Takımın oyuncusu olması demek o oyuncuyu koşulsuz şartsız övmemiz anlamına gelmiyor. Şunu anlasanız ne demek istediğimi de anlayacaksınız. Evet bu takımın oyuncusu, evet bu sene sonuna kadar sözleşmesi devam ediyor ancak bu takıma yeterli bir orta oyuncu değil. Bunu da Aydın maçında gördük. Kaptan İlkin ve yıldız transferimiz Sylla olmasa set vermeyi geçtim belki de tie-break oynayacaktık. Bunu normalleştiremeyiz. Hatta dua edelim ki ilk maç kadro olarak önceki senelere göre zayıflayan bir Aydın takımıyla içeride oynadık. Aras deplasmanına biz gitsek emin olun çok ciddi sıkıntılar yaşardık.
Cumartesi günü yani yarın Kuzeyboru maçımız var. Ben o maçta da kendisinden çok bir şey beklemiyorum ki muhtemelen haklı çıkmama rağmen 3. maçın sonunu bekleyeceğim. Her 3 maçta bir değerlendirme yapacağım. Bana kalırsa Kuzeyboru'yu yeneceğiz çünkü geçen seneye göre hatta 2 sene önceye göre çok güç kaybettiler. En azından o seneki kadroları dengeliydi ama şu anda Lozo ve Czyrnianska ile manşette sıkıntı yaşayan Smarzek ile çoğu topu öldüremeyen Kuzeyboru var. Kazanacağımızı düşünüyorum lakin yine bu orta rotasyonuyla sıkıntı yaşayacağımız açık.
Wang'ın transfer edilmesine karşı çıkmadım ya da niye alındı demedim farkındaysanız. Ancak Aralık ayına kadar en az 6-7 maç oynayacağız. Bu süreçte sürpriz kayıp olursa bunun sorumlusu kim? Hesap verecekler mi? Bundan bahsediyorum. Wang transferini yapana kadar çoktan başka bir orta oyuncu için girişimlerimiz başlamalıydı. Sürecin hatalı yönetilmesinden ve 5 yabancı oynatabildiğimiz ligde kadroyu gereksiz şişirdiğimizden bahsettiğimi anlamanız gerekiyor.