• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Küfürsüz Hakaretsiz burada yazılarımın silindiğini görüyorum.
Körler Sağırlar birbirlerini ağırlar demekki. Forum Yönetiminin bir tarafı var karşı yorumlar siliniyor

Körler Sağırlar birbirlerini ağırlar demekki. Forum Yönetiminin bir tarafı var karşı yorumlar siliniyor
Sadece küfürsüz, hakaretsiz yazılar değil, sosyal medyada yapılan iftiralar ve boş yorumları da siliyoruz. Ve evet, forumun bir düsturu var. Beğenip beğenmemek size kalmış. Size son ikazımı yaptım. Bundan sonra forumdaki geleceğiniz size bağlı.

Evet burayı bok çukuru twitter'a çevirmenize izin vermeyeceğiz. Kapı yukarda sağda keyfiniz bilir.

Son düzenleme:
Her ne kadar takım iyi olmasa 5 puan kaybetsede kemerburgazdaki bu önlemler, ve en önemlisi takımın biz bitti demeden bitmez geleneğine güveniyorum. gönül isterdi ki takım son 5 haftaya 2 basamaklı puan farkı ve iyi oyunla yoluna devam ediyor olsaydı ama olmadı.kanaatim g.birliği maçında alınacak galibiyet ve fener maçında sahaya moral motivasyon olarak iyi çıkılır ise ibre tersine döner...

Hocam dün fb puan kaybedince rehavete kapılmış gibi.
Osimhen kadroya alınmamış.
Lemina yedek.
Yunus 10 numara.
Galibiyet olmazsa maç sonu taym da kıyamet kopacaktır.
Hayırlısı bakalım.

Yani demiyim demiyim diyorum da... 30-35 verdiğin yıldız Singo ile devre arası aldırdığın formda Boey yedek ; sahada ne yaptığı belli olmayan vasat Sallai ilk 11'de... Üstelik adamın mevkisi sağ bek de değil.

Sezon boyu bitik Yunus'tan ısrarla 10 numara yaratma hastalığı bu akşam da devam etmiş.

Hadi bakalım sonumuz hayrolsun... Tertemiz galibiyet çıkarmak dileğiyle...

Hocam dün fb puan kaybedince rehavete kapılmış gibi.
Osimhen kadroya alınmamış.
Lemina yedek.
Yunus 10 numara.
Galibiyet olmazsa maç sonu taym da kıyamet kopacaktır.
Hayırlısı bakalım.

Katılıyorum ve 1 haftada 3 kez sağ bek değiştiriyoruz.İcardi Trabzon deplasmanında 90 dk oynuyor sonrasında yedeğe çekiliyor,geçen hafta 80'de giriyor,bugün ilk 11 başlıyor.

İnsallah kazanırız,Okan hoca daha iyi biliyordur ama kadro devamlılığını sağlayamıyoruz.

Sane mükemmel pas attı.Eksi yazdığı maçlarda oluyor ama takım Sane'e yeter ki uyum sağlasın,atakları sonuçlandırabilsin,o zaman çok daha rahat maçlar çıkarırız.

Sonra Okan Hoca şöyle, Okan Hoca böyle… Şu iptal edilen gole bakın. Bu kaçıncı iptal edilen golümüz? Uydurma ofsaytlarla gollerimiz gidiyor. Bir de Fener lehine verilen penaltılar… Yemin ediyorum, Okan Hoca’ya yerden yere vuranlar laf söyleyenler Galatasaraylı değildir.

Kepazelik iptal ettikleri gole bakın.

Geri