• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Öncelikle gidecek isimler önemli. Kadromuz çok kalabalık. Geniş demek isterdim ama çoğunu kullanamadığımız ya da kullanmayı düşünmediğimiz için kalabalık diyorum.

Muslera ve Mertens’in gittiği senaryoda, ki şu an öyle duruyor, elimizde 17 yabancı oyuncu var. Buraya muhtemelen sözleşmesi uzayacak Zaha ve sözleşmesi biten Osimhen’i eklemedim bile.

Bir de yerli oyuncu konusunda sıkıntımız var. Seneye 14 yabancı oyuncuya lisans çıkartabiliyoruz ve bu sayıyı kullanacağız. Şampiyonlar ligine onlar harici 3 yurt dışında yetişen oyuncu yazabiliyoruz. Bizim elimizdeki yerlilerin çoğu maalesef öyle isimler. Günay, Kaan, Berkan, Eyüp, Kerem ve Ahmed. İki tanesini kadroya yazamıyoruz.

Onları yazamadığımız gibi kadroyu da dolduramıyoruz. Yerli statüsünde Eren, Abdülkerim ve Barış var. Ki Barış’ın gideceği söyleniyor. Altyapıdan da Yunus, Jankat ve Metehan var. Bunlardan da Yunus harici çok sürece vereceğimiz bir isim yok.

Tüm bu sebeple bizim önce eldekileri bir göndermemiz gerekiyor. Ve yerli sayımızı arttırmamız gerekiyor. Bence Mehmet Zeki Çelik ve Ozan Kabak transferleri önceliğimiz olmalı.

Yabancı transferinde de önce eldekileri gönderip boşalan yerlere yapmamız gerekiyor. Sağ bek hepimiz istiyoruz ama elimizde 2 tane yabancı sağ bek var. Stoper istiyoruz ama elimizde kullanmayacağımız 3 tane yabancı stoper var. Kanat transferi istiyoruz ama daha elimizde Zaniolo be Yusuf var. Forvet istiyoruz ama elimizde hem İcardi hem de Morata var.

Kısacası bir an önce eldeki oyuncuları göndermemiz gerek. Bonservisleriyle ya da kiralık. Ama bir şekilde rahatlamamız lazım. Sonra daha rahat bir planlama yapabiliriz.
Çok aklı başında,bilgilendiricibir yazi olmuş,teşekkürler.

Yabancı Kadrosu

Yabancı Kaleci
Davinson Sanchez
Rolland Sallai
Sag Bek
Sol Stoper
Jakobs
Mario Lemina
Lucas Torreira
Gabriel Sara
Mauro İcardi
Alvora Morata
Her iki kanatta oynayacak tecrübeli kanat

Yusuf Demir ( 2003 sonrası kontenjan)
Gabriel Sara yedegi ( 2003 sonrası kontenjan)

Günay Güvenç
Abdülkerim Bardakçı
Eren Elmalı
Kaan Ayhan
Barış Alper Yılmaz
Yunus Akgün
LucasTorreira yedegi yerli 6-8 ( Berkan ayrılıgı olursa)
Arda ünyay ya da yerli yedek stoper

Ana planlama bu şekilde olacagını düşünüyorum

Bu Günay'ın formayı alması için daha ne yapması gerekiyor anlamadım. Adının yabancı olması mı lazım ? Adam sadece reflekslerinin iyiliğiyle değil kaleyi kapatıp liderlik etmesiyle de büyük artı katıyor kalemize. Hem çok iyi çizgi kalecisi hem de kaleyi kaplıyor olgunluğuyla.

Sosyal medyada Romulo falan görüyorum. Aslı astarı var mı bilmiyorum, olmamasını da temenni ediyorum. Bu kadar başarılı geçen ve başarılı geçmeye aday yıllar varken , saçma sapan Anadolu kulübü topçularını alıp her şeyi berbat etmemek gerek.
Lafı uzatmadan Morata'nın bonservisini alıp ileri uçta kafayı rahat ettirip kalan mevkilere yoğunlaşmak lazım.

Bu Günay'ın formayı alması için daha ne yapması gerekiyor anlamadım. Adının yabancı olması mı lazım ? Adam sadece reflekslerinin iyiliğiyle değil kaleyi kapatıp liderlik etmesiyle de büyük artı katıyor kalemize. Hem çok iyi çizgi kalecisi hem de kaleyi kaplıyor olgunluğuyla.
Onu bence karakteriyle beraber özel kılan ayağının çok iyi olması. Hatta bu konuda Muslera'dan 2-3 gömlek daha iyi diyebilirim.
Ben olsam seneye ona güvenir onla devam ederim. Berke'yi de yedeği yaparım. Böylece yabancıyı kontenjanından fayda sağlamış olurum. Ama Okan hoca sanırım böyle yapmayacaktır.

Abartmayı çok seviyoruz. Günay iyi bir yedek olur ancak. Muslera'nın yerine alınabilecek tek yerli Uğurcan'dır. O da zor görünüyor. Mutlaka iyi bir yabancı bulmalıyız. Alacağımız yabancı Muslera gibi ligin ayarlarıyla onayacak kalitede olmalı.

Muslera'nın yerine iyi bir yabancı kaleci ve onun yedeği olarak da Günay kalabilir diye düşünüyorum Şampiyonlar ligi oynayacağız çünkü.

Kaleci çok çok kritik ve şampiyonluğu belirleyen bir mevki hata kabul etmez. Günay ile orayı geçmeyi aklımızın ucundan geçirmeyelim.

Uzun senelerdir kanayan yaramız sol bek Eren - Jakobs ile rahat götürür.

Sağ bek ise içler acısı. Kaleciden sonra acil çözülmesi gereken yer.

Davinson - Apo tandemine mutlaka iyi bir yedek lazım. Arda daha çok genç.

İyi bir 10 numara alacağımız konuşuluyor. O zaman orta saha için Sara, Toreira, Lemina yeterli olur.

Barış - Yunus - Salai kanat için yetmez, Kutucu'dan olacak gibi görünmüyor.

Osimhen'in kalacağını düşünmüyorum. İyi dönerse İcardi ve Morata ile çözebiliriz orayı.

Ben romuolu’ya maliyetinden dolayı karşıyım. Yoksa anadolu vs fark etmez. Barış alper keçiörengücü, kerem 3.ligden geldi. Boey rennes B takımdan. Marcao chavez diye bir portekiz takımından alındı. Abdülkerim keza konyaspordan geldi.
Bugün ndiayesmiye var nice’ta oynayan malatya’nın scout transferiydi. Keza USG forveti promise david, geçen sezon ligue 1’de çok iyi oynayan terem moffi estonya ligi futbolcularıydı.

Ama Mauro İcardi, Alvora morata ikilisi varken gereksiz buluyorum yeni forvet transferini

Mesela herkesin dilinde avrupa var. Avrupa’da başarı sözü var. İnsanlar haklı olarak dile getiriyor olması gereken o.

Ama bunun için mevcut realitede kıstas belirlemek gerekiyor. Mesela mevcutta başarı nedir ? Hangisi başarı kabul edilir. 4 büyük takım için bence mevcut formatta ;

UCL grubundan çıkmak.
UEL/UECL’de çeyrek final ve sonrasını görmektir.

Molde maçlarından itibaren bakalım 22 avrupa maçı 7 galibiyet - 8 beraberlik - 7 yenilgisi var. 43 gol atmış- 48 gol yemiş.

Bizim attıgımız gol sayısında bir sorun yok. Gol atıyoruz, hücum yapıyoruz. En büyük sıkıntımız savunma ve muslera’nın yaş gecikmesinden gelen refkles zayıflıgıydı.

Avrupa başarısı için önümüzdeki sene Yabancı Kaleci, Sag Bek, Sol Stoper. Bu 3 transfer şart.

Acı şekillerde tecrübe ettik ki ; hücumun ne kadar iyi olursa olsun , orta saha ve savunma hattın iyi olmadıkça hallaç pamuğu ediyorlar. Hele ki Avrupa Ligi değil de Şampiyonlar Ligi'nden söz ediyorsak asıl Abdülkerim'i ikinci stoper olarak düşünmek lazım. Barış yerine de yabancı ve etkili bir kanat oyuncusunu 11'e monte etmek lazım. Duygusallıkla işler yürümüyor maalesef. Avrupa futbolu inanılmaz seviyede ve çok hızlı-atlet oyuncularla sistemsel oynuyorlar. Her mevkide hem güçlü hem hızlı olmazsak netice yine ve yine hüsran olacaktır.
Ligde zaten elini kollunu sallayarak yine zirveye oynarız ama Avrupa başka iş. Aynı kâbusları görmeyelim yine.

Romulo'ya ben de sıcak bakmıyorum İcardi hatta Morata'nın kalacağı senaryoda dahi bir kalite forvet almamız şart bana göre bir de İcardi nasıl dönecek? benim açımdan o da merak konusu .

Çok kötü bir kutlamaydı. 5.Yıldıza yakışık olmayan yagmurlu havada 12 saat konser vs. Sahnede sürekli takım elbiseli adamlar. Bozulan ses sistemi vs.

Artık umarım bu tür kutlamaların olmadıgı üstü açık otobüsle futbolcuların stada veya alana geldigi. Alana gelene kadar 1-2 sanatçı sonra kupayı töreni şeklinde devam eder.

Bu yönetimin becerdiği bir şey yok zaten.
Okan hocaya dua etsinler.
Yoksa esameleri okunmazdı.

Kutlama, organizasyon rezalet; sanatçılar zaten çoğu bence ucret almadıkları icin kendi Pr'larini yapmaktan maalesef oradaki binleri de mağdur ettiler...
Stad disinda törene karşıyım ben genel olarak zaten ama yaptik bir kere darısı Avrupa şampiyonlukları sonrasına.

Bu kulübün en büyük sorunu yıllardır olduğu gibi yine iletişim. Bu iletişimsizliğin sebebi de kulüpte liyakatsizliğin birçok kademeye sirayet etmesi. Bu sorun ancak Divan Kurulu'nda (orada olma şartları da değişmeli) aynı üyelere değil de farklı üyelere söz hakkı verildiğinde Genel Kurul'un da yine daha sık yapılıp farklı üyelerin özellikle genç üyelerin söz alıp sorunları dile getirdiği ortamda biter. Bunu başarabilmek kulübün en az 25 yılını alacak gibi duruyor.

Osimhen'in yerine Leverkusen'in 1.90 boyunda Niheryalı forveti Victor Boniface olabilse keşke,güncel değeri 45 milyon euro Osihmen'in muadili olur gibi.

Osimhen'in yerine Leverkusen'in 1.90 boyunda Niheryalı forveti Victor Boniface olabilse keşke,güncel değeri 45 milyon euro Osihmen'in muadili olur gibi.
Eğer Oshimen için paramız hazır diyorsan ondan aşağı adam getirmemen lazım ki Boniface buna bir örnek.

Zaman zaman kızsak. Laf söylesekte bir numaralı efsanemiz Fernando muslera bugün veda etti.

Yaşattıgı herşey için teşekkürlerr

Zaman zaman kızsak. Laf söylesekte bir numaralı efsanemiz Fernando muslera bugün veda etti.

Yaşattıgı herşey için teşekkürlerr
Muslera ve Mertens'i özellikle saha dışında çok arayacağız. Liderliklerini doldurmak zor.

Geri