deccal lige geri mi döndük ?
Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın:https://www.youtube.com/channel/UCfu_Q1s1ny1jqHCB8O9sqDA/joinvoleybol gündemiyle alakalı anlık tepkilerim ...

O yüzden mi yalan haber den ceza aldın.Hadi iyi geceler.-de bağlacı ayrı yazılır.
Ben de şeklinde olacaktı.
Ayrıca ben doğruları söylüyorum.
Sen de git doğruları öğren.
Saygılarımla.
Gerçekten son mesajım gece uzamasın.Senin kaynağın ne tek dediğin ben böyle düşünüyorum.Kaynak at bana böyle geliyo.Hem gazete haberi attım hem ocak da zaten bunu konuştuk alıntıladım.Hem X de konuşuluyor hem de canlı yayınlar da konuşuluyor ama siz düşünüyorum demeye devam edin iyi geceler.Gecemi voleybol bilmeyen biri yalan haberden daha yeni ceza almış biri kaynaksız düşünüyorum diyen biri için heba etmiycem.İyi geceler.Biraz voleybolu takip edin yalan haber yapmayın yine ceza almanızı bu konudan istemeyiz iyi geceler.Verdiğiniz kaynak baya güvenilirmiş.![]()
Yoo öyle bir şey demedim abi ne yalancı insanlarsınız.1 milyonu siz çıkardınız bende ne kadar alır bilmem ama ilk 5 ortadan biri dedim.1 milyonu siz çıkardınız şakasınız ve 500 bini duyamasın maaşlar bilinmez kolay kolay yalana devam kim demiş Korneluk 1 alacak şaka gibi ya.Korneluk için 500 bin Euro alacak diye duydum ben.
Ama siz 1 milyon Euro diye uydurma bir haber verdiniz.
Gabi bile 1 milyon Euro almıyor.
Sende at bi kaynak o zaman.Sizin attığınız kaynakları da gördük.
Zerre güvenilir değil.
X'te yapılan her yorumu doğru sanmayın.
Korneluk 1.5 alıyor demedim zaten alıntılar mısın mesajımı yalan haber yapma saygılar.Haksız çıkınca yalan haberden ceza aldım deyip kaçıyor hemen.
Korneluk için 1.5 milyon Euro maaş aldığı haberini nereden gördünüz?
Saygılarımla.