2024-25 Trendyol Süper Lig (Futbol)

Siz bir de Besiktaslilar’a sorun bakalim kadro mimarisinden memnunlar mi ? Su an iyi bir oyunlari var kabul ediyorum ama kadro planlamalari inanilmaz kotu.Rashica haric orjinal bir kanat oyunculari yok.Forvette Immobile’nin alternatifi 18 yasindaki Mustafa.Stoperde tek alternatifleri Rize’den gelen Emirhan Topcu.As sag bekleri Svensson ve sag bek ile sol bek altenatifleri yok.Lafin gelisi degil direkt yok.Orta sahalari nicelik ve nitelik anlaminda cok zengin orasi kesin.Ama kadro mimarisi ve kalitesi orta saha haric kesinlikle ovulecek bir takim degil ve birkac hafta sonra bizden de daha kotu olan bu kadro planlamalari yuzunden puan kayiplari ust uste gelecek.
Orta sahada:
Onana:6 yedeği
Ndour:6 8 yedeği
Salih:8 yedeği
Muci:10 yedeği

Defansta:
Onur:Sağ bek yedeği
Zaynutdinov:sol bek yedeği

Sadece İmmobile alternatifi yok diyebiliriz. Orda da Genç Semih ve Genç Mustafa var.

Rafa Silvaya bir şey olmadığı müddetçe hep başa oynayacaktır.

Ama tabi umarım sizin dediğiniz gibi olur 😄
 
Orta sahada:
Onana:6 yedeği
Ndour:6 8 yedeği
Salih:8 yedeği
Muci:10 yedeği

Defansta:
Onur:Sağ bek yedeği
Zaynutdinov:sol bek yedeği

Sadece İmmobile alternatifi yok diyebiliriz. Orda da Genç Semih ve Genç Mustafa var.

Rafa Silvaya bir şey olmadığı müddetçe hep başa oynayacaktır.

Ama tabi umarım sizin dediğiniz gibi olur 😄

Gorusunuze saygi duyuyorum fakat katilmiyorum.
 
Son düzenleme:
Beşiktaş Immobile ve R.Silva hariç çok büyük paralar harcamadan doğru düzgün bir kadro kurdu,şov peşinde koşmadılar.

Fenerbahçe derin kadro kurdu,bize göre kadro planlamaları daha iyi ama bence aldıkları forvet yanlış tercih,çok para verdiler henüz katkı alamadılar,geçen sezon ki gibi balkan ekolüne devam etmeliydiler.

Bu şartlar altında şampiyonluk şansı en az olan biziz ama enteresan takımız,Dursun Özbek'e rağmen başarılı olabilecekmiyiz bakalım ?
 
Son düzenleme:
Elinde gol atan bir Dzeko olduğu için istese de istemese de oynatmak zorunda kalıyorlar. Nesiry'nin şanssızlığı da burada. Dzeko'nun yorulmasını bekleyecekler artık geçen sezon gibi. Eleman kötü değil bence ama asla 20+M civarlar verilecek topçu değil. Ayrıca çuvalla da maaş bağlamışlar. Bunların transfer komitesi tam sirkmiş.

Şampiyonluk şansı en yüksek takım biziz aslında. Avrupa'da ne kadar kötü olsak da ligdeki Anadolu takımları bize çok hafif kalıyor, siklet farkı bariz. Zaten son 2 sezondur neredeyse namağlup şampiyon oluşumuz bunu destekler nitelikte. E final maçlarında da hata yapmayan tek takım biz olunca alıyoruz kupaları.
Fakat bu sezon derbiler için de oldukça iştahlı rakiplerimiz. Malum, top oynamıyoruz zerre kadar. Ayrıca Kerem gibi bir kozu gönderdik + dengesiz de olsa Zaha kadrodan eksildi. Kağıt üzerinde alternatifsiz kaldık. Bu sebeple; yaklaşmakta olan Fenerbahçe derbisi sezonun gidişatını büyük ölçüde etkileyecektir her 2 takım için de. Umarım en az hasarla çıkmayı başarırız şu futbolla oradan.
 
Medina için de inanılmaz rakamlara anlaşmışlar. Oyuncuya yüksek bonservis verip + vergilerin de bir kısmını ödeyeceklermiş. Ekstradan satıştan pay da verecekler. Bütün bunların yanında oyuncu ocak ayında takıma katılacakmış. Gerçekten çok enteresan bunlar. Bizimkiler eline su döker bunların. Oyuncu hakkında bilgim de yok iyi midir kötü müdür kimse bilmiyor.
 
Bu hakemlerin adam olmayacağı belli olalı çok oldu da, bunların yerine yabancı hakem getirmeyenler suçlu. Gedson rakibin suratına yumruk atıyor, oyna devam.
Bu maçın ligin gidişatı için BJK'nin takılacağı ve kırılma maçı olacağını düşünmüştüm. Nitekim öyle de oldu. Bakalım gelecek haftalar nasıl sonuçlar olacak.
 

Üst