Galatasaray Çağdaş Faktoring, 31 yaşındaki Belçikalı guardı Julie Vanloo ile yeniden anlaşmaya vardı.
(Via : Womenhoops)
Zaten iki sene imzalamıştı o.Galatasaray Çağdaş Faktoring, 31 yaşındaki Belçikalı guardı Julie Vanloo ile yeniden anlaşmaya vardı.
Abi acaba Ekrem Hoca ve yeni yabancılarla daha farklı olabilir mi yanlışım varsa düzeltin yerli statüsüne geçmesini hoca istemişti.McCowan oynamıyor ki sahada geziniyor Ndombele gibi, neden böyle bu kadar düşüş normal değil.
Kerem övet teklif bile yok yazmış ne kadar doğru bilemedim.Tabi olursa iyi transfer olur.Galatasaray Çağdaş Faktoring, 1991 doğumlu ABD'li uzun Natasha Howard'ı kadrosuna katmak için girişimlerini sürdürüyor.
Taraflar, sözleşme zemini oluşturabilmek için hafta arasında bir kez daha masaya oturacak.
İmkansız'da madem paramz var eurocup için bu kadar harcanmaz herhalde hemde oyuncular kolay kolay gelmez zaten. Eurolig olsa bu oyuncular falan gelir. Bilemedim boş'a kürek çekiyoruz gibi.x.com
x.com
Yok artık. Var mı haberin aslı astarı?
Tabi ki tanıyan eden yoktur doğru dürüst. Yine 1-2 ay öyle kadro yapacağız, böyle yapacağız, Meesseman'ı istiyoruz, Stewart'a gittikten sonra WNBA sayı ortalaması 2 olan oyuncuyu almışız. Emeği geçen yönetici, koç şimdiden herkesin eline sağlık(!)Yabancı oyuncu transferi için çalışmalarına devam eden Galatasaray, Güney Koreli pivot Ji-Su Park'ı transfer etti. WNBA'de uzun süredir forma giyen 1998 doğumlu oyuncu 2018 draftında 17.sırada seçilmişti.(Kaynak: Basketmerkezi1)
Bilen tanıyan izleyen?
Kıta dışı hakkımızı sene kaç olursa olsun , wnba'de varlık gösteremeyn Kore liginde istatistik yaptı diye bu arkadaştan yana kullanmak gayet kötü bir tercih.Koreli oyuncunun twitterda paylaşılan wnba istatistikleri 2021 yılına ait ve o sezon oynadığı takım olan las vegas da uzun pozisyonunda e.cambage ve aja wilson olduğunu hatırlatmak istedim. Son 3 sezonda ülkesinde forma giyiyor zaten. Araştırıp eleştirmek daha mantıklı ya da övmek.
Ayrıca bir kaç etkileşim meraklısı twitter hesaplarınında algısı ile messeman ya da stevart a teklif yaptığımıza inanmayın yani. Bu algılara kapılırsanız gelen isimlere zaten alışamazsınız. Seviyemizi ve bütçemizi bilerek beklentiye girmenizi tavsiye ederim. Ekrem hocanın boş zar atacağını düşünmüyorum. Kaliteli 2.3 ismin yanında takım oyuncusu harmanlayarak güzel bir takım oluşturacaktır.
Bahsettiğiniz şekilde kaygı eleştiri tartışılır bunu ben de düşündüm. Bu oyuncu alındıysa mantıklı olan avrupalı veya avrupa pasaportu olan kaliteli 4.5 oynayan uzun alınacak diye düşünüyorum. Kadın basketbolunda sezon ortası bir çok hamle de yapıldığı için bi sezon başı güncel kadroyu görmek iyi olur. Ondan sonra takviye yapılacak mı nereye yapılacak belli olur.Kıta dışı hakkımızı sene kaç olursa olsun , wnba'de varlık gösteremeyn Kore liginde istatistik yaptı diye bu arkadaştan yana kullanmak gayet kötü bir tercih.
Avrupalı olsa okey derim ama anlam veremedim transfer. Eurocup için bile tartışılır tercih.