2024-25 Trendyol Süper Lig (Futbol)

Zaten ligin prestiji sıfırın altındaydı iyice yerin dibine soktunuz. Sırf şahsi menfaatleriniz uğruna, şikeci efendilerinize şirin görünmek için son yıllarda Türk taraftarların iyi kötü bir şekilde benimsediği Adana Demirspor’un da ismini kirlettiniz.

Yahu burası muz cumhuriyeti mi? Halı saha oynarken bile sahadan çekilmek ayıp sayılır. Bu ne cüret? Nasıl bir pervasızlık? Belki boğazından kesip, hobilerinden vazgeçip, harçlıklarından biriktirip gönül verdiği takımın maçına zar zor bilet alabilmiş insanların hakkına girmeye değdi mi? Bin türlü zorluğa rağmen her hafta maça çıkan ve mücadele eden diğer takımlar enayi mi? Onlar canları isteyince çekilmeyi bilmiyor mu?

Şikeden başka bir şeye basmayan kafanızla neler düşündünüz tam olarak bilmiyorum lâkin yine kendi kazdığınız çukura düşeceksiniz. Allah rakibin şereflisini, utanma duygusuna sahip olanını versin.

Son düzenleme:
bana göre posizyon Penalti bu arada. Adanali oyuncu ayagini uzatiyor ve takiyor zaten.

VAR hakemi cagirmiyor cünkü hakli sen ceza sahasi icinde öyle ayagini celme takar gibi uzatmassin diyor.

İyi baktım ama yine de penaltı değil.
Avrupa’daki 5 büyük ligde buna penaltı falan verilmez.
Mertens kendi ayağını takıyor.
Bu pozisyon bizim aleyhimize olsaydı böyle penaltı mı olur derdik.
Mertens aynı şeyi Ajax maçında da yaptı ama hakem vermedi ve biz o maçı kaybettik.

İyi baktım ama yine de penaltı değil.
Avrupa’daki 5 büyük ligde buna penaltı falan verilmez.
Mertens kendi ayağını takıyor.
Bu pozisyon bizim aleyhimize olsaydı böyle penaltı mı olur derdik.
Mertens aynı şeyi Ajax maçında da yaptı ama hakem vermedi ve biz o maçı kaybettik.

O sırada Avrupa liglerinde verilen 3 penaltı örneği..

Mesela şu pozisyon fb lehine olsa hiç bir fb li penaltı değildi demez. Ama Okan hoca, gs lı muhabirler ve taraftarlar malesef diyorlar. Bu lige fazla ahlaklıyız. Ama cidden gerek yok.

O sırada Avrupa liglerinde verilen 3 penaltı örneği..

Mesela şu pozisyon fb lehine olsa hiç bir fb li penaltı değildi demez. Ama Okan hoca, gs lı muhabirler ve taraftarlar malesef diyorlar. Bu lige fazla ahlaklıyız. Ama cidden gerek yok.
aynen öyle.

Su ana kadar hatali penaltida bu posizyon penalti degildi diyen bir tane fenerli görmedim. Kostic posizyonz, Dzeko posizyonu daha bir sürü var.

Verdigin yukaridaki örneklerdeki cok dogru. Ama Ali Koc ve Acun Ilicali is birligi algi yapiyor penalti degildi diye.

Galatasaray resmi hesaplardan her gün saat 19:07’de “şikeciye şikeciliğini unutturursan, sana ahlâk dersi vermeye kalkar” diye paylaşım yapmalı.

Bunlar yıllar boyu federasyonların göz yummasıyla, hakemlerin ittirmeleriyle istedikleri gibi at koşturmuşlar. Haksız galibiyetleri, (ç)aldıkları kupaları, elde ettikleri haram şampiyonlukları; emekleriyle, alın teriyle kazanmış gibi kendilerini buna inandırmışlar. VAR’ın olmaması da işlerini epey kolaylaştırmış.

Devran değişip işler sarpa sarınca, foyaları meydana çıkınca; kabullenmek de zor geliyor tabii.

Antalyaspor'da Gaich diye santrafor var bu kadar bidon olunmaz.Bir santafor golü koklar,golü atmaya çalışır,bu bidon golü kaçırmak için her şeyi yapıyor.Önü boş kafası ile kötü kontrol edip kaybediyor.Kale bomboşken topu dışarı vuruyor.

Birde sol kanatta Djenepo diye Afrikalı futbolcu var.Adam topla hızlanamıyor,adam geçemiyor,pas isabetleri düşük,üstüne birde ayakta kalamıyor topu kaybediyor.Bir siyahi futbolcuda nasıl hiçbir özellik olmaz ? Hani birde korkak,teşebbüstede bulunmuyor,sürekli geriye dönmeye çalışıyor.

Emre Belözoğlu gelmeden öncede Antalyaspor bu rezil oyununu devam ettiriyordu.Ne gibi faydası olmuş anlamadım.Millet basamak basamak yukarıya çıkar,Belözoğlu'da tam tersi teknik direktörlük kariyerinde basamak basamak aşağıya gidiyor.

Fenerbahçe Kasımpaşa'ya puan kaybederse şaşırmam,Avrupa'da kazandıkları galibiyetin rehaveti olabilir.Bu durumda biz Rize'de mutlaka kazanmalıyız,derbiye rahat çıkmamız için bu şart.

Ben bizle oynadıkları derbiler hariç hiçbir maçlarında puan kaybetmelerini beklemem. Ama dediğin gibi puan kaybedecek gibi olabilirler. Yine de özellikle yenik duruma düşerlerse kazanma şansları o kadar fazla. Son 3 yıldır sürekli yaşadığımız şeyler bunlar. Bizim özellikle bu sene çevirdiğimi maç sayısı tek tükken onlarda hocalar değişiyor oyuncular değişiyor oyun değişiyor kulüpteki şampiyon olamama baskısı artıyor ama bu özellik değişmiyor. Neden acaba? Siz cevabını biliyorsunuz son Rize maçlarına bakmanız yeterli. 0-2'yi görünce moralim bozulmuştu 4-2 alacaklar kesin diye beklediğimden de öte kararlarla 3-2 bitti. Umarım bugün öyle moral bozucu bir gidişat olmaz net alsınlar maçı🙏

TFF`nin Demirspor ve M. Sancak için yaptığı ceza duyuru metnini okuyan var mı? Adamın kulüple hiç bir bağı yok ama lütfedip ceza veriyoruz demişler resmen.

"..... Aynı müsabakada Kurulumuza ADANA DEMİRSPOR A.Ş. idarecisi olarak sevk edilen MURAT SANCAK’a ilişkin olarak, kulüp tarafından anılan kişinin “ne kulüp nezdinde ne de A.Ş. nezdinde hiçbir yetkisi, bağı, hukuki hakkı olmadığı” belirtilmiş olmasına rağmen adı geçen kişinin müsabaka akreditasyon listesinde kulüp tarafından müsabakaya misafir takım mensubu olarak akredite edildiği ve olayın oluş şekli, müsabaka sonrasında ikrar mahiyetindeki açıklamalar dikkate alınarak ADANA DEMİRSPOR A.Ş. görevlisi MURAT SANCAK’ın, başlamış müsabakadan takımı çekmesi suretiyle gerçekleştirilen sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle FDT’nin 36/1-c maddesi uyarınca 30 GÜN HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ve 500.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu)"

Adamlar geçen hafta olmayanı yapıp maçtan çekildiler emirle. Bunların hepsi ruhunu satmış onlara. Satmayanları da hakemlerle katlediyorlar zaten. Kasımpaşa'nın kuruluş amacı bunlara 3 puan hediye etmek. Adamların beraberliği bile yok sanırım.
Daima derim ,dedim ,diyeceğim de.bu ligde Kasımpaşa, Sivas, Hatay, ve Rize. bu dört takım tasmaları fenerin elinde olan takımlar. Kasımpaşa fenere yenilir dert bile etmezler.amma velakin bizim maçta nuno de Costa ,fall, ve kuyruk acısıyla oynayan Aytaç Kara nedense fener maçında sahada gezinir durur.derbiden sonra onlarla oynayacağız. görün bakın bize karşı nasıl hırslı oynayacaklar.

Fenerbahçe maçlarını izlerken insan bunalıyor,bu kadar para harcayıp bu kadar kötü futbol oynamak taraftarlarını ve yönetimlerini rahatsız etmiyor mu ?

Bence Faslı forvetlerine teklif varsa hemen satsınlar,zararın neresinden dönersen kârdır,sonra istesende satamazsın.Cenk oynasa belki daha fazla katkı verirdi.

Son olarak şunu yazayım,yabancı antrenör getiren kaybeder,hala bunu anlamadılar,Türkiye'de son yıllarda şampiyonlukları hep yerli antrenörler kazanmış,bu tesadüf olabilir mi ? Eğer bir gün Okan hoca giderde biz yabancı antrenör getirirsek biz de büyük bir çöküş yaşarız.
28 Kasım'da Fenerbahçe Avrupa maçı oynarken bunları yazmıştım,sanıyorum ki ben yazarken yenik durumdaydılar,sonra Nesyri gol attı,maçı kazandılar,ne olduysa ben Nesyri'yi eleştirdikten sonra oldu,adam neredeyse her maç gol atmaya başladı,böyle giderse Fb 100 milyon € 'ya falan satar adamı,bilseydim böyle olacağını överdim.