönetime havadan on milyon euro verseler onu da batıracak olduklarını gösterir hamleler. Hele Fedusio ancak üçüncü smaçör olacak bir isim vasat kelimesinin tam karşılığı insan utanıyor.

💥 Galatasaray Daikin Polonyalı smaçör Monika Fedusio ile dün sözleşme imzaladı .

📌 Fedusio gelecek sezondan itibaren Galatasaray forması giyecek
🗞️ @Z_Ligowych_Hal

#Söylenti
Açıkçası ihtiyacımız olan bir oyuncu değil.As smaçör İlkinin yanına geldiyse gelecek sezon bu sezonu mumla ararız.Eğer yedek smaçör olarak Kalandadze yerine geldiyse yine kabul edilebilir ama Dangubic yerine as geliyorsa asla eksiğimizi kapamaz.Umarım 2. yabancı olarak geliyordur bir tane power smaçör gelir.İlkin Fedusio ikilisi ile olmaz.

Galatasaray Daikin , Belçikalı pasör çaprazi Kaja Grobelna ile gelecek sezon için anlaştı .

📌 #Söylenti .
Eğer doğruysa bu hamle çok da fena değil.Stysiak gitti zaten Lazareva öncelik olmalıydı eğer oda gelmiyorsa.Groblena alınabilecek en iyi isimlerden zaten İtalya liginde beğendiğim bir isimdi.Önceki sezon Cev cup da Mvp seçilmişti.Ama hedef ilk 3 olacaksa yetersiz.Alexia önümüzde ki sezon as Alexia tıkandığı anda oyunu açsın diye düşünülmüş muhtemelen.

Son düzenleme:
Groblena için umutsuz değilim izleyenler bilir çok disiplinli iyi bir isim. Ama Fedusio da bir mantık bulamadım.Umarım power smaçör alınıp yedek oyuncu olarak alınmıştır.Seneye de bir yatırım yok belli ki bu sezon ki kadro seviyesinin aynısını gelecek sezon da izliyecez gibi duruyor.Seneye ilk 3 hedefler bu takım diye düşünüyordum ama bu oyuncularla ilk 3 gelmez.Smaçör de bir süpriz yapıp iyi bir isim gelirse tamam ama smaçör de Fedusio as oynayacaksa vah halimize.

Seneye 3 yabancı olacak yine bir yabancı ortaya bir yabancı pasöre bir yabancı smaçöre olacağı için Alexia as başlayacak zaten umarım gelişip kendini bulmuş gelir.Groblena da Alexia oyundan düşerse ya pasör ya orta oyuncuyu yerli yapıp Groblena ile toparlanacak gibi duruyor.Tamam Groblena ilk 3 için yetersiz ama ilk 4 yaptıracak bir oyuncu.Ama Fedusio yedek smaçörse tamam bir nebze kabul edilir.Ama as olarak geldiyse bu takım seneye ilk 4 de yapamaz.1.90 power oyuncu derken 1.83 Fedisio geldi.2023 yılındı Polonya ligi MVP si seçilmiş hiç izlemedim ama yetersiz bir oyuncu gibi duruyor.

Bir kaç maçını izledim Fedusio asla yetmez asla en fazla dediğim gibi yedek olursa idare eder.İhtiyacımız uzun bir smaçör yönetim almamaya yemin etti galiba.Eğer Fedusio seviyesinde oyunculara düştüysek Lazovic'i mumla ararız.