2024/2025 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Transfer kapanmadı mı EuroLeague'de, yanlış mı hatırlıyorum?
Kendi aralarında transfer mi kapandı yoksa ben yanlış anladım.

Efianayi'den derhal çıkmamız lazım. Umarım bir an önce eksik olan gerekli hamle yapılır.
Kendi aralarında kapandı hocam.

Efianayi'den çıkar bir kısa alırsak bu takım çok büyük şeyler başarır bu yıl. Ve arttırıyorum, Efes maçına kadar kısa transferi gelirse Efes-Fener fikstürünü 2/2 ile geçeriz.

Yakup hoca David'i takıma dahil etmeye çalışıyoruz dedi ama pek dahil olacak durumda değil Efianayi.Geçen sezon çıkış yapan oyuncu bir sakatlıkla bu kadar düşük performansta kalmamalıydı.Yanlış hatırlıyor olabilirim,iyide para alıyor diye hatırlıyorum.Keşke bizim ligimizden bir takım ilgilense,Efianayi içinde farklı bir takımda alacağı sorumluluk kendi yararına olacaktır.

Manisa-Petkim-Merkezefendi-Telekom hepsi eklemeler yapmış,dolu takımlar artık.Bir tek Bursaspor kalıyor geriye.Bursaspor'da Pipes yerine alsa alır,onlarda transfer yapacak durumda olsa Pipes-Sharma ikilisini takımda bu kadar süre tutmazlardı.

Eurocup şampiyonluğunu bir deneyecekler belli ki. Dünün ardından, Hüseyin Yücel'in tavrı da belirleyici olur. Bu sezona kadarki Bahçeşehir Koleji, spor yöneticiliğine dair solda sıfırlar algısı yarattı. Repütasyonu adım adım toparlamak isteyebilir.