O kaleden pasla çıkmayı bulanın burnu yerden kalkmasın. Topu ileriye vurunca korkar ya da salak olmayacaksınız merak etmeyin.
Rezalet bir oyun var sahada. Ne yaptığını bilen yok. Osimhen olmasa sahamızda Rize’yi de yenemeyeceğiz.
Icardi’nin gönlünü yapacağım diye Lemina’yı çıkarıp orta sahayı rakibe teslim etmek de ayrı bir olay.
İlk 3 maçtaki takım görüntüsü yoktu. nasıl olsa bu maçı alırız havası ile oluşan bir lakaytllık, ve ciddiyetsizlik hakimdi.Oyun çok kötü. Topun bize kaldığı maçlarda hep bu sıkıntıyı çekiyoruz. Set oyunu namına bir şey göremiyorum. Orta sahasız ancak bu kadar olur zaten. Bu takıma 2 orta saha alınmazsa Avrupa'da başarı beklemiyorum.
Renkdaş, haklısın şunun şurasında kaldı iki gün bu günü saymaz isek .halen orta saha transferi gerçekleşmedi.bunlar hangi akıla hizmet eder bilinmez.
Aklın yolu bir.
Herkes görüyor. Taraftar farkında ama malesef ne hoca ne de yönetim bu eksikliğin farkında değiller.
Bu kadar yatırım yap ama orta sahayı boş bırak.
İnanılmaz üzgünüm.
Yapılan bunca yatırım ve emeğe yazık.
Renkdaş,Öyle olabilirdi. Rize'nin sayılmayan gollerinden birinde leroy sahnenin ve yediğimiz golde yine yapılan hatayı gördük.panikledik geçen yılki Galatasaraya dönüş sinyali vardı.ama hangi Galatasaraya .o 3-0 lara rağmen resmen rakibe maça ortak olmak fırsatı tanıyan Galatasaraya dönüş vardı.okan, hocanın yönetime acilen orta saha, ve eksik diğer bölgelere transfer konusunda baskı kurması, ve milli ara sonrası ilk maç olan Eyüp, maçından itibaren takımı ilk 3 maçtaki görüntüsüne formatlaması lazım. gerisi çorap söküğü gibi kendiliğinden gelip takım yavaş yavaş dahada iyice gidecektir. bu Okan, hocanın ve futbolcuların özelikle Okan hocanın tasarrufunda olan bir durumdur. bahaneleri,ve bahanesi, yoktur böylede biline.Maç buram buram 3-0'dan 3-3 biten Kasımpaşa maçına doğru gidiyordu. 5 dakika uzatma bile korkuttu. Neyse ki hesapta olmayan şekilde Sallai topu çaldı Icardi tamamladı.
Şikecilerin arka bahçesini vura vura indireceksin. Yoksa bunlar maçtan sonra net ofsayt pozisyonu için bildiri yayınlarlar böyle işte. Rize de Kasımpaşa da küme düşer umarım, sezona kötü girdiler.