2024-2025 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Voleybolu bilenler bura da tartışıyor özetinizi izlemenizi tavsiye ederim.Gazete haberi attım.Tag açıldı.Youtube kanaları açıldı gece gece ama kanıtsız konuşan iki kişiyle ne konuşuyorum iyi geceler kendi kendinize havlayın gece boyu.Biraz bilen kişileri takip edip gelişin.Saçma sapan yorumlar yapmayın lütfen iyi günler voleybol cahiliğiniz sıktı iyi geceler boş ikili.

Verdiğiniz kaynak baya güvenilirmiş.😂😂
Gerçekten son mesajım gece uzamasın.Senin kaynağın ne tek dediğin ben böyle düşünüyorum.Kaynak at bana böyle geliyo.Hem gazete haberi attım hem ocak da zaten bunu konuştuk alıntıladım.Hem X de konuşuluyor hem de canlı yayınlar da konuşuluyor ama siz düşünüyorum demeye devam edin iyi geceler.Gecemi voleybol bilmeyen biri yalan haberden daha yeni ceza almış biri kaynaksız düşünüyorum diyen biri için heba etmiycem.İyi geceler.Biraz voleybolu takip edin yalan haber yapmayın yine ceza almanızı bu konudan istemeyiz iyi geceler.

Korneluk için 500 bin Euro alacak diye duydum ben.
Ama siz 1 milyon Euro diye uydurma bir haber verdiniz.
Gabi bile 1 milyon Euro almıyor.
Yoo öyle bir şey demedim abi ne yalancı insanlarsınız.1 milyonu siz çıkardınız bende ne kadar alır bilmem ama ilk 5 ortadan biri dedim.1 milyonu siz çıkardınız şakasınız ve 500 bini duyamasın maaşlar bilinmez kolay kolay yalana devam kim demiş Korneluk 1 alacak şaka gibi ya.

Haksız çıkınca yalan haberden ceza aldın deyip kaçıyor hemen.
Korneluk için 1.5 milyon Euro maaş aldığı haberini nereden gördünüz?
Saygılarımla.

Son düzenleme:
Korneluk henüz sözleşme bile imzalamadı.
Ben nereden bileyim maaşını.
Sen Korneluk'un yüksek maaş aldığını nereden biliyorsun?