Yaklasik 6 aydir yaziyorum.Yazmaya da devam edecegim.Yakup Sekizkok’un iyi bir koc oldugunu veya iyi bir koc olacagini asla dusunmuyorum.Simdi ben burada “Yakup Sekizkok Ergin Ataman’in herhangi bir yardimcisi olmasi disinda hangi vasifla hangi tecrubeyle Gs kocu oldu” diye sorsam gercekten cevabi yok.Ama iste sorun da aslinda benim bu soruyu soramamamdan kaynaklaniyor.Cunku bu subeye,bu yapilanmaya,bu basketbol “aklina” yakisacak hoca da Yakup Hoca’dir.Kimi getirecekti ki bunlar en fazla ? Tutup Dusko Ivanovic falan mi getireceklerdi ? Bu kadar yapilanmaya bu kadar kofte iste.Kurulan kadrosundan basindaki hocaya kadar kumede kalma savasi verecek bir takimdan otesi degil maalesef.Yanilmayi cok isterim bu arada.Insallah benim goremedigim birseyler vardir da biz cok basarili oluruz.Hakli cikmak veya gelip buraya “ben demistim” demek gibi bir gayem yok.Galatasaray basarili olsun yeterli.
Ama ozellikle de Efes ve Fener’i disarida birakip bizim butce ve hedef olarak denk olarak gozuktugumuz Besiktas,Bahcesehir,Karsiyaka,Telekom gibi takimlarin arasina ben bizi sokmam su an.Daha Tofas’i,Aliaga’yi,Manisa’yi da gormedim yani.Bunlarin bile altinda olabiliriz.Ilk 8 disinda kalacak bir Galatasaray goruyorum ben su an.