• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Ben de aynı fikirdeyim, oyun ne gerektiriyorsa onu oynamak gerek.Ben olacağına inandığım şeyi soyledim.

Frankfurt maçı artık geçti.
Önümüzdeki maçlara bakmak lazım.
Bugünkü Konya maçı bu yüzden çok büyük bir öneme sahip.
Hem moral bozukluğunu gidermek hemde rakibinle puan farkını 6ya çıkarmak şansını kullanmak için bugünkü maçı kazanmak gerekiyor.
Özellikle Sane'yi yedek bırakma mevzusu konuşuluyor. Okan hoca umarım böyle bir hata yapmaz. Oynamaya ihtiyacı var. Yedek bırakılırsa küsebilir. İkinci bir Zaha vakası yaşamamalıyız.
Barış ve Yunus yedek kalabilirler.

Uğur
Singo Davinson Apokerim Jakobs
Sara Torreira İlkay
Sane İcardi Sallai

Lig başladığından beri kötü oynuyoruz, hatta Kayseri maçı hariç tamamında rezil bir futbol oynadık, ( Kayseri de defansa çakılı oynamadığı için olsa gerek ) Bugün tek beklentimiz artık kadro kalitesine uygun bir futbol seyretmek. Ayrıca bu fırsat bir daha gelmez ,Beşiktaş, Trabzon şimdiden devre dışı kaldı, çobani ise muhtemelen takımdan çok ekonomik buhranlarla da uğraşacak (Beko, Otokoç ,Opet vs) Bankalar Birliği de cabası. Tek beklentimiz dertsiz başımıza dert açmayalım, artık şu mental sorun bir an önce aşılır, tabii maça gelen taraftara da çok büyük iş düşecek.

Uğur
Sara Torreira İlkay
Sane İcardi Sallai
Icardi gibi koşmayı unutmuş, Sane gibi çalım atmayı unutmuş oyuncuları bu haliyle 11’e koyarsan, “demek ki bende bir sorun yok” diyip aynı şekilde devam ederler. Tabii bu hale gelmelerinde rezil antrenör ekibinin de payı büyük.

Yerlerine kim oynayacak diye soracak olursanız da; o bizim değil, kadro mühendisliğinden zerre anlamayan teknik heyetin ve yönetimin sorunu.

Hazır ligdeki herkes kötü durumdayken köklü değişiklikler gerekiyor.

Frankfurt maçı sonrası bu takımın amaçsız kafası kopmuş tavuk gibi savrulacağı anlaşıldı. ŞL hedefi hem birçok yıldız futbolcu hem yönetim hem de en önemlisi taraftar için vazgeçilemez motivasyondu. Ancak iyi oynarken planlar harfiyen olumlu işlerken bile bir anda 3-1 geri düşüyor olabilmemiz ve daha da kötüsü kenar yönetimin büyük katkısıyla 2.yarıda basiretsiz şekilde verdiğimiz hem oyun hem kabullenme seviyesi tepkisi tuz biber ekti. Şanssızlık bir yere kadar o da devre arasına kadardı -ki orada bile bizi öne geçiren düzenin ne olduğunun farkında olmayışımızın kurbanı olmuştuk- 2.yarı itibariyle hata üstüne hata bu takıma dair hiçbir umut bırakmadı. Artık Liverppol maçına 4ten az yersek öp başına koy kıvamındayım. Böyle bir ortamda lige odaklanmak da zor alacak zaten umrumda da değil ama rakipler çok kötüyken nefes almamız yetecek maalesef.

Umarım Okan Buruk'un istifasını gerektirecek hızlı sonuçlar alırız da bu yükten kurtuluruz. Ben de umut filan kalmadı Konya maçını izlemem Liverpool maçını da Liverpool için izlerim ancak. Bizim boyumuzun ölçüsünü alan Şampiyonlar Ligine adaplı şekilde teşekkür edip Avrupa Ligi oynayabilmemiz için de şerefli bir ikincilik fena olmazdı.

Frankfurt maçı artık geçti.
Önümüzdeki maçlara bakmak lazım.
Bugünkü Konya maçı bu yüzden çok büyük bir öneme sahip.
Hem moral bozukluğunu gidermek hemde rakibinle puan farkını 6ya çıkarmak şansını kullanmak için bugünkü maçı kazanmak gerekiyor.
Özellikle Sane'yi yedek bırakma mevzusu konuşuluyor. Okan hoca umarım böyle bir hata yapmaz. Oynamaya ihtiyacı var. Yedek bırakılırsa küsebilir. İkinci bir Zaha vakası yaşamamalıyız.
Barış ve Yunus yedek kalabilirler.

Uğur
Sara Torreira İlkay
Sane İcardi Sallai
Dün Kutlu Akpınar savunmada Apokerim'in yanında sürpriz bir isim beklediğini söylemişti ki büyük ihtimal Arda oynayacak. Ayrıca ilk 11 in diğer bölgelerinde de sürpriz olacağını söyledi.

Sanırım son 30 Şampiyonlar Ligi maçında 3 galibiyet almışız. Doğrudur, ben en son kimi nasıl yendiğimizi unuttum. Çok büyük bir ayıp, utanç.
Konya maçı için bende de heves falan kalmadı. Farklı oyuncular oynasa ne değişecek ? Takımda bir sistem mi var ? Organizasyon mu var ?

Konyaspor maçını Okan Buruk izlesin. Zaten izlemekten başka bir şey yapmıyor. Sıkışırsa orta sahayı boşaltır, bir de skor ne olursa olsun kankası Kaan’ı oyuna alarak görevini tamamlar.

Sanchez'in oynamama nedeni nedir ? Ağrıları falan mı var yoksa Okan hoca kararı mı ? Yani ağrısı olsa yedek kulübesinde de olmazdı yanlış mıyım ?

Okan Buruk: "Bu sene, oyuncu değişikliklerini maç maç daha fazla yapmamız gerekiyor. Sanchez ile başlamadım çünkü onun bir nefes alması gerekiyordu. Bu anlamda bugün doğru bir gün olarak gözüktü. Aynı şekilde Lemina da yoğun maç trafiğinden etkilenen bir oyuncu. Sara'nın sakatlığı vardı, kulübeye aldık."

Osimhen tartışmasız Icardi'den daha iyi forvet(santrfor demiyorum) lakin Mauro sahada gerçekten bir baska; Tanju kobaniye gidince üzülüp ağlamıştım sonrası kimseyi takmadım ama bu adama gidince kahrolurum yine herhalde...

Muhtemel bizde bırakır Berk. :)

Şu Konya maçındaki berbat futbol Liverpol maçında da olursa maç 10 -0 falan biter. Bu rezilliğe artık acil bir çare bulunmalı.

Goller güzel,oyun kötü.Yürüyerek maç kazanabileceğimizi gösterdiğimiz,zevksiz bir maç.Biraz şey sezdim,biz zaten lig maçlarını kazanıyoruz,neden kendimizi bu kadar hırpalayalım durumu sezdim.

Sanchez dinleniyorsa oyuna neden giriyor ? Kaan Ayhan neden giriyor ? Kenarda Arda Ünyay varken neden Berkan ile Kaan Ayhan mutlu olsunlar diye onları oyuna alıyoruz ? Sane ve İcardi 90 dakika nasıl oyunda kalıyorlar ?

Ligte son 20 maç 19 galibiyet.
Son 14 maçta 14 galibiyet.
Ligte ki bu başarı Avrupa'da da başarı getirsin artık.

Geri