• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

O kaleden pasla çıkmayı bulanın burnu yerden kalkmasın. Topu ileriye vurunca korkar ya da salak olmayacaksınız merak etmeyin.

Rezalet bir oyun var sahada. Ne yaptığını bilen yok. Osimhen olmasa sahamızda Rize’yi de yenemeyeceğiz.

Icardi’nin gönlünü yapacağım diye Lemina’yı çıkarıp orta sahayı rakibe teslim etmek de ayrı bir olay.

İğrenç oyun, rezil futbolcu performansı, uzatmalar terleyerek geçirilen bir maç ve mucize eseri alınmış bir 3 puan.

Her sene böyle başlarız, sonradan açılır bizim takım. Kötü oynayarak kazanmak da önemlidir; sonuçta dünyada hiçbir takım 34 maçın 34’ünde iyi oynayarak kazanamaz. Helal olsun takıma.

Rezalet bir oyun var sahada. Ne yaptığını bilen yok. Osimhen olmasa sahamızda Rize’yi de yenemeyeceğiz.

Icardi’nin gönlünü yapacağım diye Lemina’yı çıkarıp orta sahayı rakibe teslim etmek de ayrı bir olay.

Sadece Icardi değil, Kaan Ayhan’ı da oraya eklemek lazım.

Mesele orta saha rotasyonu sığlığı sebebiyle Kaan’ın girmesi değil. Gönül yapma hocalığı buradaki temel etken.

Bugün 2 gol ofsayt gerekçesiyle iptal oldu, 2 net pozisyon verdin, 1 gol yedin.

Standardı ortaya koyarsın; bunu sağlayan kendine yer bulur. Yoksa her zaman bugünkü gibi şanslı olmayabilirsin.

Son olarak, Aralık ve Ocak ayında (özellikle Ocak ayı sonunda) oynayacağın maçlara Türkiye Kupası ve Süper Kupa müsabakalarını ekleyip, Afrika Kupası’na oyuncu gönderdiğini de hesap edersen; kalan 3 günde “gönül yapma kadro planlamasına” devam etme doğrultusunda, taktikten -teknikten zerre anlamam fakat ben bu takımın ne vaziyette olacağını tahmin edebiliyorum.

Oyun çok kötü. Topun bize kaldığı maçlarda hep bu sıkıntıyı çekiyoruz. Set oyunu namına bir şey göremiyorum. Orta sahasız ancak bu kadar olur zaten. Bu takıma 2 orta saha alınmazsa Avrupa'da başarı beklemiyorum.

Şu FİLİSTİN Pankartlarından vazgeçin, Avrupada 2 sene önceki gibi olmayan Ofsaytlar ,verilmeyen kartlar ile çok karşı karşıya kalırız

150m luk yatırımın çöp olur.Kimseye faydası olmayan pankartın Galatasaraya zararı çok olur

Son düzenleme:
Maç buram buram 3-0'dan 3-3 biten Kasımpaşa maçına doğru gidiyordu. 5 dakika uzatma bile korkuttu. Neyse ki hesapta olmayan şekilde Sallai topu çaldı Icardi tamamladı.
Şikecilerin arka bahçesini vura vura indireceksin. Yoksa bunlar maçtan sonra net ofsayt pozisyonu için bildiri yayınlarlar böyle işte. Rize de Kasımpaşa da küme düşer umarım, sezona kötü girdiler.

Arkadaşlar malesef çok umutsuzum.
Dünde belli oldu ki bu takıma Avrupada başarı için kaleci, sol stoper, 2 orta saha ve kanat oyuncusu şart oğlu şart.
2 gün kala bunlar olur mu sanmıyorum.
Oyun ümit vermiyor. Set oyunu yok. Yedekler yetersiz.
Avrupa'da başarı çok mümkün gözükmüyor.

Aklın yolu bir.
Herkes görüyor. Taraftar farkında ama malesef ne hoca ne de yönetim bu eksikliğin farkında değiller.
Bu kadar yatırım yap ama orta sahayı boş bırak.
İnanılmaz üzgünüm.
Yapılan bunca yatırım ve emeğe yazık.

Oyun çok kötü. Topun bize kaldığı maçlarda hep bu sıkıntıyı çekiyoruz. Set oyunu namına bir şey göremiyorum. Orta sahasız ancak bu kadar olur zaten. Bu takıma 2 orta saha alınmazsa Avrupa'da başarı beklemiyorum.
İlk 3 maçtaki takım görüntüsü yoktu. nasıl olsa bu maçı alırız havası ile oluşan bir lakaytllık, ve ciddiyetsizlik hakimdi.

Aklın yolu bir.
Herkes görüyor. Taraftar farkında ama malesef ne hoca ne de yönetim bu eksikliğin farkında değiller.
Bu kadar yatırım yap ama orta sahayı boş bırak.
İnanılmaz üzgünüm.
Yapılan bunca yatırım ve emeğe yazık.
Renkdaş, haklısın şunun şurasında kaldı iki gün bu günü saymaz isek .halen orta saha transferi gerçekleşmedi.bunlar hangi akıla hizmet eder bilinmez.

Maç buram buram 3-0'dan 3-3 biten Kasımpaşa maçına doğru gidiyordu. 5 dakika uzatma bile korkuttu. Neyse ki hesapta olmayan şekilde Sallai topu çaldı Icardi tamamladı.
Şikecilerin arka bahçesini vura vura indireceksin. Yoksa bunlar maçtan sonra net ofsayt pozisyonu için bildiri yayınlarlar böyle işte. Rize de Kasımpaşa da küme düşer umarım, sezona kötü girdiler.
Renkdaş,Öyle olabilirdi. Rize'nin sayılmayan gollerinden birinde leroy sahnenin ve yediğimiz golde yine yapılan hatayı gördük.panikledik geçen yılki Galatasaraya dönüş sinyali vardı.ama hangi Galatasaraya .o 3-0 lara rağmen resmen rakibe maça ortak olmak fırsatı tanıyan Galatasaraya dönüş vardı.okan, hocanın yönetime acilen orta saha, ve eksik diğer bölgelere transfer konusunda baskı kurması, ve milli ara sonrası ilk maç olan Eyüp, maçından itibaren takımı ilk 3 maçtaki görüntüsüne formatlaması lazım. gerisi çorap söküğü gibi kendiliğinden gelip takım yavaş yavaş dahada iyice gidecektir. bu Okan, hocanın ve futbolcuların özelikle Okan hocanın tasarrufunda olan bir durumdur. bahaneleri,ve bahanesi, yoktur böylede biline.

Bizim sözleşmeli oyuncumuz Barış Alper neden hala oynamıyor ? Satılacaksa neden takımda, kesin karar verilip izin verilmediyse neden dünkü gibi ihtiyacımız olan maçlarda oynamıyor ? Bu ne saçma durum ?

B.alper denen fbli menajerine para yedirmek için kulübe rest çeken topçuyu kadro dışı bırakacak basiretleri bile yok. Yönetimi acizlikten kırılıyor. Teknik direktörü desen Şanpiyonlar Ligi öncesi eksik üstüne eksik eklenirken bir numaralı önceliği; kankalarına forma vermek. 2-0 önde giden maçta orta saha çıkarıp forvet sokuyor, her maç skor ne olursa olsun Kaan Ayhan değişikliği yapıyor. Burası Çatladıkapıspor değil beyler. 3 lig şampiyonluğuna fazla güvenmesin kimse. Kimler geldi geçti bu kulüpten. Beceriksizliğiniz, kişisel fantezileriniz yüzünden Şampiyonlar Liginde rezil edemezsiniz bizi.

Vİctor Solo il Gala Demese
Sane ve Singoya Deve yükü ile Para vermesen adam alamıcakmışınız.

Barış Kaosu çözülmedi,Cuesta ne oldu,Zaniolo Ne olcak yazık

150milyon para harca takım yedek orta sahası Berkan

Geri