• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Ortalama bir kaleciye 36 milyon euro veren dursun özbek istifa!

Taraftarı 1,5 ay Ederson, 10 gündür Donarumma alıyoruz diye oyalayıp, City’nin “dünyanın en iyi kalecisi” denilen Donarumma’yı aldığı paraya utanmadan Uğurcan alan reziller!

Dürüst değilsiniz, iyi niyetli değilsiniz, omurganız yok. İşgal ettiğiniz o makamlardan defolup gideceksiniz.

Şöyle cidden taraftar abartıyor iyi isimler çekildi gibi görüyordum ben memnundum.Ama Uğurcan transferine kadar kulüp kasası sonuçta bütün parayı hortumla sonra başarı de.Uğurcana 36 vermek açıklanamaz.Kimse açıklayamaz bu paraları asla hak edecek biri değil.Evet Uğurcan iyi ama 20 milyon altına gelseydi helal olsun derdim kaleci transferini son güne bırakıp iyi bir isimde olsa iki katı para verip kazıklanıp yılın kazığını yediler helal olsun söz yok.

Sonra alt branşlarda 400-500 bin hesabı yapıyoruz.Futbolda ederi 10 olan adama 20 veriyorlar alt branşlara gelince para yok diyorlar.Uğucanın değeri neyse onu vereceksin son güne bırakırsan zaten yüksek isterler.Uğurcana verdiğimiz ekstra parayla voleybolda 3 yıl voleybola ambargo koyacak kadro kurardık açıklanacak bir rakam değil sezon sonu şampiyon da olsak çok çok büyük paralar harcandı bu sezon kulüp kasasını çok zorladılar.

İlkay konusunda ben olumlu yaklaşıyorum bence yedekten girip önemli işler yapacaktır tecrübesiyle o transfer beni mutlu etti açıkçası.Uğurcan da isim olarak mutlu ediyor ama bonservisi görene kadar.Umarım ikinci bir Eren Elmalı vakası olurda yüzümüz güler.

Bonservisi 27,5 milyon yüksek görünebilir ama Uğurcan maaşında büyük fedakârlık yaptı ve TL üzerinden alacak.

Uğurcan iyi bir kaleci, sakatlık yaşamazsa 10 yıl kaleci aramamıza gerek kalmaz, bu da önemli bir artı.

En önemlisi, seneye yabancı kuralı 10+2 olacak. Bu yüzden böyle kritik bir hamle elimizi güçlendirir.

Son olarak, Ederson’un maaşı yıllık 10 milyon. Evet, onun bonservisi 13 milyon olarak daha düşük gözükebilir ama toplam pakete bakıldığında Ederson daha pahalı bir transfer olurdu.

Cuesta satılamadı.
Jelert satılamadı.
Zaniolo satılamadı.

Saçma sapan şekilde kiralıyorlar, önümüzdeki sezon hepsi geri dönecek.

Bu kayyım yönetimi; GS tarihindeki en yalancı, çapsız, en vasıfsız, en art niyetli, en rezil yönetimdir. Bunlara yaptıklarının hesabı sorulamazsa, o genel kuruldakiler de suç ortağıdır!

Hakan’a para vermeyip tasmalı habercilerine “kulübü salmıyor” diye yalan haber yaptırıyorlar lâkin son gün gidip Avrupa tecrübesi olmayan Uğurcan’a para saçıyorlar. Uğurcan’a 30 milyon veriyorsanız; Hakan’a da, sol stopere de, Lookman’a da eşşek gibi(afedersiniz) para bulmak zorundasınız. Utanmaz köylü kurnazları..

Sağ kanat, sol kanat, 10 numara mevkiilerinde şu an kesin olarak sadece Sane ve Yunus var. İlkay açıklanabilir. Yedekleri yok. B.alper ne olacağı belli değil. Bu durumda Zaniolo’yu nasıl gönderiyorsun? Sakatlık, formsuzluk, ceza vs olsa Okan Buruk mu oynayacak? Böyle bir planlama olur mu? 150 milyon euro harcayıp bu kadar eksik bırakmak anca bunların başarabileceği bir durum. Böyle bir amatörlük dünyanın hiçbir kulübünde olamaz.

Ederson Maliyeti görünce Sinirim biraz geçti.
Belçikalı kalecide bu paralara gelicekti.
Son anı bekleyelim düşeşe alırız derken fenerin planları bozması kötü oldu.

Kızıcaksam Dursun Özbeğe kızmam.
Okan Hocanın Edorsonda Edorson demesine kızarım.

Yönetim Sane dedin aldılar.
Singo dedin aldı.
Osimheni aldı.

Her istediğin Transferin 50Plus olamaz.Orta Saha Bomboş gerek yok diyorsun.

Ben Okan Hocaya ve Şark Kurnazlığı yapan Kavukçuya yazarım.

Bizi kuyudan Alan Bence Başkandır son gün Uğurcanı alarak , yoksa Restes denilen Türkiyenin Berkesine 20m Euro vericektik.

Uğurcan'a verilen para ne olursa olsun çok yüksek. ŞL tecrübesizliği de cabası.
Hâlâ sol stoper, bir orta saha ve Barış'ın durumuna göre bir kanat oyuncusu eksikliği var.
Bugün çok bir şey olacağını düşünmüyorum. Lig için kısmen yeterli ama Avrupa'da başarı çok zor değil.

B.alper denen antrenmanlara çıkmayan paragöz topçu da takımda kalacaksa, bir açıklama yapıp tüm Galatasaray camiasından ve taraftarından özür dilemelidir.

Hiçbir şey olmamış gibi geçiştirilemez. Bu kulüp kimsenin babasının çiftliği değildir.

Daha öncede hep dediğim gibi.
4 3 3e göre transfer yapmalıyız. Özellikle de Avrupada bütün takımlar bu sistemle oynayıp başarılı olurken 3lü savunma ve 2 forvet ile Avrupa arenasına çıkmak büyük şeyler kaybettirir bize.
Bu yüzden bu takıma acil sol stoper ve Barış'ın durumuna göre kanat lazım.
Hakan gelirse yedeklerden Sara Torreira Hakan 3lüsü ideal 3lü olur. İlkay Lemina ve Berkan çok iyi yedekli yapar.
Sol stoperde Apokerim ile çıkmak büyük hezimetlere yol açar. Kaliteli sol stoper acil lazım.

Uğurcan
Singo Davinson X Jakobs
Sara Torreira Hakan(İlkay)
Sane Osi X(Barış )

Günay
Sallai Kaan Apokerim Eren
Berkan Lemina İlkay
Yunus İcardi Kutucu

Yani Hakan dışında Barış giderse 2 oyuncuya daha ihtiyacımız var.

Şu anda mevcut yabancılarımız:

Sallai
Singo
Davinson
Jakobs
Sara
Lemina
Toreira
Sane
İcardi
Osimhen
Yusuf Demir

11 yabancımız var.
Biri U23 olmak üzere 3 hakkımız daha var.
Hakan olmazsa bile orta sahaya oyuncu şart.
Sol stoper şart.
Yönetim ise uyuyor.
Rezalet bir transfer dönemi..

Harcanan paralar inanılmaz, bir anda bu kadar seviye atlanmaz.Osimhen dahil bütün bonservis bedelleri bizim ulke şartları için korkunç.Bir stopere 31 milyon,bir kaleciye 33 milyon € nasıl veririz,biz kimiz ki?Umarım bu çılgınlık devam etmez, seneye bir iki dokunuş ile devam ederiz.Yoksa ülke şartlarında kaynak yaratmak zor.Her sene 200 milyon € giriş olmalı.Gayrimenkullere güveniyorlar ise onun da sonu çabuk gelir, Allah sonumuzu hayır etsin.

Halihazırda zaten kanat rotasyonu yokken Zaniolo’yu da üç kuruşa kiralıyorsanız, o Lookman’ı seve seve alacaksınız. Bakkal dükkanı bile yönetme becerisi olmayan çarıklılar..

Uğurcan’ı 30, Singo’yu 35’e alan karaborsacıların, Davinson’u 9’a, Torreira’yı 6’ya bitiren Erden Timur’u yemeleri gayet doğal. Yoksa kulübün paralarını nasıl peşkeş çekeceklerdi?

Bu beceriksizler yüzünden ortam arabistan piyasasına döndü. Ödenen bonservisleri görenler, bundan sonra Türk kulüplerine en az 25-30’dan açacaklar kapıyı.

Uğurcan'dan yana şüphem yok. Elbette iyi performans verip iyi işlere imza atacaktır. Benim takıldığım nokta yerli bir oyuncuya nasıl 30M para verilir ? Daha yeni Torreira'yı , Davinson'u tek haneli bonservislere indirmişken ne oldu da uçtu bu paralar böyle ?

Şu Davinson ,Toreria Tek Haneye aldık kısmını bıraksakmı..
Toreria alalı 4 sezon oldu
Davisonu alalı 3 sezon oldu

Hersene Futbol Piyasa Değerleri Transfer dönemi %20 %30 artıyor..

Bu demek değilki Yüksek Maliyetler
Singo Max 20 22 bitmeli
Uğurcan Max 15 bitmeli

Yönetim Transfer başarısı göstermemiştir,Yönetim değer üstü vererek transfer yapmıştır.

Madem başka transfer yapmayacaktınız ne diye Zaniolo ve Jelert gönderdiniz?
Bu nasıl bir akıl tutulmasıdır?

Zaniolo’yu gönderip yerine kimseyi almadan kapatıyorsanız, birine bir şey olursa Okan-Dursun dönüşümlü oynayacak o zaman. Bu amatörlüğünüzün hesabını vereceksiniz.

Bissouma tarzı dikine gidebilen orta saha da almadınız, sol stoper de almadınız. Dünyanın parasını harcadınız, eksikler duruyor. Beceriksizler! Sizin Avrupa neyinize?

Son düzenleme:
Geri