2024-25 Trendyol Süper Lig (Futbol)

Allah'ın adaleti şaşmaz.Kendi başarısızlığını örtbas etmek için ''yapıydı,hakemdi'' diyerek taraftarları kışkırtırsan,böyle daha 1 hafta bile geçmeden ne olduğun ortaya çıkar.

Şu an maç 1-1 de olabilirdi onda sorun yok,dakika 87 ve kendi evinde oynadığı halde Kasımpaşa Beşiktaş'tan daha diri,daha istekli ve daha iyi oynamaya çalışıyor.

Yalnız bu maç 1-1 ikende 1-2 ikende Beşiktaş'ın durumu aşırı kötüydü.Masuaku'nun kaptırıp yedirdiği 2.gol ise gülme krizine sokuyor insanı.

Beşiktaş'ın fecaat bir yönetim kurulu var yine. Dört sezon boyunca Şenol Güneş, tek sezonluk konsantrasyonla Sergen Yalçın ve bu sezon Amsterdam'a dek Gio; erkek basketboldaysa iki sezondur Dusan Alimpijevic derken gölgelerine gizlense de, salt zarar yapılarla seyrediyor kulüp.

Akşam kritik maç var ama Trabzonspor genelde bunlara yeniliyor, gerginlik onlara yaramıyor yıllardır. Zaten bu sezon tarihin en kötü sezonlarından birini geçirirken hiçbir şansları yok gibi duruyor maçta. Ha öbür taraf da futboldan uzak takılıyor tazminatçısıyla ama bu halleriyle bile Trabzon'a göre bir tık daha favoriler. Muhtemelen çok zorlanmadan üç puan alacaklardır.

Bu kadar kötü hakem yönetimi görmedim ben ya.Adam maçta değil.Bedenen maçta olan bir adam var sadece.Autu,korneri bile net şekilde veremiyor.İlk kez daha dakika 5'te tüm kontrolünü kaybeden hakem gördüm.

Maçın ilk yarısını canlı, kalan kısmının özetini izledim. Ülke yine yangın yerine dönmüş, ben şahsen gördüklerimi yazayım :

1-Trabzonspor'un ilk yarıda attığı buz gibi gol faul gerekçesiyle iptal edilmiş. Öyle bir faul dünyada yok, uydurma. Eğer bu faulse her maç 15 tane çıkar en az bundan.
2-Fenerlilerin kırmızı kart dediği kayma pozisyonu. Yahu adam yerde topa vurmuş, devamında ayağı rakibe gelmiş istemsiz. Hakem zaten sarı vermiş.
3-Fenerin el beklediği penaltı pozisyonu. O pozisyonda zaten el bekledikleri adamın omzuna binmişler, faul.
4-Trabzonluların 2.golü yediği pozisyon. Orada faul falan yok. TS'li oyuncu kendini yere atmış. Öyle bir faul de dünyada yok. Temiz gol.
5-Trabzon'a çalınan 2 penaltı da net penaltı. Zaten ikincisinde Ts'li adam topu almış, Çağlar direkt ayağa vurmuş. Sarı çıktı mı bilmiyorum ama sarı da çıkmalıydı.

Ben anlamadım şimdi neden ortalık yine savaş alanına döndü ? Hadi Trabzon'un 1 pozisyonu var, evet net olarak gol iptal edilmiş de ; bu diğer arkadaşlar ne demeye yangın yeri yapıyorlar ?
Ama sen de kalkıp ülkenin en önemli ve en gergin maçlarından birine çocuk yaşta birini ATAYAMAZSIN !
Bu işin artık cılkı çıktı.
Çok geç olmadan yabancı hakem getireceksin bu lige ! Geçen sezonki fahiş hatalardan sonra yabancı VAR gelince nasıl herkes susmuştu ? Getir yabancı hakemleri konu kapansın.