2024/2025 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Geçiyorum Russell'ı, S.Lee'yi bile istemem.

Otis, Cummings, Buğrahan ve Palmer olmak üzere 4 tane topa yön veren kısa var. Gelen oyuncunu fiziksellik ve sertlik katması olmazsa olmaz bana göre.

Ponitka bulmak lazım yani. Ama belli ki guard alınacak o zaman K.Sipahi'nin 1 tık kalitelisini bulacaksın

Divanda konuştuğum yetkililer sezon sonuna kadar 400 bin euroya kadar butcemiz var yakında birini aciklariz dediler...
400 bin euro çokta azımsanacak bir bütçe değil. Çok kaliteli bir isim rahatlıkla alınabilir. Ama öncelik guard mı olmalı 2-3 numara mı olmalı ona bakmak lazım. Çünkü yapılacak tercih sezonun geri kalanı için büyük bir öneme haiz olmuş olacak.

Efes maçına yetişecek mi o önemli işte. Hadi onu da geçtim en kötü hafta içi BCL maçına yetişecek mi bu transfer, geç kalıyoruz süreç çok uzuyor. En zorlu dönemece girdik ligde ve büyük ihtimalle pazar günü 5 yabancımız olacak sadece.

Efes maçına yetişecek mi o önemli işte. Hadi onu da geçtim en kötü hafta içi BCL maçına yetişecek mi bu transfer, geç kalıyoruz süreç çok uzuyor. En zorlu dönemece girdik ligde ve büyük ihtimalle pazar günü 5 yabancımız olacak sadece.
Efes maçı yarın olduğu için yetişmez herhalde. Bcl ye de yetiştirsek bile format gereği rövanş maçında oynayamaz. Gruplara kalırsak grup maçlarında oynamaya başlar. Yarın 5 yabancı ile çıkacağız. Blumbergs iyileşirse bir ihtimal o da o zaman 6 yabancı olur.

Efes maçına yetişecek mi o önemli işte. Hadi onu da geçtim en kötü hafta içi BCL maçına yetişecek mi bu transfer, geç kalıyoruz süreç çok uzuyor. En zorlu dönemece girdik ligde ve büyük ihtimalle pazar günü 5 yabancımız olacak sadece

Efes maçı yarın olduğu için yetişmez herhalde. Bcl ye de yetiştirsek bile format gereği rövanş maçında oynayamaz. Gruplara kalırsak grup maçlarında oynamaya başlar. Yarın 5 yabancı ile çıkacağız. Blumbergs iyileşirse bir ihtimal o da o zaman 6 yabancı olur.
Bizde İşini,doğru düzgün yapan adam olmaz özellikle bu amatör branşlarda. önünde, kritik maçlar varken guard transferini bitirememek ne diyelim.