• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Ne kadar eleştiri alırsa alsın futbol da kulüp vizyonunu çok yükselti şuan ki yönetim.Leroy Sane bence zarar etirecek biri değil tutmazsa kolayca kendine kulüp bulacak ismi olan biri.Lig zaten artık dert değil rakip yok lig de.Avrupa'da başarıya dikildiyse hedef Sane gibi hamleler önemli.Çok zor ama umarım çeyrek final başarısı görebiliriz CL de.

Galatasaray Chelsea’nin 25 yaşındaki sırp kalecisi Djoderje Petrovic için resmi görüşmelere başladı.

1.90 boyundaki kaleci. Geçen sezon kiralık olarak straousburg forması giyiyordu.

Kariyerinde Cukarci, New England, Chelsea, Straousburg formaları giyen futbolcu. Milli takım dahil 204 maçın 70’inde kalesini gole kapattı.

Şahsi Fikrim: Muslera’yı aratmaz. Çok iyi hamle. Sizelı bir kaleci boyuda 1.90. Soğuk bir kaleci olması ve chelsea’de 44 maça çıkmasıda en büyük avantajlarından

Galatasaray Chelsea’nin 25 yaşındaki sırp kalecisi Djoderje Petrovic için resmi görüşmelere başladı.

1.90 boyundaki kaleci. Geçen sezon kiralık olarak straousburg forması giyiyordu.

Kariyerinde Cukarci, New England, Chelsea, Straousburg formaları giyen futbolcu. Milli takım dahil 204 maçın 70’inde kalesini gole kapattı.

Şahsi Fikrim: Muslera’yı aratmaz. Çok iyi hamle. Sizelı bir kaleci boyuda 1.90. Soğuk bir kaleci olması ve chelsea’de 44 maça çıkmasıda en büyük avantajlarından
Ve ayaklarını çok iyi kullanıyor. Libero gibi oyun kuruyor

Abdülkerim’i severiz, önemli işler yaptı, ligde yine süre alabilir fakat bu hantallığıyla Şampiyonlar Liginde mücadele edecek takımın 11’ine girmesi zor maalesef. Davinson’un yanına üst düzey bir stoper gerekiyor. Bazı anlar Lemina da kullanılabilir.

İyi kadro kuruluyor gibi sadece Osimhen transferini desteklemiyorum. Evet çok çok büyük oyuncu tek başına takımı taşıyabiliyor ama 75-100 milyon euro arası bir para çıkması kulüp adına risk. Allah korusun sezon başı sakatlansa sezonu kapatsa bu para nasıl çıkacak.Bu sezon çok zevkliydi onu izlemek ama konuşulan paralara gelecekse zaten elimizde İcardi var.

Kesinlikle yapılacak en iyi tercih.
10 sene daha kaleci sıkıntısı çekmeyiz.

Gardi iyi ki var.
Acilen sportif direktör yapılıp transfer işi tüm yönüyle ona verilmeli.

Ben bugun Adada birkac yonetici ile konustum basta Boey geri dönmesi olmak üzere böyle 3 4 hamlemiz daha olacak dediler.Ligi domine edelim ama artık Avrupa'da başarıda gelmeli.

Avrupa’da başarı tabi ki tarihin en başarılı Türk takımı, Avrupa tarihinin en ikononik 30 takımından biri olan Galatasaray için şart.

3 sayfa önce yazmıştım. Gol atma konusunda sıkıntımız yok diye son 2 sezonda 26 maçta 50 gol atmışız. Buna karşın 50 gol kalemizde görmüşüz.

Şuan mario lemina gibi kesici bir 6’ımız var. Lucumi/Laporte ayarında veyahut abdülkerimle rekabet edecek sol stoper. Kaleci ve defansif tempolu sag bek yaptıgımız an kale öreririz. Kimseden ne ligde ne avrupa’da kolay gol yemeyiz.

Sane ile hücum gücümüz zaten yukarı çıktı

Her zaman teorim vardır. Mentali saglam, buraya kazanmaya gelen eski 5 büyük lig starı stsl’de ordaki gol ve asist aralıklarının 1.5 katını yapar diye. Zaten altın ayakkabı puanlamasıda buna göre yapılıyor mesela.

Leroy Sane’nin Bundesliga + Epl performansı 18.590 dakika 76 gol 77 asist. Yani 244 dak/1 gol 244 dak/1 asist. Süper Lig’de bu oran 160 dak/1gol 160dak/1asiste düşecegini varsayarak.

Bu sene 2700 dak süper lig performansı ile ligde 16 gol/16 asist ortalaması ile oynayacagını düşünüyorum. Keza ŞL 10 sezonda 73 maç 23 gol/19 asist yapmış sane.

Bu sezon 18 gol / 18 asist en az performans bekiyorum.

Ben bugun Adada birkac yonetici ile konustum basta Boey geri dönmesi olmak üzere böyle 3 4 hamlemiz daha olacak dediler.Ligi domine edelim ama artık Avrupa'da başarıda gelmeli.
Futbol da başarı devamlılığı sağlayıp borçları eritmek diğer branşlar için de önemli.Borçlar kapanır faiz yükü giderse bütün para kulübün kasasına kalır oda her branşın gelişmesini sağlar.Yönetim çok doğru yolda Dursun başkan belki bir dönem daha götürür belli olmaz ama ondan sonra da Erden Timur gibi hiç şüphe uyandırmayan bir isim var.Teknik kadro da Okan hoca var.Eğer karışmazsa kulüp bir koltuk kavgası çıkmazsa en az 10 sene bu kulübün önü açık gibi duruyor.

Ama bu kadar iyi hamlenin üzerine hala İcardi’den çıkmazsak. Mevcut mental magazinsel olaylarıyla hala takımda durursa yaptığımız çoğu hamlede boşa gider diye düşünüyorum.

Bence Icardi’den çıkmak lazım

Ama bu kadar iyi hamlenin üzerine hala İcardi’den çıkmazsak. Mevcut mental magazinsel olaylarıyla hala takımda durursa yaptığımız çoğu hamlede boşa gider diye düşünüyorum.

Bence Icardi’den çıkmak lazım

İcardi böyle biri değil.

Djorde Petrovic gelirse çok büyük iş olur. Şu anda belkide en çok istediğim transfer olur. En az 10 yıl 2.Musleramız olur.

Galatasaray’ın futbolda böyle paralar harcaması güzel çünkü futbolculara ödenen maaş, bonservis,bonus vs gibi ödemelerden doğan vergiler amatör branşlara geri ödeniyor. Ne kadar çok harcarsak o kadar çok bütçemiz olur.

"Galatasaray zaten çok büyük ama daha da büyük yapacağız."

Mauro Icardi

Barış Alper'in satılması gündeme gelebilir. Bence bu sene yapılmamalı. Çünkü ligte yetişmiş 4 yerli olması gerekiyor. Onun gidişi bize güç kaybettirir. Avrupada başarı istiyorsak bence satılmamalı.

Sane - Barış - Yunus - Sara hepsini ilk 11 oynatamazsın. Ya da birini yedek bırakayım olmaz.

Barış/Yunus ikilisinden biri satılır. Bence Barış Alper gidecek.

Şuan konuşulan transferler

Sag Bek : Boey ( Kiralık ), Wagner Pina
Stoper : Haber çıkmadı ama laporte’ye ilgi var
Kaleci : Petrovic, Jorgensen, Emiliano Martinez
Bernardo Silva, İlkay Gündogan

Sane - Barış - Yunus - Sara hepsini ilk 11 oynatamazsın. Ya da birini yedek bırakayım olmaz.

Barış/Yunus ikilisinden biri satılır. Bence Barış Alper gidecek.
Abi niye satıyoruz.
Bu sene 3 kulvarda en az 50 maça çıkacaksın.
Bazı oyuncuları dinlendirmen gerekir. Bazı maçlarda rotasyon yapman gerekir. O yüzden bence özellikle yerli oyuncular satılmamalı.

İlkay olacak gibi bu sefer. Umarım bi aksilik olmaz. Salih Özcan ismi çıkıyor çok sıcak değilim ama Lemina ile rotasyon yapar. Alt yapı kontenjanı için Ozan Kabak tercih edilebilir. Elimizi çok güçlendirir.

Yabancı oyuncularımız ne kadar kaliteli ise Türk oyuncular da o kadar kaliteli olsun ki başarı gelsin.

Ayrıca her bölgede eşit ya da birbirine yakın kalite olmalı. Örnek verecek olursam. Osimhen, İcardi, Sane, Barış, Yunus ileri hücum hattı 10 üzerinde bence en az 9. Ama savunmaya bakıyorum şu anki haliyle 10 üzerinden 5 veririm. Başarı istiyorsak giren çıkanı aratmayacak. Her bölgede kalitemiz 10 üzerinden en az 7 olmalı. Okan hoca bence son 2 sene Avrupa'da ki kötü maçlardan dolayı dersini aldı. Eminim ki o da benim düşündüğümü düşünüyor.

Diğer önemli bir hususta gönderi de yazıldığı gibi. Bu yüzden Barış Alper satılmamalı.

4 alt yapı: Jankat, Yunus, Metehan ve Ozan Kabak
4 yerli: Abdülkerim, Barış, Eren ve Transfer

Son düzenleme:
Abi niye satıyoruz.
Bu sene 3 kulvarda en az 50 maça çıkacaksın.
Bazı oyuncuları dinlendirmen gerekir. Bazı maçlarda rotasyon yapman gerekir. O yüzden bence özellikle yerli oyuncular satılmamalı.

İlkay olacak gibi bu sefer. Umarım bi aksilik olmaz. Salih Özcan ismi çıkıyor çok sıcak değilim ama Lemina ile rotasyon yapar. Alt yapı kontenjanı için Ozan Kabak tercih edilebilir. Elimizi çok güçlendirir.

Yabancı oyuncularımız ne kadar kaliteli ise Türk oyuncular da o kadar kaliteli olsun ki başarı gelsin.

Ayrıca her bölgede eşit ya da birbirine yakın kalite olmalı. Örnek verecek olursam. Osimhen, İcardi, Sane, Barış, Yunus ileri hücum hattı 10 üzerinde bence en az 9. Ama savunmaya bakıyorum şu anki haliyle 10 üzerinden 5 veririm. Başarı istiyorsak giren çıkanı aratmayacak. Her bölgede kalitemiz 10 üzerinden en az 7 olmalı. Okan hoca bence son 2 sene Avrupa'da ki kötü maçlardan dolayı dersini aldı. Eminim ki o da benim düşündüğümü düşünüyor.

Diğer önemli bir hususta gönderi de yazıldığı gibi. Bu yüzden Barış Alper satılmamalı.

4 alt yapı: Jankat, Yunus, Metehan ve Ozan Kabak
4 yerli: Abdülkerim, Barış, Eren ve Transfer

Abi eksiltme yaparız

17 serbest statü + abdülkerim + eren + adil demirbag etti 20 üzerine + yunus. Etti 21

Mesela örnek kadro

Martinez Günay
Sildillia Sallai
Sanchez Adil
Laporte Abdülkerim
Eren Jakobs
Lemina Kaan
Torreira Salih
İlkay - 10 no
Yunus
2 Forvet
Sane - Kanat

İlkay alınacaksa ki umarım gerçekleşir. 10 numaraya gerek yok. 4 3 3 ten devam etmeliyiz.

Geri