2024-2025 Sezonu Öncesi Hazırlık Dönemi

Erkek futbolda Mourinho-Fred üzerinden derbi galibiyeti tatmin etti, kutlama yapıyoruz derken maçın haberi ve bilgisi kaynadı gitti. Sinan Erdem'e veda maçı olarak lanse edilmesi içimi bir parça soğuttu. O tavanla yollarımız bir daha kesişmemeli, törene değer bir geçmiş mevzu bahis değil Ertuğrul Erdoğan'lı iki Fenerbahçe Beko derbisi ve Pistiolis'li Efes yarı final serisi 4. maçı dışında.
 
Bu maçın doğru düzgün pr'ı yapılmadı. Sinan erdem iyi yada kötü 7 senedir mabedlik yapıyordu bize. Veda maçı için ise rakip, Galatasaray'ın çocuğunun yönettiği takım olan Pana. Yani istesen bu kadar iyi denk gelmez. Epeydir Bormio kampı harici EL takımlarıyla hazırlık maçı yapamıyorduk. Sırf şunun için bile iyi bir pr yapılmalı ve insanlar salona çağrılmalıydı ama maalesef bu şubeyi evladı gibi sevenler hariç hiç kimsenin haberi yok neredeyse maçtan. Neyse, 5 bin kadar insan bekleniyormuş sanırım salona, hem ergin hocayı hem yakup hocayı bol bol bagrimiza basmalıyız. umarım takım da genel olarak iyi bir oyun koyar da Telekom maçını kafada oynamaya başlarız. Başarılar takım.
 
Delgado'nun olduğu bir takımın yarı final oynama ihtimali bile yok.
Serbest atış atamıyor.
Boş turnike atamıyor.
PANA kötü oynamasına rağmen skor farkını koruyor.
 
Son çeyrek boşuna oynanıyor valla yarısına gelmeden Telekom-Lietkabelis maçına geçiş yaptık. Eh, Telekom bizden de kötü durumda. O teselli ediyor şuanlık beni. Kısa günün kârı deriz.
 
Hiç de fena olmayan bütçeye rağmen bu kadar belirgin zaafları olan bir takımı kurduğu için basketbol yönetimi ve teknik ekibi kutlarım. Serbest atışlar rezalet, 4 numarada Sadık'a bel bağlandı ayrıca yedeğe alınan Blumbergs de atlet değil, kısalarda fiziksel problemler var, 2 tane aynı tip 5 numara ile sezona girildi. Uzun zamandır gördüğüm en rezalet takım planlamalarından biri...
 

Üst