• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Bu maaş mevzusu AZ'ye elendiğimiz maçtan sonra benim de kafamı karıştırdı. Avrupa takımlarının oyuncularına verdikleri maaşları yayınlıyorlar doğru mu bilmiyorum ama bizim maaşlar çok yüksek kalıyor. En basitinden emekli olacak Muslera dahi yanılmıyorsam 3-4'ten aşağı almıyordu.
Avrupada ki maaşlar genelde vergi olduğu için daha düşük ödeniyor oyuncuya. Mesela Fransa ve Almanya da basına düşenlerden %50 daha düşük alıyorlar ki bu futbolculardan kesiliyor bizde oranını biliyorum ama direk kulüpten kesiliyor.

Bizim taraftarımız çok ahraz.
Osimhen'i hain bellediler.
Halbuki asla böyle bir durum yok.

Adam geldi kendini hiç sakınmadan bütün ruhuyla oynadı. 2 kupa kazandırdı ve gitti.
Profesyonel hayatı geçtim bize bile 5000 tl fazla veren başka bir yer olsa maddi çıkarımız bizi oraya götürür. Biz bunu 5000 tl için bile yapabilecekken adamın 20-25 milyon euro daha fazla maaş alacağı yeri seçmesi çok realist.
Saygısızlık yapmadan tatlı dille bugüne kadar ki emekleri için teşekkür etmeliyiz.
Umarım yollar bir daha kesişir.

Muslera'ya da dediğimiz gibi.
Bittiği için üzgün değiliz, yaşandığı için mutluyuz.

Doğru oyuncu seçme takim kurma ve transfer işlerinde, bonservis ve maaş pazarlığında ve Zaniolo Cuesta Nelsson vb oyuncu satışında, teknik heyete de yönetime de güvenmiyorum.

Osimhen'in belirsizliği umarım bizi de olumsuz etkilemez.
Onu beklemek bizden çok şey götürür.
En kötü karar, kararsızlıktan iyidir.

Osihmen'in durumu olumlu olumsuz çabucak çözülür inşallah en azından önümüze bakarız.

Bu seviyelere tekrar çıkmamız lazım.
Galatasaray sadece yerel kupalarla avunacak camia değildir.
Heyecan duyduğumuz o günleri özledik.

Davinson Cuesta'yı önerip aldırınca, Abdülkerim de Adil Demirbağ'ı önermiş.
Şaka gibi kulüp yönetiliyor.

Adil demirbag iyi transfer olur. Ligde gökhan sazdagı ile birlikte anadolu’da oynayan en iyi yerlilerden. Hem de ülke altyapısı kontenjanına katkı saglar.

Benim için forvetten önce en önemli 3 hamle :
Kaleci : 1.90 üstü, sizelı, soguk kaleci 1.80 üstü fizikli tempolu
Sag bek : 3’lünün sag stoperi oynayacak fizige ve oyun bilgisine sahip. Defansif ama tempolu 1.80 üstü bir sag bek
Sol Stoper : Ya abdülkerimle rekabet edecek maliyeti aynı sol stoper, ya da daha iyisi olan 8-15 mil € arası bonservis ödeyecegimiz oyuncu.

Önce bu eksikleri halledip, sonra forvet ve yapılacaksa kanat transferlerine bakılmalı.

3-4 hafta önce Mauro İcardinin saglıklı şekilde dönecegini, iyi performans vereceggini düşünüyordum. Ama son magazin olayları, kişisel hayatı ile ilgili meseleler.

Bence Osimhen alınacaksa ki inşallah alınır, icardi’den çıkılmalı diye düşünuyorum. Osimhen gelmeyecegi senaryo’da kendisinin arkasına kendi ile yarışacak forvet ya da yeni bir forvet rotasyonu yapılmalı.

Morata muhtemelen gidecegi için senaryo’ya dahil etmiyorum. Eskiden kalacagını düşünüyordum ama mevcut senaryo’da kalacagını hiç düşünmüyorum.

Herkese Selamlar.
İlkay ,xaka yerine şahsi fikrim 2 senedir muazzam işler yapan, piyasa değeride oldukça Galatasaray Seviyelerine gelen İsco'ya giderim,Şampiyonlar ligi Faktörü ilede çekerim.
Dün Akşam Haluk Yürekli'nin Osimhen için söylediği Rakamlar çok uçuk 25m dolar olacak iş değil.

Bu paraların çok altına Takım Dengesini Bozmıcak Forvet bakmak lazım.
Boniface,Jonthan Davice, Kolo Muani çekerim.
İcardi Takımda kalıcaksa Bu takım Galatasaray ise Takımın Yıldızı İcardi olur.
Sol Stoper için hiç şaka yapmıyorum Trabzonun Ukranyalı Stoperini alırım son 2 maçtada Osimhen Karşısında ezilmedi hız ve kuvvet konusunda.
Kaleci konusunda para harcama limitiz kalır Osimhen ısrarı olmaz ise giderim

Kaleci olarakda Ter Stergene giderim onada Galatasaray ilaç gibi gelicektir.

Sonrasında Fırsat Kovalırım

An itibariyle Sane ismi çıktı. Anlaşmaya çok yakın olduğumuz söyleniyor. 2. Zaha olmaz umarım.

Skriniar ismi geçiyor. Bizim oyunumuzda kesinlikle yeri yok.Okan hoca çok ağır ve hantal bu isme onay vermeyecektir diye ümit ediyorum.

An itibariyle Sane ismi çıktı. Anlaşmaya çok yakın olduğumuz söyleniyor. 2. Zaha olmaz umarım.

Skriniar ismi geçiyor. Bizim oyunumuzda kesinlikle yeri yok.Okan hoca çok ağır ve hantal bu isme onay vermeyecektir diye ümit ediyorum.
Zaha geldiği zaman bütün çevreme söyledim. Zaha küçük takımın büyük oyuncusu. Savunma yapan takım da boş alan da oynayan yıldız oyuncu. Bizde umarım patlamaz demiştim ve korktuğum oldu. Sane aksine büyük takım da. Genel de savunma yapan takımlara karşı oynadı. Eğer mental olarak sorun yaşamazsa çok iş yapar diye düşünüyorum.

Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağımız sezonda Sane tecrübesi ve yeteneğiyle takımın seviyesini yükseltecektir. Barış Alper'in sadece hızıyla oynadığı yerde nihayet saç baş yolmadan oyunu da okuyabilen yıldız bir oyuncu izleriz. Ancak umarım konuşulanlar gibi 10-15M maaş verilmez. Bu paralar nedir ben anlamıyorum. Avrupa'da hangi futbolcular bu maaşları alıyorlar ?
Yunus, Avrupa Ligi'ndeki performansının da üzerine çıkmak isteyecektir en büyük futbol organizasyonunda kendini göstermek için. Öyle de olursa elimiz rahatlar. Santrafor için de macera aramadan artık bulduğunu kaleye sokan Morata'yı takımda tutmamız gerekiyor. Böylelikle orta saha ve hücum hattından emin oluruz.
Skriniar gibi salak saçma işlere bulaşılmaz umarım.

Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağımız sezonda Sane tecrübesi ve yeteneğiyle takımın seviyesini yükseltecektir. Barış Alper'in sadece hızıyla oynadığı yerde nihayet saç baş yolmadan oyunu da okuyabilen yıldız bir oyuncu izleriz. Ancak umarım konuşulanlar gibi 10-15M maaş verilmez. Bu paralar nedir ben anlamıyorum. Avrupa'da hangi futbolcular bu maaşları alıyorlar ?
Yunus, Avrupa Ligi'ndeki performansının da üzerine çıkmak isteyecektir en büyük futbol organizasyonunda kendini göstermek için. Öyle de olursa elimiz rahatlar. Santrafor için de macera aramadan artık bulduğunu kaleye sokan Morata'yı takımda tutmamız gerekiyor. Böylelikle orta saha ve hücum hattından emin oluruz.
Skriniar gibi salak saçma işlere bulaşılmaz umarım.

Bayern Münih'in 10 milyon teklif ettiği oyuncuyu kaça almayı bekliyoruz. Hem elimizdeki oyuncudan yıldız olsun istiyoruz hem büyük takım görmüş tecrübe istiyoruz hem de o maaşı vermeyelim istiyoruz. Bence isteklerin bi kısmında sıkıntı var

Kulübün muhasebecisi değilim Furkan , isterse 30 versinler senelik, cebimden çıkmıyor. Demek istediğim ; almak istedikleri her oyuncu için maaş olarak kesenin ağzını açmaları. Bu konuda bir strateji ya da ikna edici bir spor adamına sahip olup-olmadığımız mevzusu. Osimhen için de 20'lerden bahsediliyor maaş olarak. Bu oyuncu kaç para alıyordu Napoli'de ben bilmiyorum. Yahut gideceği takımda Avrupa'da ne kadar maaş alacak merak ediyorum. Ha bana kalırsa Osimhen için değer, ver getir imzalat.
Ha umarım verdikten sonra bunun bir karşılığı olur da finalde gidip AZ gibi takımların komik paralar alan oyuncularına hezimet yaşamayız. Burada da Okan Buruk'un mazeretsiz büyük imtihanı başlayacak bu sezon. Gerçi Şampiyonlar Ligi'nde ne kadar zayıf takım olabilir bilmiyorum.

Kulübün muhasebecisi değilim Furkan , isterse 30 versinler senelik, cebimden çıkmıyor. Demek istediğim ; almak istedikleri her oyuncu için maaş olarak kesenin ağzını açmaları. Bu konuda bir strateji ya da ikna edici bir spor adamına sahip olup-olmadığımız mevzusu. Osimhen için de 20'lerden bahsediliyor maaş olarak. Bu oyuncu kaç para alıyordu Napoli'de ben bilmiyorum. Yahut gideceği takımda Avrupa'da ne kadar maaş alacak merak ediyorum. Ha bana kalırsa Osimhen için değer, ver getir imzalat.
Ha umarım verdikten sonra bunun bir karşılığı olur da finalde gidip AZ gibi takımların komik paralar alan oyuncularına hezimet yaşamayız. Burada da Okan Buruk'un mazeretsiz büyük imtihanı başlayacak bu sezon. Gerçi Şampiyonlar Ligi'nde ne kadar zayıf takım olabilir bilmiyorum.

İkinci söylediğin kısım ilkinden daha önemli çünkü Bayern oyuncuya 10 milyon + 2 milyon performans bonusu öneriyor. Oyuncu direkt 11+4 net'den 15'i kabul eder senin daha azına alma imkanın yok. Eskisi gibi 32-33 yaşında son kontratını kovalayan adam değil ki bunlar Osimhen dediğimiz adamı bırak kiralık almayı düşünmeyi İstanbul'da rakip olarak izlemek bile hayal değilken acaba alabilir miyizi konuşuyoruz. Birisinden görmüştüm, yüz eskimesi olayına çok takılıyor herkes Osimhen bizdeyse artık alabilirizi konuşuyoruz. Eskisi gibi değil maalesef bu işler ve konuşulan oyuncular. Dünyanın en büyük 4-5 santraforundan biri.

Sane metal olarak iyi yönetilirse zaten herhalde seviyesinin ne olduğunu hepimiz biliyoruz; Zaha deniyor ama Sane surekli ust duzey oynamış ki hala Bayern kalsin diye beklenen istenen bir isim o yüzden biterse "Galatasaray cok buyuk ama biz daha büyük yapmak için uğraşacagiz" mottosuna yakisan bir hamle olur.

''Yüz eskimesi'' olayını yazan benim bu arada. O konu zaten istisnai bir konu. Osimhen bambaşka bir mevzu. Biz burada Kasımpaşa maçlarında Rize deplasmanında izleyince oyuncunun kalma-gitme mevzusu çok hafife alınmaya başlandı.
Ben özellikle Erden Timur dönemi alınan oyunculara verilen çok cüzzî veya mâkul rakamlardan sonra arka arkaya birçok oyuncuya yüksek bonservis ve yüksek maaşlar verilmesinden söz ediyorum. Sanki hiç pazarlık yapılmadan isteneni direkt bol keseden veriyormuşuz gibi bir görüntü var. Bunu sadece Sane için yazmıyorum. Zaten hepimizin de gördüğü üzere Galatasaray'da futbol transferlerini yürüten Gardi dışında bir akıl da yok gibi. O da rakamlardan ziyade işin ''ikna'' kısmında etkin sanırım. Yanlış biliyorsam düzeltin tabii.

Bu arada Sane ile 3 yıllık kontrat yapılmış. Oyuncu İstanbul'a gelip kampa katılacakmış.
Henüz haziranın başında, üstelik Şampiyonlar Ligi için yıldız bir oyuncuyu getirmek de iyi iş. Yönetim de hoca da Avrupa'ya konsantre gibi görünüyor şimdilik. Bu işleri son dakikalara bırakmadan kampa yetiştirmek çok önemli.

Sane metal olarak iyi yönetilirse zaten herhalde seviyesinin ne olduğunu hepimiz biliyoruz; Zaha deniyor ama Sane surekli ust duzey oynamış ki hala Bayern kalsin diye beklenen istenen bir isim o yüzden biterse "Galatasaray cok buyuk ama biz daha büyük yapmak için uğraşacagiz" mottosuna yakisan bir hamle olur.

Kıyaslama nedenim tamamen mental durumu. Yani Zaha gibi yüz asması, küsmesi olursa çekilmez.

Yoksa Zaha küçük takımların kontratak oyuncusu iken Sane'nin büyük takımların playmaker kanat oyuncusu, açılmaz denilen savunmaları açan anahtar olduğunu biliyoruz.

Muhammede maddi açıdan katılıyorum. Bu kontratlar hiç akıllıca değil ama sonu hayır olur umarım.

Geri