2024/2025 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Young Bursadayken epey iyiydi yazın gelse hepimiz sevinirdik herhalde transferine. Telekom'da tutmamasını ona yazmak insafsizlik olur Heidegger'le de uyuşamadılar. Ben çok sevindim şahsen, beyaz bir 4 çekmemizden korkuyordum doğrusu.

Not: Young ile Brown'u karıştırıp yanlış kişiye sevinmişim. Young transferine yine negatif değilim ama bakalım, sahada görene kadar daha iyisi olmaz mıydı diye kafa patlatıp tatmin olmayacağız yine.

Son düzenleme:
Bizim büyük bir hücumcudan ziyade hemen her şeyi ortalama üstü şekilde yapabilen, komple bir 4 numaraya ihtiyacımız var Basketbol Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu için. Bursaspor denildiğinde tribüne odaklanıp saha içine ortamdaki sinerji üzerinden yaklaştığımdan, Türk Telekom'a dairse Ankaragücü olana dek hiçbir şeye odaklanmadığımdan; hem oyuncu piyasası hem de Young'a dair işin scouting tarafındaki arkadaşları dinleyelim. Gözlemimse, sırt çevirilebilecek bir oyuncu değil fakat bizi ihya edecek oyuncu tipi de değil. Israrla büyük hücumcu alıyoruz. Tenerife'ye sallandıkları günde yeni İpekçi'de 100 atabilecek bir kadro olmaya doğru gidiyoruz, fakat zurnanın zırt dediği yerde Efianayi çok büyümezse bir o kadar yumuşak kalırız.