2024-25 Trendyol Süper Lig (Futbol)

Zaten ligin prestiji sıfırın altındaydı iyice yerin dibine soktunuz. Sırf şahsi menfaatleriniz uğruna, şikeci efendilerinize şirin görünmek için son yıllarda Türk taraftarların iyi kötü bir şekilde benimsediği Adana Demirspor’un da ismini kirlettiniz.

Yahu burası muz cumhuriyeti mi? Halı saha oynarken bile sahadan çekilmek ayıp sayılır. Bu ne cüret? Nasıl bir pervasızlık? Belki boğazından kesip, hobilerinden vazgeçip, harçlıklarından biriktirip gönül verdiği takımın maçına zar zor bilet alabilmiş insanların hakkına girmeye değdi mi? Bin türlü zorluğa rağmen her hafta maça çıkan ve mücadele eden diğer takımlar enayi mi? Onlar canları isteyince çekilmeyi bilmiyor mu?

Şikeden başka bir şeye basmayan kafanızla neler düşündünüz tam olarak bilmiyorum lâkin yine kendi kazdığınız çukura düşeceksiniz. Allah rakibin şereflisini, utanma duygusuna sahip olanını versin.

Son düzenleme:
bana göre posizyon Penalti bu arada. Adanali oyuncu ayagini uzatiyor ve takiyor zaten.

VAR hakemi cagirmiyor cünkü hakli sen ceza sahasi icinde öyle ayagini celme takar gibi uzatmassin diyor.

İyi baktım ama yine de penaltı değil.
Avrupa’daki 5 büyük ligde buna penaltı falan verilmez.
Mertens kendi ayağını takıyor.
Bu pozisyon bizim aleyhimize olsaydı böyle penaltı mı olur derdik.
Mertens aynı şeyi Ajax maçında da yaptı ama hakem vermedi ve biz o maçı kaybettik.

İyi baktım ama yine de penaltı değil.
Avrupa’daki 5 büyük ligde buna penaltı falan verilmez.
Mertens kendi ayağını takıyor.
Bu pozisyon bizim aleyhimize olsaydı böyle penaltı mı olur derdik.
Mertens aynı şeyi Ajax maçında da yaptı ama hakem vermedi ve biz o maçı kaybettik.

O sırada Avrupa liglerinde verilen 3 penaltı örneği..

Mesela şu pozisyon fb lehine olsa hiç bir fb li penaltı değildi demez. Ama Okan hoca, gs lı muhabirler ve taraftarlar malesef diyorlar. Bu lige fazla ahlaklıyız. Ama cidden gerek yok.

O sırada Avrupa liglerinde verilen 3 penaltı örneği..

Mesela şu pozisyon fb lehine olsa hiç bir fb li penaltı değildi demez. Ama Okan hoca, gs lı muhabirler ve taraftarlar malesef diyorlar. Bu lige fazla ahlaklıyız. Ama cidden gerek yok.
aynen öyle.

Su ana kadar hatali penaltida bu posizyon penalti degildi diyen bir tane fenerli görmedim. Kostic posizyonz, Dzeko posizyonu daha bir sürü var.

Verdigin yukaridaki örneklerdeki cok dogru. Ama Ali Koc ve Acun Ilicali is birligi algi yapiyor penalti degildi diye.

Galatasaray resmi hesaplardan her gün saat 19:07’de “şikeciye şikeciliğini unutturursan, sana ahlâk dersi vermeye kalkar” diye paylaşım yapmalı.

Bunlar yıllar boyu federasyonların göz yummasıyla, hakemlerin ittirmeleriyle istedikleri gibi at koşturmuşlar. Haksız galibiyetleri, (ç)aldıkları kupaları, elde ettikleri haram şampiyonlukları; emekleriyle, alın teriyle kazanmış gibi kendilerini buna inandırmışlar. VAR’ın olmaması da işlerini epey kolaylaştırmış.

Devran değişip işler sarpa sarınca, foyaları meydana çıkınca; kabullenmek de zor geliyor tabii.