2024-25 Trendyol Süper Lig (Futbol)

Maçla ilgili de yazayım: Bu Mou ile nereye varacaklar ben merak ediyorum. Tarihin en kötü Trabzon'u paramparça etti ilk yarıda bunları. Çok goller kaçırdı, 1 gol de iptal edildi yoktan yere.
Maçı klasik fb balıyla kazandılar bir şekilde kör topal tek farkla kazanıyorlar. Amrabat zaten gol atmamış, rakibin vurduğu ona çarpıp şansa 90'a gitmiş. İkinci golde de bir tabur Ts'li arasından o top Dzeko'ya kadar gitmiş vallahi bravo :D Yedikleri ilk golde de Nesyri şaka gibi pas atmış ama bu aveller topu alamayıp rakibe bırakmış vallahi billahi komedi goller :D

Ne olursa olsun FB için Trabzon gibi bir deplasmandan galibiyetle dönmek önemli ama ite kaka kazanıyorlar,kazandıkları her maçta zorlanıyorlar,bu şekilde bizimle yarışmaları imkansız.

Bjk için zaten olacakları yazdık,yazdığımız gibi oluyor,daha çok transfere ihtiyaçları var,Bjk daha önce yazdığım gibi yarım kalmış bir takım.

Bu şartlar altında rahatça şampiyon olacağız gibi duruyor ama tabi şu an görünen durum bu,hayatta kesin konuşmamak gerek.

* Bu arada Fener'in bu sezon yaptığı transferlerden Amrabat dışındaki transferler fiyasko,gol attığı için yazmıyorum.Amrabat'ı alabilsek iyi olurdu.

Son düzenleme:
Bizim takımı hedef tahtasına oturtabilmek son derece mümkünken, koskoca Jose Mourinho Trabzon deplasmanının başında ve sonunda algısına ihanet ederek sadece konfor arıyor. Beşiktaş'ın yöneticileriyse çok laf az iş üzerinden, tüm futbol izleyicilerinin şampiyon olsun diyebileceği şekilde başlayan takımı Şenol Güneş'in 2015 yazındaki imzasından dahi öncesine; her anlamda geriye götürüyor.

Trabzon bizim erkek basket takımı gibi. 6-0 öne geçseler muhtemelen 7-6 kaybederlerdi. Ayağında top tutabilen oyuncu yok, iki pas yapamıyorlar. Mağlubiyeti hak ettiler. Şikeciler top falan oynamıyor da Trabzon berbat takım.

Son düzenleme: