• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Ben de aynı fikirdeyim, oyun ne gerektiriyorsa onu oynamak gerek.Ben olacağına inandığım şeyi soyledim.

Frankfurt maçı artık geçti.
Önümüzdeki maçlara bakmak lazım.
Bugünkü Konya maçı bu yüzden çok büyük bir öneme sahip.
Hem moral bozukluğunu gidermek hemde rakibinle puan farkını 6ya çıkarmak şansını kullanmak için bugünkü maçı kazanmak gerekiyor.
Özellikle Sane'yi yedek bırakma mevzusu konuşuluyor. Okan hoca umarım böyle bir hata yapmaz. Oynamaya ihtiyacı var. Yedek bırakılırsa küsebilir. İkinci bir Zaha vakası yaşamamalıyız.
Barış ve Yunus yedek kalabilirler.

Uğur
Singo Davinson Apokerim Jakobs
Sara Torreira İlkay
Sane İcardi Sallai

Lig başladığından beri kötü oynuyoruz, hatta Kayseri maçı hariç tamamında rezil bir futbol oynadık, ( Kayseri de defansa çakılı oynamadığı için olsa gerek ) Bugün tek beklentimiz artık kadro kalitesine uygun bir futbol seyretmek. Ayrıca bu fırsat bir daha gelmez ,Beşiktaş, Trabzon şimdiden devre dışı kaldı, çobani ise muhtemelen takımdan çok ekonomik buhranlarla da uğraşacak (Beko, Otokoç ,Opet vs) Bankalar Birliği de cabası. Tek beklentimiz dertsiz başımıza dert açmayalım, artık şu mental sorun bir an önce aşılır, tabii maça gelen taraftara da çok büyük iş düşecek.

Geri